Wij waren mijn vrouw en ik naar een elektrische auto aan het kijken ivm het milieuvriendelijke rijden En kwamen bij Nissan Dordrecht terecht daar stond een hele mooie Dacia spring te koop Na een... Leggi di più

L'azienda ha risposto
APK keuring na 3 dagen en aantal malen bellen pas klaar. Ook moest een slot gemaakt worden waarvan 6 weken tevoren al overgesproken was. Onderdelen werden pas de 2e dag 's middags besteld. Bij ophale... Leggi di più
L'azienda ha risposto
teveel aandacht op verkoop auto's en te weinig aandacht voor de consument in de vorm van service en administratie. bericht van 23.07.2026. Datum vandaag 08.08.2026 en nog verde... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Het was voor mij de eerste keer dat ik een auto kocht. Samen met mijn zoon reden we naar Dordrecht waar we de occasion hadden gezien op internet. Daar aangekomen werden we door de jonge verkoopmedewer... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Mijlweg 71, 3316 BE, Dordrecht, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Afspraak is afspraak. Vriendelijke mensen achter ontvangst service balie. Gesprek met vrouwelijke verkoper.Toppie.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Na aankoop nissan waren er wat problemen met de verkoper waar we samen niet uitkwamen en het gevoel hadden niet eerlijk behandeld te zijn , gesprek aangevraagd met de vestiging directeur en een eerlijk gesprek gehad over de gehele situatie en hierbij heeft hijzelf alles opgepakt en alles naar volle tevredenheid opgelost

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Omdat de reparatie langer dan 1 dag duurde i.v.m.onderdelen levering hebben ze zelf een leenauto geregeld bij de buren (kia) omdat hun eigen leenauto allemaal uitgeleend waren dat noem ik top service was bovendien ook nog gratis!!!

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Eenmaal bij de garage goede service, duidelijk overzicht van de werkzaamheden en kosten. Alles netjes uitgevoerd.
Punt van aandacht: Doordat je maanden moet wachten op je afspraak was die alweer uit mijn geheugen, het zou vriendelijk zijn om de week ervoor een kleine herinnering te sturen. En wat mij stoorde was dat ik voor de apk langs kon gaan, door de lange wachttijd voor de onderhoudsbeurt was de afrekening apart, waar in het verleden de apk kosten vrij was mits gecombineerd met een onderhoudsbeurt werd deze nu in rekening gebracht ondanks de afspraak voor een onderhoudsbeurt.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Ik heb een hele fijne en goede ervaring met de firma van Mossel. Ik ben goed geholpen bij de aanschaf van mijn nieuwe Nissan Micra Duke. Ik heb snel en plezierig zaken kunnen doen waar bijde partijen wat hebben.
Ik raad de firma van Mossel zeker aan om daar een auto te kopen.
Met vriendelijk groet.
Karel van Hoorn.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
De mensen zijn aardig. Helpen je graag. Ook de werkzaamheden waren zo gedaan. 1 eigenlijk 2 min punten
Er zo navigatie in zitten toen ik hem kocht niet dus. Dus mijn telefoon navigatie kon er wel op. Ook dus niet. Was daar wel heel erg teleurgesteld in. Nu moet ik mijn telefoon gebruiken.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Beurt e.d prima gegaan, maar ik zou nog offerte krijgen voor banden.
Nou die zijn inmiddels elders gekocht, zo jammer dit

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Werd erg goed en duidelijk geholpen door Fred.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Altijd keurige ontvangst bij receptie en uitvoering werkzaamheden geheel volgens afspraak.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
In eerste instantie best goede indruk na thuiskomst en het beter bestuderen van de factuur stonden daar wat twijfelachtige zaken in ,een aantal dagen later kwam er nog een onverwachte factuur bij voor de leen auto .ik zou daar 481 km mee gereden hebben !!! Das knap wat er ging maar 5 liter benzine bij !!goede auto 1 op 100 .contact gezocht met van mossel dordrecht, niet bereikbaar zou teruggebeld worden dat gebeurde dus niet !! Volgende dag zelf nog maar eens gebeld . Kreeg wel excuses en de factuur van de leenauto werd kwijtgescholden. Dat was dan wel het positieve ervan maar het idee dat je in eerste instantie eigenlijk gewoon wordt belazerd voelt niet goed !!

Geweldige service. Heel fijn zaken doen met Jaimie Heijnen

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Na een proefrit te hebben gemaakt waren we erg verrast hoe de Dacia reed en waren onder de indruk van de Dacia
Na een kleine rit bij terugkomst werden we erg leuk en positief geholpen door de vertegenwoordiger auto verkoper genaamd Jaimie Heijnen
We hebben na het gesprek de Dacia spring gekocht en gelijk een autoverzekering erbij afgesloten

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Jaimie heeft ons perfect geholpen, hij luisterde naar onze wensen en daarna hebben wij de auto gekocht die het beste bij ons paste. Heel blij mee.

Risposta di Van Mossel Nissan - Dordrecht
Goed geholpen door Casper Verhoeckx. Luisterde naar je vragen. Koop goed afgehandeld. Ik kan geen negatieve punten bedenken.