Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive Recensioni

TrustScore 4 su 5

Valutata 5 stelle su 5

Halverwege de tweede zin van mijn uitleg over de storing was de diagnose al gemaakt. Half uurtje later de storingen gewist en mijn auto voorzien van nieuwe accu. Daarbovenop twee heerlijke bakkie ko... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Valutata 5 stelle su 5

Ik had mijn Giuilia gekocht bij een andere Alfa-dealer. Daar slechte service wegens weinig verstand en liefde voor Alfa's. Oorzaak stroomlekkage konden ze nooit vinden. Om de haverklap lege accu en We... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Afgelopen januari onze Alfa Romeo Giulietta gekocht waar we heel blij mee zijn! Goed geholpen en heel netjes afgeleverd. Binnen de garantie hebben we gevraagd om naar een paar kleine dingen te kijken.... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Concessionario Alfa Romeo
  2. Officina di autoriparazioni
  3. Rivenditore di auto
  4. Servizio auto

Informazioni su Alfa Romeo-dealer Hedin Automotive

Scritti dall'azienda

Hedin Automotive: jouw partner in mobiliteit

Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

169 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

30 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Altijd vriendelijk

Altijd vriendelijk, altijd goede planning en meedenken.

4 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw Betzold,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over ons personeel. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijke service en goed onderhoud

Vriendelijke service en goed onderhoud. Altijd top !

26 maggio 2026

Beste meneer Willemse,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service en het onderhoud. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Ik werd keurig snel en vriendelijk…

Ik werd keurig snel en vriendelijk geholpen

26 maggio 2026

Beste,

Fijn om te horen dat je snel en vriendelijk bent geholpen. Dank voor de review.

klantgerichtheid

13 maggio 2026

Beste meneer/mevrouw van Vark,

Fijn om te horen dat je ons klantgericht vindt. Daar doen wij het voor. Dank voor de review.

Snelle oplossing

Half uurtje later de storingen gewist en mijn auto voorzien van nieuwe accu.
Daarbovenop twee heerlijke bakkie koffie gekregen

20 maggio 2026

Beste mevrouw van Tongeren,

Fijn om te horen dat de storing snel werd verholpen en dat de auto is voorzien van een nieuwe accu. De koffie staat altijd voor je klaar. Dank voor de review.

Valutata 3 stelle su 5

Waardeloze communicatie met werkplaats

Hopeloos om via niet werkende AI-systematiek info te krijgen ver de status van mijn te repareren Alfa Romeo, met een mogelijke datum waarop de auto weer opgehaald kan worden. Het centrale systeem werkt van geen kanten. Ook de belofte teruggebeld te worden werkt kennelijk niet. Maar.... nog iets:
Het inzicht in de kosten van de reparatie is ver te zoeken geweest. De zogenaamde korting van 10% op de fikse nota was commercieel gezien een nogal bittere pil. Het afscheid van de garage met de kreet dat bij een volgende gelegenheid de auto goed en fraai onder de wasbeurt uit zou komen was een schaamteloze blunder richting een klant die al minstens 35 jaar trouwe klant is.

4 maggio 2026

Beste Joop,

Dank voor de review. Wij gaan dit intern bespreken.

Valutata 1 stelle su 5

Wat een eenvoudige APK had moeten zijn

Wat een eenvoudige APK had moeten zijn, wordt een gepeperde rekening als ik alle onzin die mij verteld wordt klakkeloos accepteer. Wat ik dus niet gedaan heb. Een katalysator die nog geen 60.000km er onder zit, maar nu al niet meer functioneert zoals zou moeten, even vervangen. Dus niet. Andere oplossingen nog niet geprobeerd, zoals bijv de andere katalysator (in mijn bezit) er onder monteren. Gordel afkeur, meteen maar even een nieuwe aftikken (is dan wel gelijk de hele assemblage). Ook niet gedaan, want alleen de gordelrol vervangen kost maar 20% van wat Hedin je wil laten betalen. En dat terwijl het probleem ontstaat door de achterlijk scherpe randen van de gordelgeleiding. Dan moeilijk doen over afkeur van achterlichten, wat het jaar daarvoor op exact hetzelfde punt geen afkeur was. Ga ik dus niet mee akkoord. Kortom, doen heel moeilijk, komen meteen met alleen alles vervangen en dus een gepeperde rekening, zonder in oplossingen voor de klant te denken. Pas als de klant moeilijk gaat doen en een duidelijke alternatief aangeeft of eist, wordt er iets mee bewogen, maar nog steeds onvoldoende om als klant over een fijne ervaring te spreken. Kortom, zonder APK weer naar huis. Waardeloos.

29 aprile 2026

Beste Harald,

Het spijt ons te horen dat de APK-keuring niet aan de verwachtingen voldeed en dat je de factuur als onredelijk ervaarde. We nemen jouw feedback over de katalysator, gordel en achterlichten serieus. We zullen jouw ervaring intern bespreken en de vestiging vragen om een reactie.

Uitstekende service.

Uitstekende service.
Deskundig peroneel.

21 aprile 2026

Beste meneer/mevrouw Hermens,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en personeel. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Goede service en meedenken in…

Goede service en meedenken in oplossingen!

21 aprile 2026

Beste Jim,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service en voor het meedenken in oplossingen. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Van afspraak tot aflevering na…

Van afspraak tot aflevering na reparatie een succes.

Beste Bram,

Fijn om te horen dat je over alles tevreden bent. Dank voor de review.

Zeer tevreden.

Onderhoudsbeurt naar volle tevredenheid uitgevoerd.

Beste Falsma,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over hoe de onderhoudsbeurt is uitgevoerd. Dank voor de review.

Valutata 5 stelle su 5

Prima service, zeer vakbekwame monteurs

Snelle, klantvriendelijke service en professionele monteurs.

Beste Henry,

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle, klantvriendelijke en professionele monteurs. Dank voor de review en de mooie woorden.

Valutata 1 stelle su 5

Van de wal de sloot in....

Sinds de grote beurt gaat elke waarschuwing die de auto kan geven continue af. Ook de melding dat hij een beurt nodig heeft. Nu moet de auto weer terug....

23 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw Swemer,

We vinden het vervelend te horen dat dat de auto steeds waarschuwingen geeft. We gaan dit intern bespreken.

Zomerbanden er onder

Zomerbanden er onder. Het werd gedaan binnen de afgesproken tijd. Lekker efficiënt.

17 marzo 2026

Beste Frans,

Fijn om te horen dat de zomerbanden weer onder je auto zitten en dat dit binnen de afgesproken tijd is gedaan. Dank voor je review.

Niet mijn auto

De auto met dit kenteken is al meer dan een jaar niet in mijn bezit.

2 marzo 2026

Beste meneer/mevrouw Breebaart,

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We zullen aan de vestiging doorgeven dat deze auto niet meer in jouw bezit is.

Valutata 5 stelle su 5

Goede ervaring met dit bedrijf op het…

Goede ervaring met dit bedrijf op het gebied van klantvriendelijkheid en een goede uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden.

16 febbraio 2026

Beste meneer/mevrouw van Empel,

Wat fijn dat je goed geholpen bent. Hartelijk dank voor je positieve feedback!

Loekie van Hedin Automotive

Uitstekende ervaring!

Werkplaatsbalie personeel vriendelijk en efficiënt en attent om werkplek aan te bieden tijdens het wachten, inclusief koffie.
Goede en plezierige aandacht voor de klant.
Heldere uitleg over uit te voeren werkzaamheden, tijdsduur. Hetzelfde geldt voor de uitgevoerde werkzaamheden.
Al met al een uitstekende ervaring!

26 gennaio 2026

Beste meneer/mevrouw van Bleek,

Wat fijn te horen dat je zo'n goede ervaring had met onze service. We zijn blij dat het werkplaatspersoneel zo vriendelijk en efficiënt was en dat je de uitleg helder vond. Bedankt voor de feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Goed geholpen, maar...

Ik ben snel geholpen, ook al was ik pas rond 08.15 in de garage in plaats van om 08.00. Ik kon bovendien rustig werken in een beschikbare kamer. Wel jammer dat mij bij binnenkomst niet werd gevraagd of er nog bijzonderheden waren. Dan had ik kunnen melden dat de achterklep niet zonder sleutel kan worden geopend. Nu vergat ik dat. Blijft mijn verantwoordelijkheid, maar zoals gezegd: het had geholpen. Eén ander punt: de auto stond niet op de handrem na het onderhoud.

27 dicembre 2025

Beste Remko,

Fijn dat we je snel van dienst konden zijn en dat je prettig kon werken. We vinden het spijtig dat we niet naar bijzonderheden hebben gevraagd en dat de auto niet op de handrem stond. We nemen dit mee om onze service te verbeteren. Dank voor de feedback.

Valutata 4 stelle su 5

Ik heb onlangs mijn auto voor een grote…

Ik heb onlangs mijn auto voor een grote beurt en APK naar dit autobedrijf gebracht. De service aan de balie was vriendelijk en ik kreeg een fijne leenauto mee, wat ik zeker waardeer. Dat maakte het wachten een stuk gemakkelijker.

Toch viel het mij tegen dat mijn eigen auto na de beurt niet gewassen of even netjes was gemaakt, zeker gezien de totale kosten van bijna €700. Bij veel andere bedrijven is een kleine schoonmaakbeurt na zo’n grote onderhoudsbeurt standaard, en dat was hier helaas niet het geval.

De werkzaamheden lijken verder goed uitgevoerd te zijn, maar voor dit bedrag had ik nét wat meer aandacht voor de afwerking verwacht. Hopelijk nemen ze dit mee voor de toekomst, want met een kleine extra moeite hadden ze van een prima ervaring een uitstekende kunnen maken.

19 novembre 2025

Beste Natascha,

Bedankt voor je feedback. We zijn blij te horen dat je de service en de leenauto waardeerde. We betreuren het dat de auto niet gewassen was na de onderhoudsbeurt. We nemen je opmerking over de afwerking ter harte om onze service in de toekomst te verbeteren. Jouw feedback is belangrijk voor ons.

Stephan van Hedin Automotive

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più