Banner for Van Mossel Jaguar Land Rover

Van Mossel Jaguar Land Rover Recensioni 404

TrustScore 4.5 su 5

4,6

Valutata 5 stelle su 5

Patrick en Martijn helpen me iedere keer opnieuw op een zeer fijne en prettige manier. De overige mensen op deze locatie zijn ook zeer plezierig in omgang. Met name Patrick en Martijn benoem ik bij... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Prima ervaring! Ik heb mijn Jaguar XF wel verkocht inmiddels, vanwege de vele benodigde en dure reparaties ieder jaar (€7.400 in 3 jaar tijd): camera defect, knalpot die plotsklaps onder de auto uit v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Geweldig werk! Na de aankoop van onze Jaguar ben ik voor het eerste onderhoud naar Apeldoorn gereden. Ik had telefonisch geregeld dat ik kon watchten, en het werd inderdaad ongeveer twee uur. Ze zijn... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Jaguar Land Rover

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Jaguar Land Rover:
Van Mossel is officieel JLR-dealer en heeft vestigingen in Apeldoorn, Groningen en Zwolle

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Jaguar Land Rover

Ontdek onze JLR voorraad & service

Bekijk onze actuele Jaguar en Land Rover voorraad en services!

4,6

3 stelle
2 stelle
1 stella

Uitstekend geholpen

We zijn erg correct en professioneel behandeld door Jasper Smith. Hij luisterde goed naar ons en gaf ons goede adviezen. Zeer plezierig om met hem zaken te doen

3 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Autobedrijf van Mossel heeft op een geweldige manier een auto verkocht en geleverd

Autobedrijf van Mossel heeft op een zeer correcte wijze de aankoop van de Defender verzorgt. Owen, de verkoper heeft van begin tot aflevering alles keurig en correct geregeld. De auto is tevens keurig op ons privé adres afgeleverd waarna ook nog eens de tijd werd genomen om instructie over de auto te geven. Mijn grote complimenten hoe men dit verzorgd heeft.

7 febbraio 2026
Valutata 5 stelle su 5

Patrick en Martijn helpen me iedere…

Met name Patrick en Martijn benoem ik bij naam omdat dit de mensen zijn waar ik regelmatig contact mee heb. Ze zijn tevens proactief wat ik als ondernemer zeer kan waarderen.

5 febbraio 2026

Vriendelijk en prettige service

Bij Van Mossel Jaguar Land Rover Apeldoorn wordt er geluisterd en meegedacht en dat stellen mijn vrouw en ik zeer op prijs.

De medewerkers zijn vriendelijk en de service is prettig. Onze ervaringen zijn altijd positief geweest.

3 febbraio 2026

Gastvrijheid en kennis

Vakkundige dealer met altijd een vriendelijk en gastvrij ontvangst. Hier voel ik mij geen nummertje en herkennen zij mij bij naam. Ik kom hier met plezier mijn auto brengen. Complimenten aan het team in Apeldoorn!

6 gennaio 2026
Valutata 1 stelle su 5

Defecte montage en verkeerde diagnose

Op 27 november ben ik bij Van Mossel Jaguar Zwolle geweest voor een uitgebreide onderhoudsbeurt aan mijn Jaguar XE, waarbij de bougies zijn vervangen.
Na dit onderhoud kreeg en hield de auto ernstige klachten: haperen bij accelereren en kickdown en onregelmatig rijgedrag. Bij terugkomst gaf de dealer aan dat er “niets te vinden was” en werd zelfs de ZF-automaatbak als mogelijke oorzaak genoemd.
Ik ben uiteindelijk naar een andere garage gegaan. Daar is vastgesteld dat één van de bij Van Mossel gemonteerde bougies defect was. Na correcte vervanging was het probleem direct volledig opgelost.
Dat een officiële Jaguar-dealer een defect onderdeel monteert tijdens onderhoud, dit vervolgens niet herkent bij diagnose, en de klant richting een zeer kostbare maar onterechte reparatie stuurt, vind ik onacceptabel.
Voor mij is hiermee het vertrouwen in zowel het onderhoud als de diagnose bij deze vestiging volledig weg.

23 gennaio 2026

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Het spijt ons zeer te horen over uw recente ervaring met het onderhoud aan uw Jaguar XE. We betreuren het dat de bougiewissel tot problemen heeft geleid en dat de diagnose onjuist was.
Mijn collega heeft u gisteren gesproken en naast onze excuses ook aangeboden om de extra gemaakte kosten voor onze rekening te nemen.
Wij hopen dat het vertrouwen hiermee weer (gedeeltelijk) is hersteld.

Super tevreden!

Van de ontvangst bij binnenkomst, het persoonlijke contact, tot en met het leveren van de werkzaamheden, super tevreden!

26 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze persoonlijke aanpak en de geleverde werkzaamheden! Hartelijk dank voor uw positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Op een fijne wijze, betrouwbaar zaken doen.

Wij hebben bij van Mossel Land Rover Zwolle zeer goede ervaringen met Janfeike. Een verkoper met aandacht voor de klant, servicegericht en vooral de wijze van advisering en begeleiding heeft op ons een zeer positieve indruk achtergelaten.
Kortom, op een fijne wijze, betrouwbaar zaken doen.

27 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Wat fijn om te horen over uw positieve ervaring. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij dat de advisering en begeleiding zo goed zijn bevallen.

Valutata 4 stelle su 5

andere auto kijken

we kwamen voor een andere auto kijken, na die tijd niks meer van hun gehoord. Na bijna dikke drie weken een keertje een reactie gehad.

26 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Het spijt ons te horen dat u zo lang op een reactie heeft moeten wachten. We nemen uw feedback serieus en zullen onze communicatie verbeteren om dit in de toekomst te voorkomen. Dank voor uw tijd.

Valutata 2 stelle su 5

Afhandeling garantie van mijn Audi bij…

Afhandeling garantie van mijn Audi bij een van Mossel zeer omslachtig. Auto 3 dagen kwijt geweest voor vaststelling probleem en daarna nogmaals 3 dagen voor het vervangen van het onderdeel. Daarvoor de auto al een dag kwijt geweest waar men heeft vastgesteld dat de auto toch naar hun Audi specialist moet. En dan ook nog het 2e probleem vergeten door te geven. Kon ik nog een keer terug.

12 dicembre 2025

Risposta di Van Mossel Jaguar Land Rover

Het spijt ons te horen dat de garantieafhandeling van uw Audi zo moeizaam is verlopen. We vinden het vervelend dat de reparatie zo lang heeft geduurd en dat het probleem toch bij een Audi dealer zal moeten worden opgelost. We nemen uw feedback serieus en zullen intern bespreken hoe we onze processen kunnen verbeteren. Dank voor uw tijd en feedback!

Tino Theunisse
Vestigingsdirecteur

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più