Onlangs een Fiat 500 gekocht. Het contact met Bas Wouters verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Goede inruilwaarde oude auto. Hij dacht goed mee, was niet opdringerig en gaf deskundig advies. O... Leggi di più

Spontaan servicebezoek vanwege een schurend geluid bij de achterwielen. Direct geholpen en met een uurtje weer zorgeloos op pas. TOP
Voor de jaarlijkse beurt had ik gevraagd of ze ook de aerco zouden nakijken en eventueel een schoonmaak beurt. Echter totaal niet gebeurd. Bij de vorige jaarlijkse apk keuring was mijn auto goed... Leggi di più
Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken . Medewerkers zijn vriendelijk . Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/fiat-jeep-alfa-romeo

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Een vriendelijke verkoper gaf goed…
Een vriendelijke verkoper gaf goed advies en niets was te veel,komen graag de volgende keer terug bij Aron Buurmans
Goed meegedacht door Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes!
Ik was vergeten om de APK tijdig te laten uitvoeren.
Ondanks een volle planning heeft Van Mossel Fiat Jeep Opel Goes gezorgd dat er toch tijd gemaakt werd om de wagen dezelfde dag APK te keuren, top en bedankt!

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Vriendelijke medewerkers en een mooie
Vriendelijke medewerkers en een mooie, schone showroom. Witte kentekenplaat was voor de aflevering niet besteld maar deze is als extra service netjes nageleverd.

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Goede begeleiding door Wessel en fijne…
Goede begeleiding door Wessel en fijne onderhandeling over de prijs.
Eeekijke deal en goede service
Goede ontvangst, goede en eerlijke deal, problemen die er waren zijn goed en adequaat opgelost
Teleurgesteld…
Auto gekocht en uiteindelijk is deze weer na 2 maanden teruggenomen omdat er een trilling in de auto zit, die naar mijn mening onacceptabel is. We kregen te horen, dat na vervanging van diverse onderdelen en banden, het probleem niet was op te lossen en dat dit bij de auto hoort… We zijn hiervoor een aantal keren terug naar de garage gemoeten wat vooral heel veel tijd en energie heeft gekost. Ook was de auto nog erg vies vanbinnen bij oplevering en zat er nog wat los. Ook de kras was nog aanwezig die zou worden weggewerkt. De distributie riem was niet vervangen “vergeten” was de uitleg… er wordt gesproken over een 130 punten check, maar deze is zeker niet uitgevoerd anders was het niet nodig geweest dat er meerdere onderdelen nadien moesten worden vervangen. Al met al hebben we dus een bittere nasmaak en hopen we dat de zaken bij van Mossel in Breda worden verbeterd. De mensen die er werken zijn vriendelijk, maar er is meer nodig om een goede auto te verkopen en een tevreden klant te hebben. Vertrouw dus niet zomaar op de woorden van de verkoper die zegt bij aanschaf “maak je geen zorgen we maken de auto helemaal in orde”

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Enige doel is een auto verkopen
Waardeloos. Auto gebracht voor onderhoud en APK. Mega lange lijst met "afkeur"punten bij doorvragen blijkt niet alles APK afkeur te zijn. Reparatie is voorlopig niet mogelijk in de planneing. Enige doel lijkt te zijn dat je een nieuwe auto koopt. Auto meegenomen en de week daarop bij een andere garage onderhoud laten geven incl. APK. Nooit meer van Mossel.

niet naar verwachting
Zeer vriendelijk geholpen
Zeer vriendelijk geholpen, afspraken nagekomen. En goede service. Aflevermmoment van de auto echt iets van gemaakt, heel leuk.
Mijn Alfa Romeo Guilia had een storing…
Mijn Alfa Romeo Guilia had een storing die ik zonder afspraak wilde laten uitlezen ivm vakantie 4 dagen later. Helaas is de kennis van de monteurs niet van dien aard dat de klacht werd verholpen. Wel 100,- armer voor het uitlezen. Door alsnog zelf met spoed het onderdeel te halen bij Aarsman Zevenbergen en zelf te monteren hebben rijd ik nu nog steeds storingsvrij rond. (IBS sensor, veelvoorkomend probleem bij Alfa)

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Onrealistisch hoge reparatiekosten voor een oudere auto
Na een onderzoekje van amper 20 minuten weet Van Mossel mij te melden dat de reparatie minstens 3500 en mogelijk 4000 euro gaat kosten. Er wordt niet meegedacht hoe de schade beperkt kan blijven voor een auto van 10 jaar oud met 120.000km op de teller, bijvoorbeeld door gebruik te maken van tweedehands onderdelen, of de auto ook met een minder ingrijpende reparatie tot aanvaardbaar rijcomfort terug te brengen is, etc. Niets. Uw auto is economisch total loss, nog een prettige dag. Geen aanrader dus tenzij je een gloednieuwe auto rijdt. Ik kom er niet meer.

follow up:
Ik ben snel teruggebeld en de door mij aangegeven opmerkingen zijn netjes opgepakt en opgelost.
Mijn complimenten?
De aankoop van onze Fiat Abarth geeft ons veel plezier en voldoening.

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Voor de tweede keer uitstekend geholpen
Voor de tweede keer een auto gekocht bij Van Mossel. Twee keer uitstekend geholpen door Wessel bij zowel het kopen als bij de aflevering van de auto. Helemaal top!