Banner for Van Mossel Nissan - Dordrecht

Van Mossel Nissan - Dordrecht Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Mijlweg 71, 3316 BE Dordrecht, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Wij waren mijn vrouw en ik naar een elektrische auto aan het kijken ivm het milieuvriendelijke rijden En kwamen bij Nissan Dordrecht terecht daar stond een hele mooie Dacia spring te koop Na een... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophale... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

teveel aandacht op verkoop auto's en te weinig aandacht voor de consument in de vorm van service en administratie. bericht van 23.07.2026. Datum vandaag 08.08.2026 en nog verde... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Nissan - Dordrecht

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Nissan:
Van Mossel is officieel Nissan-dealer en heeft vestigingen in Amsterdam, Dordrecht, Gorinchem, Rotterdam, Tiel en Vlaardingen.

Over Van Mossel:
Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Hieronder vallen de dealerbedrijven, schadeherstelbedrijven, leasebedrijven en tal van andere mobiliteitsoplossingen. Daarnaast biedt de groep diverse diensten onder één dak zoals verzekeringen, financieringen, signing/inbouw/carrosserie en autoverhuur. Meer lezen? Ga naar www.vanmossel.nl

Onze visie:
Meer lezen over onze visie? https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Mijlweg 71, 3316 BE, Dordrecht, Nederland, Paesi Bassi

• 078 655 2650
Promotion box for Van Mossel Nissan - Dordrecht

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

126 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

244 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Vriendelijke ontvangst.

Vriendelijke ontvangst.
Geen haast
Kwam 10 min voor sluitingstijd en we kregen alle tijd en ruimte.
Super gevoel

1 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

"Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je goed geholpen bent door onze verkopers en dat dat alles naar wens is verlopen. We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen en hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht je nog vragen hebben, staan we altijd voor je klaar!"

---

Valutata 5 stelle su 5

Alles volgens afspraak !!

Op Facebook kwam er medio december een "advertentie" voorbij van van Mossel Dordrecht waarin de Qashqai werd aangeboden met een flinke korting. Hierop door mij gereageerd, de volgende ochtend een telefoontje van Jaimie, waarna ik foto's heb gemaild van mijn huidige Qashqai zodat de inruilprijs bepaald kon worden. De volgende ochtend een passende offerte ontvangen en diezelfde middag tot aankoop overgegaan. Vrijdag 7 maart hebben we de nieuwe Qashqai opgehaald. Alles tot volle tevredenheid geregeld met Jaimie.

7 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met de aankoop van je nieuwe Qashqai. Het is fijn om te lezen dat je tevreden bent met de service van Jaimie. We streven ernaar om onze klanten een soepele en plezierige aankoopervaring te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Netjes geholpen door Jaimie zonder de…

Netjes geholpen door Jaimie zonder de pushen om de auto te kopen. Goed bakkie koffie gekregen en onderhandeld over de prijs. Na 1,5 week de auto netjes opgehaald.

7 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad tijdens uw bezoek. Het is fijn te lezen dat Jaimie u goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met de prijs. We hopen dat u veel plezier zult hebben van uw nieuwe auto.

Zeer prettig geholpen!!

Wij zijn door Jaimie geholpen. Die heeft het verkopen in de vingers! Niet opdringerig en waar nodig uitleg. Wij hebben met een tevreden gevoel een Qashqai bij Jaimie gekocht!

3 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Het is fantastisch om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met Jaimie! We zijn blij dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld en dat je met een tevreden gevoel een Qashqai hebt gekocht. We zullen je feedback zeker met Jaimie delen.

Toch beetje teleurgesteld.

Werd goed geholpen. Alleen ik ben toch wel beetje teleurgesteld. Er zou een navigatiesysteem in zitten ( stond bij de beschrijving) maar niet dus. Nu moet ik mijn telefoon aansluiting. Dat was niet mijn bedoeling.

21 febbraio 2025

Beste Connie,
Het is fijn dat we elkaar zojuist hebben kunnen spreken en dat ik u de navigatiefunctie en bediening alsnog heb kunnen uitleggen. Ik wens u veel plezierige en bovenal veilige kilometers toe. Met vriendelijke roet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg

Valutata 1 stelle su 5

Het is die ster niet eens waard

Het is die ster niet eens waard. Onze Nissan heeft een fabrieksfout bij het benzineklepje, dus vandaag gingen we naar Nissan Dordrecht voor een oplossing. Daar trof ik een uiterst onvriendelijke verkoper, die blijkbaar liever auto’s verkoopt dan klanten helpt. Op een boze toon vertelde hij dat de monteur niet aanwezig was, hij niet in het systeem kon en hij ons simpelweg niet kon helpen. Het is de toon die de muziek maakt, flapdrol!

15 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Geachte mevrouw Knip, vervelend is het dat u met uw Nissan terug moet naar de garage voor het herstellen van het benzineklepje. Op zaterdagmiddag is de technische afdeling (aftersales) niet aanwezig op onze vestiging, de verkopers hebben geen inlog in de Nissan aftersales applicaties om te zien hoe hij ze dit kunnen oplossen. Als u mij uw kentekennummer en NAW gegevens kunt doorgeven, dan zal ik as maandag i.o.m. de technische afdeling een afspraak voor u inplannen zodat we het probleem voor u op kunnen gaan lossen. Ik wens u voor nu een prettig weekend, en zie uw gegevens graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg Dordrecht
06-15448882 jan.dewinter@vanmossel.nl

Goede ervaring

We zijn heel prettig geholpen door Jaimie. Hij geeft duidelijke informatie, is correct en meedenkend. We zijn heel tevreden over onze aankoop bij van Mossel Nissan Dordrecht.

1 febbraio 2025

Beste Jolanda,

Wat een fantastische review heeft u over ons afgegeven, en met name over hoe Jaimie u te woord heeft gestaan. Grote complimenten voor hem! Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg Dordrecht

Compliment aan Jan de Winter

Oktober 2024 een nieuwe auto gekocht, 2 verborgen gebreken….niet oké. Afspraak gemaakt voor herstel. Ook dat is weggemoffeld….schandalig!

Helaas na een aanrijding enkele weken na de aflevering forse schade, jammer genoeg niet goed hersteld qua lak en hoogteverschil raamlijst. Auto weer terug op 20 januari voor herstel.

Vandaag de auto weer opgehaald en wat blijkt, blanke lak resten op de auto, lakschade niet hersteld en op de deur die wel hersteld is vuiligheid onder de blanke lak. Schade die ze aan de binnenzijde van de deur hebben veroorzaakt is ook niet opgelost!

Klant is koning, misschien wel keizer…maar volgens Van Mossel geen God. Dat heb ik nooit gezegd. Van echte oplossingen heeft de medewerker nooit gehoord. Klantvriendelijkheid al helemaal niet!

Na contact met Jan de Winter hebben wij de auto samen met Jan en het schadeherstelbedrijf de gerepareerde zijde goed onder de loep genomen. De tekortkomingen werden duidelijk genoteerd. 2 weken later is onze nieuwe auto naar volle tevredenheid gerepareerd.

Deze goede afloop geeft ook het vertrouwen in Van Mossel Nissan terug!

23 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Geachte mevrouw Gerad, wat een bijzonder vervelende situatie is dit, ik ga u daar morgen direct in de ochtend over terugbellen. Mijn welgemeende excuses bied ik aan voor deze afhandeling voor zover. Dit zullen we als nog en naar volle tevredenheid voor u gaan herstellen. Dit kan absoluut niet en het is niet zoals wij gewend zij te werken, ik zal het de schadehersteller gaan contacten waarom uw auto zo is hersteld en zo aan u is afgeleverd. Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Nissan Dordrecht

Valutata 5 stelle su 5

Zéér vriendelijk verkoper met tijd om…

Zéér vriendelijk verkoper met tijd om alle zaken goed en zorgvuldig door te nemen. Voor wat betreft de inruil van mijn huidige auto viel wel te onderhandelen maar dat ging wel in overleg met zijn baas en kwam wat povertjes over maar na wat verder onderhandelen leverde dit uiteindelijk toch een goed resultaat op.

27 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Geachte heer Kok, Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u een prettige ervaring heeft gehad met onze verkoper. We streven ernaar om onze klanten een persoonlijke en professionele service te bieden. Mag ik u of kunt u mij even bellen, zodat we samen kunnen zien waar de deal nu nog op afhangt? Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Nissan Dordrecht 0615448882

Valutata 5 stelle su 5

Tweedehands Juke gekocht die als nieuw…

Tweedehands Juke gekocht die als nieuw is opgeleverd. Fijn contact gehad met verkoper Jaimie, die ons in alle rust geholpen heeft. We zijn erg tevreden over het aankoopproces en blij met onze 'als nieuwe' auto.

16 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Het is fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw tweedehands Juke. Ik zal het compliment doorgeven aan Jaimie.

Heel tevreden

Goede service, mooie showroom, vlotte communicatie, aardige vent en natuurlijk een goed gekozen auto 😜. Heel tevreden!

8 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en de service die u heeft ontvangen. We waarderen uw positieve feedback en zullen ernaar streven om onze klanten in de toekomst dezelfde hoge kwaliteit te blijven bieden.

Klantvriendelijk topbedrijf locatie dordrecht

Heel prettig geholpen en een geweldige nissan Qashqai tekna plus aangeschaft.
De verkoper heeft ons goed begeleid bij de aankoop en aflevering van de auto.
Heel blij mee.
Goede service en klantvriendelijke locatie in Dordrecht.

12 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Bedankt voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Nissan Qashqai Tekna Plus en de service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden, en het is geweldig om te horen dat we dat in uw geval hebben bereikt.

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen door een vriendelijke…

Goed geholpen door een vriendelijke verkoper met verstand van zaken

1 novembre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Bedankt voor uw positieve review, graag tot snel bij Van Mossel in Dordrecht!

Uitstekend geholpen door Jaimie Heijnen

Het was voor mij de eerste keer dat ik een auto kocht. Samen met mijn zoon reden we naar Dordrecht waar we de occasion hadden gezien op internet. Daar aangekomen werden we door de jonge verkoopmedewerker Jaimie Heijnen waanzinnig goed geholpen. Hij gaf ons uitstekende hulp en voldoende ruimte om even de proefrit te maken met de auto waar ik interesse in had.

17 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad bij onze vestiging in Dordrecht. Het is fantastisch om te lezen dat Jaimie je zo goed heeft geholpen bij de aankoop van je eerste auto. ik zal het compliment overbrengen aan Jaimie.

Valutata 5 stelle su 5

Wij zijn door Jaimie Heijnen perfect…

Wij zijn door Jaimie Heijnen perfect voorgelicht en geholpen. Hij had alle tijd voor ons. Leuk dat de auto bij afhalen onder een hoes stond

21 ottobre 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Het is fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad. We zijn blij dat Jaimie Heijnen u zo goed heeft geholpen en dat u tevreden bent met de service.

teleurstellend

Nog nooit meegemaakt dat er zoveel mis kan gaan in een bedrijf. Keer op keer blijven er fouten gemaakt worden. Vervangend vervoer wat je aanvraagt bij de afspraak word niet geregeld. Verkeerde materialen die besteld worden wat uitdraait op vervolgafspraken en extra kosten voor weer vervangend vervoer. Hierdoor uit coulance haal en breng service gekregen met de afspraak dat de auto om 8 uur gehaald word. Het is nu 11.00 uur en na meerdere contacten kan het nog wel even duren voordat er iemand kan komen. (?) Kortom zeer teleurgesteld in dit bedrijf en zijn service.

Na contact met dhr den Ambtman is gelukkig alles naar wens en op een goede manier verholpen en opgelost waarvoor nogmaals dank!

14 agosto 2024

Geachte mevrouw,
Dank voor het telefoongesprek zojuist.
Zoals besproken heel vervelend dat er een aantal zaken niet goed gegaan zijn, nogmaals excuus daarvoor.
Gelukkig hebben we een nieuwe datum af kunnen spreken voor de reparatie.
Vanzelfsprekend zullen we alles in het werk stellen om het naar tevredenheid op te lossen.
met vriendelijke groet,
Martijn den Ambtman
Operationeel directeur
06-22486183

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel, goed en zeer professioneel geholpen.
Ze verstaan hun vak en dat vind ik het belangrijkste zodat ik met een gerust hart mijn auto hun toe vertrouwd en weet dat hij gemaakt wordt en weer als nieuw is.

10 maggio 2024

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en expertise van ons team. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Valutata 5 stelle su 5

Fantastisch geholpen door verkoper Jan…

Fantastisch geholpen door verkoper Jan Willem bij het vinden van een nieuwe auto die prima mijn caravan kan trekken
Is de Nissan X trail geworden
Top uitleg van de mogelijkheden waardoor ik een goede keuze hebt kunnen maken
De Nissan X trail rijdt fantastisch !!

19 marzo 2024

Beste Cees,

Bedankt voor het vertrouwen en fijn om te lezen dat je naar tevredenheid geholpen bent. Ik zal de complimenten overbrengen aan Jan Willem!

Alvast veel rijplezier toegewenst met de X-Trail.

Commercieel Directeur

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più