Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Mevrouw Elmi heeft ons op een plezierige en professionele manier geholpen. Ook toen bleek dat dit niet ging leiden tot een verkoop heeft ze dit op een prettige wijze geaccepteerd en zelfs nog een alte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Alleen maar positief,
Super klant vriendelijk, netjes en je word fijn geholpen met alles.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Hele goede service door Roy Hanekamp, we zochten snel een auto omdat onze oude is afgekeurd en binnen een dag heeft Roy ons aan een hele leuke auto kunnen voorzien.

Alles vooraf duidelijk,
Geen verassingen
Prettig personeel
Gepoetste auto

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vanaf 1ste moment pakte Van Mossel de ergenis over de leasemaatschappij over in service- en klantgericht handelen bij het zoeken naar de oorzaak. Continue werd je op de hoogte gesteld van verrichte werkzaamheden. Top prestatie! Roy Hanekamp en zijn team.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vorige week een mooie kia sportage gt line aangeschaft Contact opgenomen met kia apeldoorn voor een proefrit en dit was snel geregeld waarbij Sandra ook nog een mooie korte video van de auto stuurde wat erg leuk was.Snel een goede deal kunnen sluiten met inruil van mijn vorige auto.Helaas kreeg ik een storing maar dit was binnen paar dagen opgelost door vestiging kia Amersfoort Heb bij van Mossel al meerdere auto,s aangeschaft erg tevreden met de service.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
auto laadde niet meer op, nu net voordat we op vakantie gaan en lang parkeren hadden besteld, Kia apeldoorn zou proberen en heeft het dus geregeld dat de auto weer klaar is en zodat wij zonder zorgen op vakantie kunnen. Unit was kapot, unit vervangen, garantie, perfekt en heerlijk op tijd.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ondanks verkeerde voorbanden die gestuurd waren,is het goed opgelost

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Mijn ervaring met de sales van van Mossel Apeldoorn is dat er vooral via vaste stappen/processen gewerkt wordt en wanneer de situatie afwijkt, ik als klant het gevoel krijg dat het heel lastig is.
Uiteindelijk wordt alles verzorgd maar soms denk ik dat de menselijkheid en empathie mist.
Verder hebben ze mij een geweldige EV6 geleverd.
Sandra heeft gebeld en we hebben elkaar onze ideeën gedeeld.
Daarom die 4e ster.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Wil via dit review de hr.Eric Franken -aftersalesmanager van Kia Apeldoorn, complimenteren met zijn zeer vriendelijke en deskundige hulp bij de connectie maken van mijn I-phone via bluetooth met de auto.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Wat een fijne samenwerking met Kia tijdens De Opening! De EV6 en de EV9 stonden te schitteren op het marktplein. De betrokkenheid en enthousiasme van Roy maakten de samenwerking extra waardevol.
Bedankt Van Mossel Kia!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Zelfs mijn auto helemaal uitgezogen en gewassen

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vandaag met mijn schoonmoeder bij Kia van Mossel garage in Apeldoorn geweest vanwege niet goed functionerend knipperlicht achter. Ter plekke gelijk en adequaat geholpen door baliemedewerker Eric, TOP SERVICE!!!