L'azienda ha risposto
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mevrouw Elmi heeft ons op een plezierige en professionele manier geholpen. Ook toen bleek dat dit niet ging leiden tot een verkoop heeft ze dit op een prettige wijze geaccepteerd en zelfs nog een alternatief aangereikt. Toen dat ook voor ons niet de goede oplossing bleek heeft ze ook dat op een gracieuze manier geaccepteerd.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. Daarom 4 sterren i.p.v. 5. Tot op heden is verder het autobedrijf waar ik beste ervaringen heb tot op heden!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Door zeer attent optreden van de heer Hanekamp-Koens een "nieuwe" jonge Kia Ceed aangeschaft en daarbij de vorige ingeruild die wat op leeftijd begon te komen.
Grote tevredenheid over het hele traject: naast bovenstaande hebben we een prettig en persoonlijk gesprek over de financiële afhandeling gehad en ook de levering was een klein feestje. Verder zijn wat problemen aan mijn kant met onvindbare achterhoofdsteunen zeer soepel opgelost. Alles bij elkaar zie ik met alle vertrouwen uit naar een nieuwe periode van contacten met de vestiging in Apeldoorn die door de leiding van de heer Hanekamp-Koens een zeer duidelijke kwaliteitsslag heeft gemaakt.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Zeer goed geholpen door Roy. Alles goed uitgelegd zeer enthousiast. Volgende dag gebeld dat we een deal hadden. Auto opgehaald zodra die binnen was heel leuk gedaan in de showroom ben er heel blij mee zal het ook aanraden aan andere mensen om bij jullie is te gaan kijken

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Uitstekende service zeer vriendelijk en behulpzaam

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Erg goed geholpen door Roy en zijn team!
Eerst door op het meest lastige moment nog vervangend vervoer te regelen, later door te verrassen met een reparatie die veel eerder afgerond was dan de verwachting was

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Bij binnenkomst werd ik geholpen door Rick van Loenen bij het uitzoeken van een KIA EV2.
Hij heeft samen met mij gekeken wat mijn wensen zijn & wat er mogelijk is.
Het fijne was ook dat er érg hoge korting op dit model zit, dat is mooie meevaller🤗
2 dagen later kon ik al proefrijden!
Ik kreeg goede uitleg over de auto en was meteen verkocht.
De levertijd zou ongeveer 4 maanden zijn.
Gelukkig kreeg ik na 1 maand al een leuk filmpje dat mijn KIA er al was.
Nu is de KIA na 1,5 maand geleverd, dat is GEWELDIG!
Bedankt voor de goede service😊

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, zonder onnodig gedoe. De inruil van onze Peugeot werd netjes en snel geregeld, inclusief een correcte afhandeling van de administratie en de uitbetaling.
Ook Roy Hanekamp was goed bereikbaar en betrokken, ook buiten kantooruren. Vragen werden snel beantwoord en afspraken werden nagekomen. De aflevering was verzorgd en alles was op tijd klaar.
Kortom: een prettig team, korte lijnen en een eerlijke, persoonlijke manier van werken. Aanbevolen.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Fijne service van Roy en auto was snel weer klaar om op te halen!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
I had a reverse camera issue from the very beginning. But Van Mossel Kia, Apeldoorn managed to resolve it.
The communication was excellent. Really appreciate your efforts. Thanks to the team.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Behulpzaam en vriendelijk geholpen door medewerkers tijdens een storing. Zeer bereidwillig om mee te helpen met oplossingen.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Wat een vreselijk bedrijf. Heb je net voor 1084 euro afgerekend en dan heb je voor de huurauto 0.66 liter verreden. Daarvoor ben ik niet naar een pomp gegaan om mezelf voor gek te zetten. Hiervoor geen begrip. Alleen maar dat het wel had gemoeten. Bah, wat een geldeokven en slechte service. Wel tv reclame. Daarom word ik uitgeperst en ze weigeren contanten, ook als het gering is!!!!!
Een paar uur later word ik door van Mossel gebeld omdat ze niet blij zijn met mijn review. De persoon wilde zelf aan het woord zijn en mij op mijn fouten wijzen. Nog nooit zo's rotgesprek gehad met een bedrijf! Ze zijn erg blij met zichzelf en de klant is iemand die op zijn plaats gezet moet worden.
Jullie bewijzen mijn gelijk. Omdat ik klaag ben ik niet meer welkom als klant. Schande. Het wordt steeds gekker. Even daarvoor schrijft u: "De deur staat voor u open."

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Bij van Mossel Kia Apeldoorn krijg je altijd de aandacht die nodig is.
Daarnaast is er goede koffie en een goede wachtruimte met alle voorzieningen die je nodig hebt.
Een speciale shoutout naar mijn vaste accountmanager Rick van Loenen!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Een beetje late review maar ik ben erg tevreden met het onderhoud van mijn auto bij dit bedrijf.Altijd vriendelijk personeel en de koffie staat altijd klaar.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Direct gehandeld omdat het gevaarlijk was om door te rijden. Duidelijkheid over wat er moest gebeuren. Leenauto mee voor een vaste prijs. Super vriendelijk.