Vorige week onze bijna nieuwe Peugeot 208 afgeleverd. Wat een auto, wij zijn zeer blij ermee. Niet alleen met de auto maar ook de service van aflevering en nahulp over de afneembare trekhaak. Vaak h... Leggi di più
Van begin ontvangst tot weer ontvangst van de sleutel goed geïnformeerd en prettige contact. Personeel waa zeer vriendelijk en attent. Auto stond mooi schoon klaar, kortom prima service 👍🏻
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
Informazioni su Peugeot-dealer Hedin Automotive
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Toppers
We hebben al jaren hele goede ervaringen bij Hedin Veendam . De service is meer dan geweldig, we geven 10 sterren. Afspraken goed geregeld, prima en vriendelijke communicatie. Auto's altijd mooi schoon als je ze ophaalt. Doen een stapje extra. Schone showroom waar je kunt wachten, gratis koffie, thee water en zelfs limonadesiroop en ... ook heel belangrijk hele schone toiletten.
Vorige week onze bijna nieuwe Peugeot…
Vorige week onze bijna nieuwe Peugeot 208 afgeleverd.
Vaak hoor je gladde jongens die autoverkopers, dat gevoel totaal niet gehad en ik zou zeggen Hedin prima zaak om een auto te kopen.
Teleurgesteld
Er is naar mijn mening schade ontstaan aan de motorkap tijdens een kleine beurt, maar het personeel in de werkplaats en bij de receptie geven aan dat dit niet is gemeld en derhalve niet daar is veroorzaakt. Ik kan uiteraard niet bewijzen dat de schade in de werkplaats is ontstaan (geen foto's bij inlevering en ophaling gemaakt), maar het is voor mij duidelijk dat dit wel het geval is. Bij wegrijden naar de garage was de auto schadevrij (op beeld) en bij terugkomst thuis zit er een deuk(je) in de motorkap na een rit van nog geen kilometer. Ik rij vanaf heden wel naar Beilen voor onderhoud en reparaties.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Top service

Risposta di Peugeot-dealer Hedin Automotive
Goede ervaring werkplaats afspraak!
Goede uitleg, vlotte afhandeling én leenauto terbeschikkingstelling ipv die onveilige fietsen.!

Risposta di Peugeot-dealer Hedin Automotive
Graag de klant op de hoogte houden van…
Graag de klant op de hoogte houden van de voortgang vooral als er speciaal meerwerk is bij een reparatie van de auto. Weet nu nog niet wanneer ik de auto terug krijg

Correcte prijsafspraak
Correcte prijsafspraak, prettige behandeling, goed overleg wanneer reparaties worden uitgevoerd.
Meedenken. Al minstens 25 jaar peugeot rijder, sinds 8 jaar bij Hedin Meppel. Dik tevreden. Vriendelijk personeel.

Risposta di Peugeot-dealer Hedin Automotive
Fijn geholpen door personeel bij de…
Fijn geholpen door personeel bij de onderhoud van mijn banden, duidelijke uitleg en snel klaar

Risposta di Peugeot-dealer Hedin Automotive
Snel terecht èn snel geholpen
Snel terecht èn snel geholpen ! Uitermate vriendelijk en duidelijk in kosten.

Dit kan niet beter
Er wordt meegedacht, snelle service vriendelijk personeel correcte afwikkeling. Zelfs meer service dan verwacht top!!

Prima
Prima, had misschien wat eerder terecht gewild, maar de afspraak zelf was prima

Betrouwbaar bedrijf
Betrouwbaar bedrijf, duidelijke uitleg omtrent onderhoudsbeurt en reparatie. Vriendelijk en meedenkend personeel

Risposta di Peugeot-dealer Hedin Automotive
We konden snel terecht voor een…
We konden snel terecht voor een reparatie en ook was het mogelijk om het onderhoud en apk meteen uit te voeren.

Tevreden
In Oktober een auto gekocht bij Hedin Automotive Veendam. Erg fijne service, vriendelijk geholpen en goed geholpen. Deskundig personeel.
Kwam er redelijk recent achter dat de bijbehorende sleutelbout voor mijn banden niet bij de auto zat, terwijl er nog wel banden met een sleuteldop op zat, dus kon mijn lekke band niet laten vervangen. Contact opgenomen met Hedin Veendam. Omdat deze sleutelbout bij oplevering dus blijkbaar al niet bij de auto zat.
Heel snel en goed opgelost door Hedin Automotive Veendam.