Geboortelijsten zijn een ramp. Super onduidelijke website. Wanneer er dingen aangekocht worden van de lijst is de helft opeens niet meer beschikbaar of leverbaar… altijd problemen met de aankopen di... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Wat een super winkel! Mooie producten. Zeer uitgebreid assortiment. Super vriendelijke verkoopsters. Ook telefonisch zeer vriendelijke en persoonlijke aanpak (we hebben onze geboortelijst daar gel... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag had ik wat kantoorbenodigdheden nodig. Omdat ik niet onmiddellijk vond wat ik zocht, ging ik raad vragen aan Tamara, één van de medewerkers van de Kinderplaneet. De niet aflatende moeite dat... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Welkom bij De Kinderplaneet, een unieke bestemming in Baal waar kinderen de hoofdrol spelen en dromen werkelijkheid worden. In onze 5.800 m² grote winkel ontdekken kinderen alles waar ze van dromen, van de kleinste knuffel, een nieuwe outfit tot een volledig ingerichte kamer. Ouders kunnen zich laten inspireren door hippe woondecoratie en trendy kookspullen. Bij De Kinderplaneet kunnen jong en oud wegdromen in een wereld vol mogelijkheden.
Baalsebaan 283, 3128, Baal, Belgio
- 016 53 39 41
- www.dekinderplaneet.be
Ha risposto al 71% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 1 mese
Le persone hanno visualizzato anche
Ze verkopen een beschadigd product en…
Ze verkopen een beschadigd product en wensen het probleem niet oplossen. Uiteindelijk de baby vergiftigd met het product.

Risposta di De Kinderplaneet
Correct geleverd aan goede prijs
Laagste prijs en snelle correcte…
Laagste prijs en snelle correcte levering. Aanrader!
Snelle levering en goede kwaliteit
Snelle levering en goede kwaliteit, zowel van zandbak als van babyzonnebril
Gemakkelijk om een bestelling te…
Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen en supersnel geleverd. Een aanrader om hier te bestellen.
👌👌👌👌🙌🙌🙌🙌🙌🙌
Heel tevreden
Heel tevreden over het aanbod. Degelijkheid stel ik op prijs. Het gekozen artikel voldeed hieraan en de uitleg op de website was klaar en duidelijk, evenals de foto's waren duidelijk. Het artikel kwam heel goed verpakt aan.
Snelle verzending en prettige service…
Snelle verzending en prettige service toen ik een vraag had. Ik beveel deze winkel aan, echt een fijne winkel.
Bestelling werd tijdig afgeleverd en…
Bestelling werd tijdig afgeleverd en voldoet aan verwachting
De aankoop op de website ging heel…
De aankoop op de website ging heel vlot, verzending was snel en de aflevering was correct alles top !
Snelle correcte afhandeling
alles goed geleverd
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.