Banner for Van Mossel Peugeot - Zaandam

Van Mossel Peugeot - Zaandam Recensioni

TrustScore 4 su 5

Kleine Tocht 22, 1507 CB Zaandam, Nederland, NL

Valutata 1 stelle su 5

'Service'adviseur Robin van Veldhoven stuurt bij een verzoek tot onderhoud een offerte op met daarin opgenomen allerlei zaken die zij reeds het jaar ervoor hebben uitgevoerd (zoals vervangen... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

De kennismaking via telefoon en de proefrit waren prima. Ook de aflevering was volgens afspraak keurig op tijd. Alles was goed geregeld en afspraken zijn afspraken. Ook vriendelijke mensen die eventu... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Op zoek naar nieuwe (occassion) Peugeot kwamen we bij Van Mossel Zaandam terecht. Daar werden we keurig ontvangen en kwamen al snel uit bij een auto die aan onze wensen voldeed. Prijs en model. Een... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Goed gesprek gehad met dhr. Robers over eerdere review. Geheel is naar tevredenheid uitgesproken en belofte gemaakt dat ik niet meer ongevraagd benaderd word voor een nieuwe auto. 3 x in 6 weken i... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Peugeot - Zaandam

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Peugeot:
Van Mossel is officieel Peugeotdealer en heeft vestigingen in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam Noord, Amsterdan Zuidoost, Heemskerk, Heemstede, Hoorn, Leiderdorp, Lisse-Hillegom, Purmerend en Zaandam.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Kleine Tocht 22, 1507 CB, Zaandam, Nederland, Paesi Bassi

• 075 616 0074
Promotion box for Van Mossel Peugeot - Zaandam

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

74 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

628 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Staan in Zaandam altijd klaar

Staan in Zaandam altijd klaar. Kundige mensen. Denken mee. Ik voel me daar goed en realistisch geholpen en dit al vele jaren.

21 novembre 2024

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review!

We zijn erg blij dat u zo tevreden bent en zullen voor u blijven klaar staan.

Graag tot ziens bij Van Mossel Zaandam!

Valutata 5 stelle su 5

Miguel is echt een topper

Miguel is echt een topper, hij heeft er alles aan gedaan, en ervoor gezorgd, dat wij uiteindelijk toch onze nieuwe auto konden rijden. Zonder hem was dit echt niet gelukt🤗

15 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Wat mooi om te lezen, Miguel is op de hoogte van uw compliment!

Graag tot ziens bij Van Mossel Zaandam

Valutata 4 stelle su 5

Ben meteen en correct geholpen en dat…

Ben meteen en correct geholpen en dat verdient een PLUIM!!

10 novembre 2024

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review!

We zijn ontzettend blij met uw mooie score maar toch ook benieuwd wat we kunnen doen om de 5 sterren te ontvangen.

Indien u wilt zou ik het op prijs stellen om daarover in contact te treden met u!

Nogmaals bedankt en graag tot ziens!

uitstekende verkoper

uitstekende verkoper. goede service en uitleg.
geef een 9. met een10 valt er niets te verbeteren.

6 novembre 2024

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review!

Mocht u suggesties hebben over wat we dan kunnen verbeteren hoor ik het graag, hier kunnen we alleen maar van leren.

Nogmaals bedankt voor uw moeite en graag tot ziens!

Bedrijfswagen aangeschaft

Miguel was mijn verkoop adviseur. Vanaf het moment dat ik binnen kwam
In de showroom was er eigenlijk alles mogelijk. Op dat moment was hij nog werkzaam in Purmerend en inmiddels verhuis naar Zaandam. Vanaf zijn bureau in Zaandam heeft hij de touwtjes goed gespannen in Purmerend want hij heeft alles tot op de dag van aflevering tot in de puntjes verzorgd. De auto is zelfs thuis gebracht.
Voor ieder die een Peugeot wil aanschaffen vraag naar Miguel. Het is een echte verkooptopper

Miguel nogmaals bedankt voor je inspanning en de goede zorgen💪🏻

24 ottobre 2024

Volgens afspraak

Ontvangst is vandaag prima volgens afspraak, stukje garantie/service kon de auto zo de werkplaats in.

Echter niet alles werd niet direct opgelost of een oplossing voor aangedragen.`
Jammer, nu nog weer een keer terug.

20 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review en wat spijtig om te lezen dat we het niet in een keer hebben kunnen oplossen.

We staan graag voor u klaar!

Best directeurtje.

Best directeurtje.
Alleen was het voor mij een Citroën.
Redelijke koffie, slechte koekjes maaaaaaaar hele aardige mensen.
Word goed geholpen.

10 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Haha, dank mijnheer Koolhaas voor onze prettige gesprekken en ben blij dat we iets moois voor jullie hebben kunnen vinden!

Met vriendelijk groeten,

Valutata 4 stelle su 5

Hele professionele en vriendelijke…

Hele professionele en vriendelijke aanpak in Zaandam. Eerlijkheid en gewoon normaal doen wordt erg gewaardeerd. Een tevreden klant!

18 settembre 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Vriendelijk bedankt voor uw mooie review en wat fijn om te lezen dat u naar tevredenheid bent geholpen!

Graag hoor ik wat wij er voor (hadden) kunnen doen om 5 sterren van u te ontvangen, zou u me dat kunnen laten weten?

Met vriendelijke groeten,

Vestigingsmanager Van Mossel Zaandam

Top inruil

Ben netjes geholpen en er werd meegedacht!

19 agosto 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Dank u wel voor de mooie review en graag tot ziens!

Valutata 2 stelle su 5

Te duur

Te duur

De hele rekening was te duur. Voorbeeld: het vervangen van een lampje, wat mij zelf nog geen €0,50 en 2 minuten kost om te doen, rekent van Mossel bijna €40 voor. Zelf doen? Mag niet, anders komt je auto niet door de apk.
Kaching voor van Mossel.

10 agosto 2024

Altijd netjes en goed

28 luglio 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Dank u wel voor de mooie review en graag tot ziens!

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Wat ontzettend fijn op te lezen en vriendelijk bedankt dat u de moeite heeft genomen om een review te schrijven!

Valutata 3 stelle su 5

Verbeterpunt in communicatie bij servicebeurt/apk o.i.d.

Het werk dat wordt geleverd is in orde. In communicatie en het maken van afspraken kan het bedrijf verbeteren. Na contact gehad te hebben, geeft de vestigingsdirecteur aan van deze klacht een kracht te maken. Dat is top.

17 luglio 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Nogmaals vriendelijk bedankt voor uw feedback en dat u mij telefonisch te woord wilde staan. Wij zullen uw feedback gebruiken om -waar mogelijk- verbeteringen aan te brengen in onze dienstverleningen.

keurige ontvangst

keurige ontvangst, goede koffie met iets erbij, werkzaamheden verricht conform afspraak!

15 giugno 2024

Kasper Robers Vestigingsdirecteur Van Mossel Zaanda

Klantvriendelijkheid en goede service Van Mossel Zaandam

We waren op zoek naar een andere auto, een Citroen C3 aircross.
We zijn naar Van Mossel in Zaandam gegaan. We werden super goed geholpen door Lutfie. Hij is heel erg klantvriendelijk en heeft echt de tijd voor ons genomen.
We konden de auto al binnen een week ophalen en de auto was bij het ophalen als kadootje ingepakt en wat ook heel leuk was dat onze achternaam was gedrukt op een plaat die als grap als kentekenplaat aan de auto was bevestigd. Heel erg leuk.
Er is zoveel aandacht aan besteed.

We zijn super tevreden met de auto.

Lutfie, bedankt voor de goede service. Je krijgt van ons een 10.

14 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Super bedankt voor de mooie woorden en uiteraard heb ik jullie review meteen laten lezen aan Lutfie.
Hij is blij dat hij samen met jullie een geschikte auto heeft gevonden en dat jullie zo’n goede ervaring hebben gehad bij ons!

Veel mooie en veilige kilometers gewenst en geniet van jullie prachtige auto!

Valutata 5 stelle su 5

Betaald voor iets wat nog steeds een…

Betaald voor iets wat nog steeds een probleem is ga je terug krijg je te horen dat je probleem op te lossen is voor 500 euro.
Maar het was de eerste keer al opgelost voor 77 euro.

Na dit berucht ben ik netjes gebeld door de vestigingsdirecteur en is hij met een mooie oplossing gekomen. Ben blij dat er na een goed gesprek een mooie oplossing is geboden.
Dank hiervoor Kasper

2 giugno 2024

Risposta di Van Mossel Peugeot - Zaandam

Heel graag gedaan en nogmaals bedankt voor uw melding.

Vestigingsdirecteur van Mossel Zaandam

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più