De Kinderplaneet Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Nergens is het aanbod zo gevarieerd als in bij de kinderplaneet. Bij het leggen en afhandelen van onze geboortelijst viel op dat de kinderplaneet zeer goed georganiseerd is, makkelijk bereikbaar is bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bestelling verliep vlot en we kregen 25 %. Meevaller dus. Het product moeten we nog testen maar uiterlijk is t volledig binnen de verwachting. Snelle levering.

Valutata 3 stelle su 5

Fantastische winkel voor babyspullen van A-Z , maar waar is het voorzien van comfort voor de mama naartoe ? Er hangen volle rekken met gewone kleding , maar geen zwangerschapskledij ?? Heel jammer d... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Dettagli dell'azienda

Scritti dall'azienda

Welkom bij De Kinderplaneet, een unieke bestemming in Baal waar kinderen de hoofdrol spelen en dromen werkelijkheid worden. In onze 5.800 m² grote winkel ontdekken kinderen alles waar ze van dromen, van de kleinste knuffel, een nieuwe outfit tot een volledig ingerichte kamer. Ouders kunnen zich laten inspireren door hippe woondecoratie en trendy kookspullen. Bij De Kinderplaneet kunnen jong en oud wegdromen in een wereld vol mogelijkheden.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

115 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Ha risposto al 66% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 mese

Tutte le recensioni

91 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Heel tevreden

Heel tevreden over het aanbod. Degelijkheid stel ik op prijs. Het gekozen artikel voldeed hieraan en de uitleg op de website was klaar en duidelijk, evenals de foto's waren duidelijk. Het artikel kwam heel goed verpakt aan.

23 aprile 2026
Valutata 2 stelle su 5

Onterechte omschrijving: Assortiment van 4, maar je krijgt maar 1

Er staat in de omschrijving: assortiment van 4. Dus je gaat ervan dat je alle 4 toegestuurd krijgt, echter krijg je maar 1 toegestuurd. Daarnaast was er niet een mogelijkheid om te kiezen. Dit geeft opnieuw de impressie dat je ze alle 4 krijgt. Helaas is dit niet zo. Als ik had geweten dat we random eentje toegestuurd zouden krijgen, had ik het niet besteld, want het ging ons om de konijn, maar helaas kreeg we alleen de kat. Deze was in de winkel ook gewoon te koop (en een stuk goedkoper zonder de verzendkosten).

22 marzo 2026
Logo di De Kinderplaneet

Risposta di De Kinderplaneet

Bedankt voor je feedback. We begrijpen dat dit voor verwarring en teleurstelling heeft gezorgd, onze excuses daarvoor.

Bij artikelen die deel uitmaken van een assortiment wordt er in de beschrijving vermeld dat je één willekeurig item ontvangt en dat je tijdens het bestelproces een voorkeur kan doorgeven. We nemen je opmerking mee om na te kijken of deze informatie bij dit product voldoende duidelijk zichtbaar was, zodat we dit in de toekomst kunnen verbeteren.

Het spijt ons dat je niet het gewenste item hebt ontvangen. Mocht je dit verder willen bespreken of samen naar een oplossing willen kijken, neem gerust contact op met onze klantendienst. We helpen je graag verder.

Valutata 1 stelle su 5

Geboortelijsten zijn een ramp

Geboortelijsten zijn een ramp. Super onduidelijke website. Wanneer er dingen aangekocht worden van de lijst is de helft opeens niet meer beschikbaar of leverbaar… altijd problemen met de aankopen die je zelf doet (komen niet bij op de lijst)
Wanneer je opmerkingen schrijft bij een online bestelling wordt hier niet naar gekeken..
geen aanrader meer!

20 marzo 2026
Logo di De Kinderplaneet

Risposta di De Kinderplaneet

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht om te lezen dat alles zo moeizaam verlopen is. Dat is absoluut niet de ervaring die we willen bieden.

We begrijpen je frustraties volledig. Je zat helaas net in een overgangsperiode waarin bepaalde processen en systemen nog niet optimaal werkten. Dat heeft duidelijk voor verwarring en praktische problemen gezorgd. Dat is heel vervelend, zeker bij iets belangrijks zoals een geboortelijst.

Intussen hebben we achter de schermen hard gewerkt om de problemen aan te pakken en zouden de meeste kinderziektes uit het systeem gehaald moeten zijn. Uiteraard blijven we dit nauw opvolgen, want dit soort situaties willen we in de toekomst absoluut vermijden.

Nogmaals onze oprechte excuses voor het ongemak en de teleurstelling. We begrijpen heel goed dat dit geen fijne ervaring voor je was.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più