Banner for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een Fiat 500 gekocht. Het contact met Bas Wouters verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Goede inruilwaarde oude auto. Hij dacht goed mee, was niet opdringerig en gaf deskundig advies. O... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Spontaan servicebezoek vanwege een schurend geluid bij de achterwielen. Direct geholpen en met een uurtje weer zorgeloos op pas. TOP

Valutata 2 stelle su 5

Voor de jaarlijkse beurt had ik gevraagd of ze ook de aerco zouden nakijken en eventueel een schoonmaak beurt. Echter totaal niet gebeurd. Bij de vorige jaarlijkse apk keuring was mijn auto goed... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken . Medewerkers zijn vriendelijk . Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo:
Van Mossel is officieel dealer van Fiat, Jeep & Alfa Romeo en heeft vestigingen in Breda, Tilburg, Goes, Roosendaal en Oosterhout.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

287 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

117 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Goed en netjes geholpen

Goed en netjes geholpen, kleine beurt. Kon er op wachten

26 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Bedankt voor de mooie review!

Valutata 5 stelle su 5

Goed meegedacht door Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes!

Ik was vergeten om de APK tijdig te laten uitvoeren.
Ondanks een volle planning heeft Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes gezorgd dat er toch tijd gemaakt werd om de wagen dezelfde dag APK te keuren, top en bedankt!

23 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Graag gedaan Dignus. Bedankt voor de mooie score!

Teleurgesteld…

Auto gekocht en uiteindelijk is deze weer na 2 maanden teruggenomen omdat er een trilling in de auto zit, die naar mijn mening onacceptabel is. We kregen te horen, dat na vervanging van diverse onderdelen en banden, het probleem niet was op te lossen en dat dit bij de auto hoort… We zijn hiervoor een aantal keren terug naar de garage gemoeten wat vooral heel veel tijd en energie heeft gekost. Ook was de auto nog erg vies vanbinnen bij oplevering en zat er nog wat los. Ook de kras was nog aanwezig die zou worden weggewerkt. De distributie riem was niet vervangen “vergeten” was de uitleg… er wordt gesproken over een 130 punten check, maar deze is zeker niet uitgevoerd anders was het niet nodig geweest dat er meerdere onderdelen nadien moesten worden vervangen. Al met al hebben we dus een bittere nasmaak en hopen we dat de zaken bij van Mossel in Breda worden verbeterd. De mensen die er werken zijn vriendelijk, maar er is meer nodig om een goede auto te verkopen en een tevreden klant te hebben. Vertrouw dus niet zomaar op de woorden van de verkoper die zegt bij aanschaf “maak je geen zorgen we maken de auto helemaal in orde”

10 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Geachte heer Haerkens, hartelijk dank voor uw review. We zijn met deze aflevering inderdaad niet goed begonnen. Nogmaals ons excuus daarvoor. Gelukkig hebben we daarna alle zaken kunnen oppakken en een goede auto kunnen afleveren. Helaas kwam het juiste gevoel niet terug en hebben we u de keus gegeven de aankoop terug te draaien. Daar heeft u gebruik van gemaakt. Uiteraard helpen we weer graag met uw zoektocht naar een nieuwe auto. Groet, Jan de Munnik, vestigingsdirecteur.

Valutata 1 stelle su 5

Enige doel is een auto verkopen

Waardeloos. Auto gebracht voor onderhoud en APK. Mega lange lijst met "afkeur"punten bij doorvragen blijkt niet alles APK afkeur te zijn. Reparatie is voorlopig niet mogelijk in de planneing. Enige doel lijkt te zijn dat je een nieuwe auto koopt. Auto meegenomen en de week daarop bij een andere garage onderhoud laten geven incl. APK. Nooit meer van Mossel.

4 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Jammer dat we in uw beleving niet goed score. Graag kom ik in contact met u om de verbeterpunten te bespreken. Dennis 0113-237 923

Valutata 2 stelle su 5

Mijn Alfa Romeo Guilia had een storing…

Mijn Alfa Romeo Guilia had een storing die ik zonder afspraak wilde laten uitlezen ivm vakantie 4 dagen later. Helaas is de kennis van de monteurs niet van dien aard dat de klacht werd verholpen. Wel 100,- armer voor het uitlezen. Door alsnog zelf met spoed het onderdeel te halen bij Aarsman Zevenbergen en zelf te monteren hebben rijd ik nu nog steeds storingsvrij rond. (IBS sensor, veelvoorkomend probleem bij Alfa)

26 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Geachte heer Fioole, hartelijk dank voor uw review. Wat jammer te lezen dat de storing is teruggekomen. Na het controle en herinstellen van de auto was de storing weg. Zoals ik nu lees is deze helaas teruggekomen. Ik nodig u van harte uit de auto te laten controleren zodat we u van het juiste advies kunnen voorzien. Groet, Jan de Munnik Vestigingsdirecteur.

Valutata 1 stelle su 5

Onrealistisch hoge reparatiekosten voor een oudere auto

Na een onderzoekje van amper 20 minuten weet Van Mossel mij te melden dat de reparatie minstens 3500 en mogelijk 4000 euro gaat kosten. Er wordt niet meegedacht hoe de schade beperkt kan blijven voor een auto van 10 jaar oud met 120.000km op de teller, bijvoorbeeld door gebruik te maken van tweedehands onderdelen, of de auto ook met een minder ingrijpende reparatie tot aanvaardbaar rijcomfort terug te brengen is, etc. Niets. Uw auto is economisch total loss, nog een prettige dag. Geen aanrader dus tenzij je een gloednieuwe auto rijdt. Ik kom er niet meer.

25 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Beste Joost, Hartelijk dank voor je review. Het spijt ons zeer dat de kosten aan je auto zo enorm hoog zijn. De auto geeft een trilling in de aandrijving. Dit wordt veroorzaakt door een defecte drukgroep en het tweemassavliegwiel. Helaas is dit een dure reparatie. Je kunt dit niet herstellen met gebruikte onderdelen. Vandaar ons advies om dit te vervangen. Omdat dit zo diep in de auto zit vervang je direct de koppeling uit voorzorg.
Mocht u nog vragen hebben dan ben ik voor u beschikbaar. Jan de Munnik, vestigingsdirecteur, Van Mossel Fiat Breda.

Valutata 3 stelle su 5

follow up:

Ik ben snel teruggebeld en de door mij aangegeven opmerkingen zijn netjes opgepakt en opgelost.
Mijn complimenten?
De aankoop van onze Fiat Abarth geeft ons veel plezier en voldoening.

24 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo

Geachte heer Bunschoten. Helaas was uw contactpersoon op vakantie en kreeg u daardoor niet direct antwoord. Fijn dat ik u gesproken heb en de vragen heb kunnen beantwoorden. Groet, Jan de Munnik, Vestigingsdirecteur Van Mossel Fiat/Jeep/Alfa Romeo Breda

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più