Banner for Van Mossel Autoschade Groep

Van Mossel Autoschade Groep Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Valutata 5 stelle su 5

De heren aan de balie waren vriendelijk, serieus, vakbekwaam, rustig, namen de tijd en servicegericht. Toen ik, toevallig vandaag, terugging voor iets wat ik constateerde werd er wederom serieus t... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Goede en tijdige informatie vooraf via e-mail. Bij aflevering auto snel en goed geholpen en begeleid naar leenauto. Eigen auto was al op 2e dag gerepareerd en ik werd daar netjes telefonisch over inge... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Waar andere schade herstelles een wacht tijd van 10 weken hadden bij hagel schade kon ik bij v Mossel na 2 weken al terecht. Na 2 dagen kon ik de auto al weer ophalen. Vriedelijke medewerkers en au... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Het schadeherstel en spuitwerk waren van zeer hoogwaardig niveau. Plaatselijk directeur dhr Rachid is ook iemand die men helpt en adviseert alsof het zijn eigen auto is. Ik blijf in ieder geva... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Carrozzeria

Scritti dall'azienda

Als Van Mossel Autoschadegroep hebben wij alle benodigde kennis en kunde voor het herstellen van uw auto in huis. Ongeacht het merk of type.

Promotion box for Van Mossel Autoschade Groep

Schade, wat nu?

Volg ons stappenplan en ontdek wat je moet doen bij autoschade!

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

1K recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

862 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Het hele proces aan de voorkant was…

Het hele proces aan de voorkant was dramatisch. Ze versturen mails met foutieve informatie. Ik moest op 86 verschillende manieren dezelfde informatie aanleveren. Als je belt sta je steeds eerst 20 minuten in de wacht.

Reparatie is wel goed uitgevoerd. Dat dan weer wel.

Beste heer Luiten,

We hebben zojuist telefonisch contact met elkaar gehad. Dank u wel voor uw waardevolle feedback. We vinden het wel jammer om een 1-sterrenreview te zien, terwijl de reparatie goed is uitgevoerd. Mocht u toch van gedachten veranderen en uw review willen aanpassen, dan zouden wij dat zeer waarderen.

Valutata 5 stelle su 5

De auto ziet er strak uit en netjes…

De auto ziet er strak uit en netjes gespoten.

10 giugno 2026

Beste Ruissen,

Fijn dat u tevreden bent over het schadeherstel van uw voertuig. We waarderen uw complimenten.

Mooi spuitwerk.

Mooi spuitwerk. Niets op aan te merken.

Beste Jan Derk,

We zijn blij te horen dat ons spuitwerk naar wens is. Bedankt voor uw positieve feedback!

We streven ernaar om iedere klant een 5-sterrenervaring te bieden. Daarom zijn we benieuwd wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die extra ster te verdienen. Uw feedback is voor ons erg waardevol. U kunt deze sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Luisteren naar je

Luisteren naar je, doen wat ze beloven.

Beste heer/mevrouw,

We zijn blij te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Vriendelijk te woord gestaan bij…

Vriendelijk te woord gestaan bij melding en afhandeling schade. De auto ziet er ook weer top uit.

Beste Ans,

Wat fijn te horen dat u vriendelijk bent geholpen en de auto er weer top uitziet! We waarderen uw positieve feedback.

Erg snel verholpen

Erg snel verholpen, zonder lange wachttijden!!!

Beste heer/mevrouw,

Fijn dat we u snel konden helpen zonder wachttijden. We waarderen uw positieve feedback enorm!

Valutata 4 stelle su 5

Zeer vriendelijk. Goede communicatie. Alles goed geregeld van A tot Z.

Beste heer/mevrouw Linders,

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling! Wat fijn om te lezen dat u onze vriendelijke service, goede communicatie en de begeleiding van A tot Z zo heeft gewaardeerd.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve woorden!

Valutata 5 stelle su 5

Snel geholpen en goed service ben…

Snel geholpen en goed service ben tevreden

29 maggio 2026
Non scritta su invito

Beste heer/mevrouw Marisella,

Fijn dat we u snel en goed van dienst konden zijn. Dank voor uw feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Enorm goed geholpen door Harold…

Enorm goed geholpen door Harold Hendriks chef werkplaats van Van Mossel Autoschade B.V.
Top service en gastvrijheid!

Non scritta su invito

Beste heer van der Meer,

Wat fijn om te horen dat u zo goed geholpen bent door onze collega Harold. Wij waarderen uw positieve feedback over onze service en gastvrijheid enorm.

repartie goed uitgevoerd

repartie goed uitgevoerd . goed gecommuniceerd .
klantvriendelijk te woord gestaan .

Beste heer/mevrouw de Groot,

Fijn om te horen dat de reparatie goed is uitgevoerd en de communicatie duidelijk was. We waarderen uw complimenten over onze klantvriendelijkheid, bedankt.

Alles netjes gedaan

Alles netjes gedaan, de intake, de afspraken en de reparatie

Beste heer Roeland,

Fijn om te horen dat alles naar wens was. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Valutata 5 stelle su 5

Zowel de reparatie alsmede de service…

Zowel de reparatie alsmede de service top !

Beste van Dijk,

We zijn blij te horen dat zowel de reparatie als de service naar wens waren. Dank u wel voor uw positieve feedback!

Klantvriendelijk bedrijf

Vriendelijk en super geholpen
Auto weer snel en netjes gemaakt

Beste heer Boeters,

Hartelijk dank voor uw mooie 4-sterrenbeoordeling! Fijn om te lezen dat u vriendelijk bent geholpen en dat uw auto weer snel en netjes is hersteld.

We streven natuurlijk altijd naar 5 sterren. Daarom horen we graag wat we volgens u nog beter hadden kunnen doen om die extra ster te verdienen. Uw feedback helpt ons om onze dienstverlening verder te verbeteren. U kunt uw opmerkingen sturen naar schade.ktv@vanmossel.nl.

Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen.

Service goed

Service goed, personeel vriendelijk, resultaat top, ik vond wel dat 4 dagen voor een relatief kleine schade lang was. Antwoord Van Mossel gewaardeerd, misschien bij intake een schatting gevenvan verwachte reparatie tijd?!

Beste heer van de Zande,

Bedankt voor uw mooie review en de 4 sterren! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, ons vriendelijke personeel en het eindresultaat.

Wat betreft de reparatieduur: de schadecalculatie en de daarbij behorende hersteltijd waren correct ingeschat en de werkzaamheden zijn binnen de geplande 4 dagen afgerond. We begrijpen echter dat dit vanuit uw perspectief als een relatief kleine schade kan aanvoelen en dat u daardoor een andere verwachting had van de doorlooptijd. Daar hebben we zeker begrip voor.

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot uw dienst in de toekomst!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer netjes en snel geholpen

Zeer netjes en snel geholpen , mijn auto na schade weer super herstelt en resultaat is top !

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn dat we uw auto na schade weer super hebben hersteld! We zijn blij met uw positieve feedback.

Valutata 5 stelle su 5

Goed contact en een fijne service van…

Goed contact en een fijne service van de receptie. Duidelijk en concrete afspraken die netjes werden nageleefd.
Kwaliteit van het werk is zeer netjes, ondanks een metallic kleur is er geen kleur verschil te zien met de originele panelen en de gespoten achterbumper. Al met al uiterst tevreden over de schadeherstel.

Beste heer/mevrouw,

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over het contact en de service van onze receptie. We zijn blij dat de afspraken duidelijk waren en netjes zijn nageleefd. Het is geweldig om te lezen dat de kwaliteit van het schadeherstel zo netjes is, vooral met de metallic kleur. Hartelijk dank voor uw positieve feedback!

Afdeling Kwaliteit Autoschade

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più