Onlangs een Fiat 500 gekocht. Het contact met Bas Wouters verliep vanaf het eerste moment erg prettig. Goede inruilwaarde oude auto. Hij dacht goed mee, was niet opdringerig en gaf deskundig advies. O... Leggi di più

Spontaan servicebezoek vanwege een schurend geluid bij de achterwielen. Direct geholpen en met een uurtje weer zorgeloos op pas. TOP
Voor de jaarlijkse beurt had ik gevraagd of ze ook de aerco zouden nakijken en eventueel een schoonmaak beurt. Echter totaal niet gebeurd. Bij de vorige jaarlijkse apk keuring was mijn auto goed... Leggi di più
Zo wie zo makkelijk om online afspraak te maken . Medewerkers zijn vriendelijk . Meestal blijf ik wachten tot Fiat klaar is en dat kan heel goed in de koffiecorner , waar je zelf koffie of thee... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Paesi Bassi
- vanmossel.nl/fiat-jeep-alfa-romeo

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Alleen klant als je 900 euro betaald
Steeds van kasje naar muur. Ik wilde een afspraak maken om mijn ruitenwisser te vervangen. Daarnaast had ik gevraagd of ze de kentekenplaathouder van Van Mossel ( die bij aankoop achterin de auto lag), wilden vervangen.
Omdat ik geen servicepakket had genomen, zijn de kosten 85 euro voor de ruitenwisser en 50 euro voor de kentekenplaathouder. Buitensporige bedragen als afstraffing van het niet afnemen van een servicepakket.
En ook om vriendelijk en menselijk te woord gestaan worden, moet je blijkbaar 900 euro betalen.
Geen Van Mossel meer voor mij.. Hopelijk ook een waarschuwing voor anderen. Mijn tip: kies voor een kleiner, authentiek bedrijf waar service en klantvriendelijkheid vanzelfsprekend is en erbij hoort.

Risposta di Van Mossel Fiat, Jeep & Alfa Romeo
Levensgevaarlijke situatie meegemaakt maar empathie ontbrak
Ik heb een nieuwe Jeep Avenger gekocht bij van Mossel Tilburg. Op de snelweg kreeg ik direct een melding dat er een storing in het remsysteem was en dat ik de auto moest stilzetten.
Na contact met de verkoper/monteur van Van Mossel werd gezegd dat het niets ernstigs was en het na 150 km zou verdwijnen. De meldingen bleven echter terugkomen inclusief waarschuwingen over het remsysteem. Bij 122 km heb ik via de app foto’s gestuurd. Ook kreeg ik van de vestigingsmanager, dhr Wouters een mail waarin stond dat het waarschijnlijk ging om iets kleins dat met uitlezen en resetten opgelost kon worden.
Bij controle door een dealer in Den Haag bleek er sprake van een lek in het remsysteem en te weinig remvloeistof. Mij werd verteld dat dit levensgevaarlijk was en dat ik bij hogere snelheid mogelijk niet had kunnen remmen.
Het contact was al moeizaam en ondanks deze situatie is het contact met Van Mossel niet verbeterd. Ik kreeg wel na de mededeling dat er een lek in het remsysteem zat, het aanbod om mijn geld terug te krijgen en de auto achter te laten bij de dealer in Den Haag (bij 176 km op de teller) maar wat vooral opvalt is het totale gebrek aan empathie. Er is geen enkel moment begrip of medeleven getoond. Het is voor mij onbegrijpelijk dat je als vestigingsmanager (dhr. Wouters) de woorden “wat vervelend voor u" niet uit je mond kunt krijgen. Het tonen van begrip is een basisprincipe in sales en klantcontact. Dat dit volledig is uitgebleven vind ik onbegrijpelijk en totaal geen voorbeeld voor de medewerkers.
Kortom, ik heb een levensgevaarlijke situatie meegemaakt door nalatigheid én een teleurstellende manier van omgaan met de klant ervaren. Het woord "inlevingsvermogen" komt niet voor in de vocabulaire van dhr. Bas Wouters.
Momenteel heb ik zo snel even geen andere auto en het interesseert ze niks.... de klant is totaal onbelangrijk bij van Mossel!
2 jaar geleden voor een koelvloeistof…
2 jaar geleden voor een koelvloeistof lekkage bij de fiat dealer in Breda geweest waarbij ik kreeg te horen dat zij een onderdeel moesten bestellen en ik te horen kreeg dat zij mij zouden bellen, na een week heb ik terug gebeld waarbij ik het call centrum kreeg ik kreeg te horen dat zij niet bereikbaar waren zij zouden een é mail naar hen sturen, na diverse keren gebeld te hebben moet ik nu nog terug gebeld woorden.
Nu na twee jaar contact genomen met fiat auto dealer in Tilburg en daar aangegeven dat ik nog steeds koelvloeistof lekkage had en dat ik ook een grote beurt aan mijn auto nodig had hiervóór netjes een afspraak gemaakt na een paar dagen moest er al koelvloeistof bijgevuld worden ,er werd mij verteld dat dit door een luchtbel in het systeem kon zijn.
Na ongeveer 350 km hierna gereden te hebben was mijn koelvloeistof reservoir leeg ik heb toen gelijk gebeld waarbij ik weer het callcenter aan de lijn kreeg na enkele minuten kreeg ik te horen dat zij een mail zouden sturen en dat ik voor het eind van de middag terug gebeld zou worden to nu toe niks meer gehoord
Goede service, vriendelijke medewerkers (zowel verkoop als werkplaats). Zeker een bedrijf om aan te raden.
Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Komen afspraken niet na en telefonisch al helemaal niet te bereiken
Hartelijk welkom en correcte…
Hartelijk welkom en correcte communicatie over de uitvoering van het onderhoud en beloftes nagekomen
Top!
Fijne en snelle services. Alle vragen snel beantwoord en duidelijke uitleg van mijn nieuwe auto! Top!
Correcte uitvoering servicebeurt
Kapotte turbo blijkt niet kapot: euro 2500 bespaard dus
Ruim anderhalf jaar geleden kocht ik een Jeep Renegade bij Van Mossel Breda voor €17.500.
De problemen begonnen al bij de levering: drie keer uitgesteld door technische storingen. Twee keer keerde de chauffeur halverwege terug naar Breda. Pas de vierde poging lukte, maar dat was slechts het begin van de ellende.
Binnen 500 kilometer stond ik al langs de weg met een motor die olie spoot. Ik bracht de auto naar een Van Mossel-vestiging in de regio Rotterdam, waar mij bij aankoop was beloofd dat onderhoud mogelijk was. Na drie dagen zou het probleem verholpen zijn — niet dus-.
Nog geen tien minuten na ophalen ging het olielampje weer branden en lag er opnieuw olie onder de auto. De reactie: “Wij zijn geen Jeep-specialist, u moet naar Breda.” Onacceptabel voor een auto van €17.500 met nog geen 90.000 km op de teller.
Daarna volgden maanden van ellende: constante foutmeldingen, defecte verlichting en parkeersensoren. De auto stond vaker in de garage dan dat ik ermee reed.
Als de auto eindelijk klaar is, krijg je hem vies terug en blijken onderdelen niet eens goed gemonteerd (plafondverlichting viel onderweg uit). Dat geeft nul vertrouwen.
Kort na afloop van de garantie begin dit jaar begon de ellende het opnieuw. Tijdens de APK kreeg ik te horen dat de turbo vervangen moest worden: kosten €2.500. Opvallend, want er waren geen klachten of symptomen die kenmerkend zijn voor een kapotte turbo. En bovendien was ik niet van plan of een zo'n ingrijpende reparatie aan een essentieel onderdeel van de Jeep zo kort na de garantie zelf te betalen.
Je mag verwachten dat essentiële onderdelen (zoals motor/turbo) niet vlak na de garantie periode kapot gaan vooral omdat de wagen minimaal 6 keer in een korte periode in onderhoud en reparatie was geweest ij dat afgelopen jaar.
• Zeker niet bij:
• een auto van €17.500
• met relatief lage kilometerstand (~124.000 km)
• gekocht bij een professionele dealer (zoals een BOVAG-bedrijf)
Een second opinion bevestigde mijn vermoeden: er was niets mis met de turbo. De diagnose van Van Mossel was uitsluitend gebaseerd op een foutcode. En dat alleen mag NOOIT de reden zijn om mij als klant op hoge kosten te jaren ( euro 2500!)
Conclusie: slechte service, gebrekkige communicatie en twijfelachtige diagnoses. Dit voelt als klanten onnodig op kosten jagen.
Zojuist ( zie onder) reactie ontvangen van Van Mossel. Er wort niet ingegaan op het feit dat een second opion van garage aangeeft dat er helemaal NIETS mis is met de Turbo Charger en dat er door Van Mossel alleen maar wordt afgegaan op een foutcode terwijl dat NOOIT alleen een reden kan zijn om een complete Turbo Charger te vervangen vooral omdat er helemaal geen klachten zijn of symptonen die wijzen op een kapotte turbo. En dat ik de Jeep al 16 maanden en 30.000 km heb gereden is ook onzin. De diagnose 'kapotte turbo werd gesteld bij mijn eerste APK keuring na aankoop in maart van dit jaar.
Uw argumentatie: "Het is dan niet te voorkomen dat er onderhouds of reparatie kosten aan een auto van 9 jaar oud zijn" slaat kant nog wal en is een extra reden voor toekomstige potentiële klanten om NOOIT een occasion bij u te kopen We praten over een reparatie van 2500 euro aan een essentieel onderdeel van een auto die ruim euro 17.500 heeft gekost en zeker 2 maanden van het garantiejaar bij jullie in de garage heeft gestaan.
Op grond van artikel 7:17 BW dient een product te beantwoorden aan de overeenkomst. Gezien de aanschafprijs, kilometerstand en aard van het voertuig mocht ik verwachten dat essentiële onderdelen zoals motor en turbo deugdelijk functioneren gedurende een langere periode.
Ik neem dan ook zeker geen genoegen met uw uitleg dat ik maar moet accepteren dat een auto van 9 jaar oud ( 17.500 euro) die ik bij een erkende dealer heb gekocht , onderhouds- en reparatiekosten aan de orde komen. ( 2500 euro!)
U bent wettelijke verplicht dit op te lossen.
Update: Als u reageert dan graag met de juiste feiten: "Inmiddels rijdt u 16 maanden met de auto en heeft u al 32.000km afgelegd. Het is dan niet te voorkomen dat er onderhouds- of reparatie kosten aan een auto van 9 jaar oud zijn"
U verwart aankoopdatum met leveringsdatum . De Jeep werd geleverd halverwege december 2024. In 2025 heeft de Jeep minimaal 6-8 weken bij Van Mossel in de garage gestaan vanwege problemen. In dat jaar jaar ben ik ook nog 6 weken in het buitenland geweest .In maart 2026 werd bij de APK de kapotte turbo charger geconstateerd . Dus feitelijk heb ik geen 16 maanden in de auto gereden maar maximaal 12 maanden. En uw reactie dat na 30.000 km reparatiekosten niet zijn te voorkomen is veelzeggend. We hebben het niet over versleten remschijven maar over kapotte turbo schade euro 2500 !
3 maanden na diagnose kapotte turbo, deze moet worden vervangen door nieuwe ( offerte euro 2500) werkt de turbo nog prima.

Eerste keer Alfa kopen bij van Mossel
Verkooptraject als heel onpersoonlijk ervaren, veel scoringsdrift met weinig nazorg. Redelijke technische kennis in huis echter lange wachttijden en telefonisch praktisch onbereikbaar.
Door de grote schaal van zaken doen voel je je een nummer.
Goede service!
Goed geholpen
Heel fijn geholpen! Op eigen initiatief heeft van Mossel 75% coulance bij de fabriek kunnen regelen ivm een defect aan een auto die net uit de fabrieksgarantie kwam. Dat was nog eens een mooie onverwachte meevaller bij het ophalen van de auto!
Mijn ervaring bij van Mossel in breda…
Mijn ervaring bij van Mossel in breda was erg goed. Ik werd vanaf het begin gelijk goed geholpen met de reparatie van mijn defecte achterlicht. Het duurde niet lang voordat de auto weer helemaal gereed was. En kosten viel het mij allemaal mee.
Ik zou deze vestiging zeker aanraden!
Service en aandacht.
Thorough service
I had a blown head gasket on my Jeep months ago and took it in for a repair. They suffered some complications, but after much work from their part and personal transport assistance from the director, all was solved. Friendly and exhaustive service, in particular from Kimberley Van Staden.
Na mijn eerdere review had ik vandaag een positief tel.gesprek met de locatie manager dhr.de Munnik.Hij realiseert zich het probleem en komt binnenkort met een klantvriendelijke oplossing
Bij de eerdere bandenwissel (op velgen) van zomerbanden naar winterbanden in november 2025 bleken de velgen met banden zoek.Uiteindelijk kwam dat na een nieuwe afspraak goed maar het kostte me uiteindelijk meer dan 3 uur extra na geplande tijdstip voordat de wissel gedaan werd.Nu vandaag bij de wissel van winter naar zomerbanden duurde dat ook weer ruim 2,5 uur.Maar ook ratelde het wiel rechtsvoor na wegrijden zodat ik terstond terug moest rijden om dit te laten fixen.Het personeel is vriendelijk dat wel maar er lijkt in de organisatie van de werkplaats veel te verbeteren.Nmm zou voor een geplande banden op velgen wissel hooguit een uur nodig moeten zijn en niet het drievoudige.Heb ik gewoon weer pech gehad of is dit iets structureels?

Top service!
Heb daar net mijn tweedehands Fiat 500 gekocht. Naast het fijne contact en goede inruilprijs werd de auto met een oplegger bij mijn huis (in Wassenaar) afgeleverd incl. volle tank (en fles wijn). Top service!