De Kinderplaneet Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Nergens is het aanbod zo gevarieerd als in bij de kinderplaneet. Bij het leggen en afhandelen van onze geboortelijst viel op dat de kinderplaneet zeer goed georganiseerd is, makkelijk bereikbaar is bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling verliep vlot en we kregen 25 %. Meevaller dus. Het product moeten we nog testen maar uiterlijk is t volledig binnen de verwachting. Snelle levering.

Valutata 3 stelle su 5

Fantastische winkel voor babyspullen van A-Z , maar waar is het voorzien van comfort voor de mama naartoe ? Er hangen volle rekken met gewone kleding , maar geen zwangerschapskledij ?? Heel jammer d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Heel tevreden over het aanbod. Degelijkheid stel ik op prijs. Het gekozen artikel voldeed hieraan en de uitleg op de website was klaar en duidelijk, evenals de foto's waren duidelijk. Het artikel kwam... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Welkom bij De Kinderplaneet, een unieke bestemming in Baal waar kinderen de hoofdrol spelen en dromen werkelijkheid worden. In onze 5.800 m² grote winkel ontdekken kinderen alles waar ze van dromen, van de kleinste knuffel, een nieuwe outfit tot een volledig ingerichte kamer. Ouders kunnen zich laten inspireren door hippe woondecoratie en trendy kookspullen. Bij De Kinderplaneet kunnen jong en oud wegdromen in een wereld vol mogelijkheden.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

116 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

93 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Wat een super winkel!

Wat een super winkel!
Mooie producten. Zeer uitgebreid assortiment.
Super vriendelijke verkoopsters. Ook telefonisch zeer vriendelijke en persoonlijke aanpak (we hebben onze geboortelijst daar gelegd).
En ook heel goede omgang met wispelturige mama's die zich erg vaak bedenken. 😆Zonder enig probleem mocht ik dingen omruilen.

16 febbraio 2021

Risposta di De Kinderplaneet

Hey Sylvie, bedankt voor deze leuke review!

Goede aftersales

Ik heb met Black Friday een Maxi Cosi stoel gekocht voor een scherpe prijs. Echter besloten om een Cybex kinderwagen te kopen waar deze stoel niet op past. Gemaild en kon de stoel alsnog retourneren. Dat noem ik service!

27 gennaio 2021

Risposta di De Kinderplaneet

Dankjewel voor deze fijne review!

Valutata 5 stelle su 5

Na een snelle levering bleek er een…

Na een snelle levering bleek er een onderdeel in een doos niet aanwezig te zijn. Zonder vragen als nog dit losse onderdeel per direct opgestuurd. Super service.!

5 gennaio 2021

Risposta di De Kinderplaneet

Dat is fijn om te horen. Dankjewel om dit met ons te delen!

Valutata 5 stelle su 5

Goede en snelle levering!

Een rugzak voor mijn zoon besteld bij de kinderplaneet. Goede en snelle levering in NL en ik werd keurig op de hoogte gehouden over het bestelproces dmv e-mails. Aanrader!

30 dicembre 2020

Risposta di De Kinderplaneet

Dankjewel voor deze fijne review!

Tevreden klant.

Vlotte afhandeling, snelle levering, goede prijs

11 novembre 2020

Risposta di De Kinderplaneet

Dankjewel voor de fijne beoordeling!

Valutata 1 stelle su 5

Super slechte service!

Super slechte service!! Stuur iets retour op na nog geen 2 maand gebruik, zijn het ineens de batterijen die "lekken" net nieuwe batterijen geplaatst, omdat de licht projector beer het niet meer deed even de batterijen vervangen om te kijken of het probleem zat. Niet dus. Stuur je het op, niks geen garantie of reparatie. Super SLECHT. en totaal niet behulpzaam of klantvriendelijk

3 novembre 2020

Topervaring

Topervaring! Heb het maandag einde van de middag besteld, dinsdag middag 3 uur was het binnen vanuit België. Echt super!! Werd heel goed en netjes op de hoogte gehouden via de mail.

4 agosto 2020

Ben tevreden

Voor de eerste keer hier besteld en moet zeggen een snelle levering van België naar Nederland.
Netjes verpakt en wordt goed via de mail op de hoogte gehouden vanaf bestelling tot aan verzending.
👍

17 giugno 2020

Top!

Snelle service en eerlijke prijzen bij moment van bestelling. Zending goed ingepakt. Bij levering was wel een item defect maar goed kunnen omruilen. Snelle en vriendelijke reactie van de klantenservice. Een aanrader!

5 febbraio 2018
Non scritta su invito

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più