Website overzichtelijk en duidelijk, bestellen en betalen eenvoudig, levering netjes en op tijd. Product zoals verwacht.Bedankt! Mvrgr.
Alles is vlot verlopen Spijtig dat er niet voldoende stock was, hierdoor hebben we minder kunnen bestellen en moeten we binnen twee maanden alweer een bestelling plaatsen
is topbedrijf , al tweede keer besteld snel goede producten , goede prijs , snelle levering ook ter plaatse geweest in winkel echt super toffe mensen en behulpzaam echt aan te bevelen
Over het algemeen zeer tevreden over Multi Bazar. Van de 4 artikelen die ik bestelde, was er 1 na een maand nog steeds niet in voorraad. Doch werd ik ten allen tijde zeer goed op de hoogte gehouden d... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Negozio di bricolage
- Negozio di articoli per neonati
- Negozio di giocattoli per l'infanzia
- Negozio di abbigliamento
- Negozio di arredi e di design d'interni
- Negozio di mobili da esterno
Scritti dall'azienda
Dé winkel waar de hele familie gaat shoppen, in Pittem en Izegem, of online. Geniet van onze gezellige sfeer, klantvriendelijkheid en service! Multi Bazar is uw specialist in speelgoed, baby & geboortelijsten, huishoud, opbergen, tuinmeubelen, dierenhobby, kantoor, bagage, verf, doe-het-zelf, machines, verlichting, hout, laminaat en badkamermeubels. Doe inspiratie op in onze decoratie-afdeling of ontdek de nieuwste fashiontrends voor dames, heren en kids. Bovendien kan u vlot parkeren op onze ruime parking. Multi Bazar, dé familiewinkel.
Brugsesteenweg 201, 8740, Pittem, Belgio
- 051545575
- marketing@multibazar.be
- www.multibazar.be
Ha risposto al 50% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 48 ore
Website overzichtelijk en duidelijk.
Mvrgr.
Bestellingsproces verliep soepel
Bestellingsproces verliep soepel. Reactie ontvangen over het verzendprocedure. Afgesproken datum en levering klopte helemaal. Fijn!
Levering prima
Levering prima. Spijtig dat dat de shampoo en conditioner van Evi Line Henna cure & care niet meer worden opgenomen in jullie assortiment.
Vriendelijk
3 sterren maar
De levering was heel snel geleverd en geen mail gekregen dat het effectief geleverd was bij mijn buur...
Anders niks op aan te merken, snelle levering en goeie produkten aan scherpe prijs!
We werden heel goed geholpen in de…
We werden heel goed geholpen in de winkel bij de aankoop van ons nieuwe tuinmeubelen.
De levering gebeurde op de afgesproken datum binnen de afgesproken tijdspanne door een heel vriendelijke medewerker.
Goede prijs en snel geleverd.
Geen communicatie ivm levering
Ik heb op 13 maart een parasol besteld, met thuislevering. Die was op voorraad en ging binnen een aantal werkdagen geleverd worden. Er was verder niets van communicatie naar ons toe dat de levering later ging komen. Uiteindelijk werd de parasol gisteren na de werkuren nog geleverd.
Een factuur hebben we ook niet via Peppol ontvangen, ik moest ze zelf downloaden via de site.
Ook de andere factuur van een levering vorige week is nog niet aangekomen via Peppol, vandaar dat ik zelf op zoek ben gegaan op de site.
Snel het bestelde artikel ontvangen
Snel het bestelde artikel ontvangen, geen trackingnummer ontvangen van GLS, maar snel verder geholpen door klantendienst van Multi Bazar.
Ze handelen zeer snel en correct!
Bestelling
Concurrerende prijzen snelle en…
Concurrerende prijzen snelle en duidelijke afhandeling.
Goede webwinkel!
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.