Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Mevrouw Elmi heeft ons op een plezierige en professionele manier geholpen. Ook toen bleek dat dit niet ging leiden tot een verkoop heeft ze dit op een prettige wijze geaccepteerd en zelfs nog een alte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Alles netjes afgehandeld en terwijl je wacht kan je goede koffie drinken en een broodje eten alleen vind ik een beurt een beetje aan de prijsige kant.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ik heb met de bedrijfsleiding gesproken en de structuur bij van Mossel is mij nu duidelijk.Mijn probleem is nu goed opgepakt en er was begrip voor mijn situatie. Er werd meegedacht. Blijft de erg lange wachttijd voor herstel van het technische probleem. De oorzaak daarvan is mij helder.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
De service was professioneel en vriendelijk, en ik kreeg antwoord op al mijn vragen naar volle tevredenheid. De showroom is aangenaam en uitnodigend, en de proefrit werd afgestemd op mijn beschikbaarheid

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Goed advies en mooie deal sluiten zijn belangrijkste en heeft van Mossel perfect gedaan. De wijze van persoonlijke begeleiding in het hele proces heeft ons echt verrast. En dat maakt het verschil. Dank Tijn.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vrolijk,enthousiast,humor,gastvriendelijk...een voorbeeld voor veel collega's uit de branche!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Fijn bedrijf vooral Sander heeft hier voor gezorgd goede ontvangst duidelijke uitleg geen gladde praatjes en geen rare dingen bij inruilen auto en veel aandacht bij ophalen nieuwe auto.Nog een aanvulling ik geef Sander zeker 5 sterren maar heb hierboven 4 sterren ingevuld omdat ik verder nog geen ervaring heb met het bedrijf en dat moet ik in de toekomst bijv met beurten nog ervaren

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Koninklijk ontvangst door Roy Hanekamp!
Chapeau kunnen velen nog een voorbeeld aannemen.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vandaag van Mossel Kia bezocht in Apeldoorn…en wat een service! En wat leuk dat de hond gelijk een koekje kreeg van Roy, directeur van Mossel Kia. En zelfs in de auto werd een koekje achter gelaten voor Kaya met een leuk briefje. Super leuk! Fijn die extra aandacht!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Alles was opnieuw tot in de puntjes geregeld. Wij zijn erg blij met onze nieuwe auto en we zijn bijzonder tevreden over de dienstverlening van Van Mossel Kia in Apeldoorn. We hebben geen nieuwe Kia gekocht, maar ook een nieuw "vreemd" merk was geen enkel probleem. Kortom, een bedrijf dat wij iedereen kunnen aanraden.
In het bijzonder willen wij vestigingsdirecteur Roy Hanekamp danken voor alle ondernomen moeite.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Goede service, nette reparatie en goede garantie afhandeling. Duidelijke communicatie (zeker naar een leek toe ;)). Prettige omgang.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Zeer snelle service!! Vanwege de vakantie hadden we veel haast met de reparatie van onze EV9. We mochten direct langskomen en het werd direct verholpen. Top bedrijf en uitstekende koffie!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Je krijg hier hele goede service, de werknemer zijn heel vriendelijk en snel met handelen.vgr Ae von Michaelis

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
De samenwerking met teamleider Sander Bosman van Kia Van Mossel Apeldoorn gaf direct vertrouwen.
Hij kon zich verplaatsen in mijn wensen en nam veel uit mijn handen.
Zijn kunde en vakkennis is voor een cliënt een verademing om de juiste keuzes te maken.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Bij van Mossel geweest nadat er een geroosterde duif onder de motorkap zat, alles onder de veren en was bang er iets aangepikt/ aangevreten zou zijn. Ik kwam binnen, werd vriendelijk geholpen, auto werd gelijk naar monteur gereden en nagekeken. Gelukkig niks kapot alleen hoop stank.
Bedankt voor de snelle service.
Top!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Goed op de hoogte gehouden van de werkzaamheden en mn auto gewassen, want dat mocht wel een keertje. Goede service!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
We werden heel fijn ontvangen door dhr. Hanekamp. Die ons erg enthousiast en kundig alles van de auto vertelde.