Bedrijf komt afspraken na. Stemt vooraf af over de eventuele extra kosten, je komt achteraf niet voor verassingen te staan. Communicatie via worklow in sms, je bent dus constant op de hoogte. Bovendie... Leggi di più
Zwaardslootseweg 3, 2717 PE Zoetermeer, NL
L'azienda ha risposto
Na een heel slechte ervaring bij een andere Ford-garage was Ford Hedin Zoetermeer een verademing. Prettig ontvangen. Geen glamour-gedoe en gladde praatjes; ik hou ervan. Ruim tijd gekregen voor een pr... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik heb onlangs een Ford C-Max bij Hedin Zoetermeer gekocht en ben zeer tevreden over de service van Xander van Zanten. Hij was enthousiast, geduldig en nam de tijd om al mijn vragen duidelijk te beant... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Auto binnen gebracht met een storing in het battry-pack. Reparatie perfect uitgevoerd. Ik kon alleen de wpl moeilijk bereiken. Ik ging aansluitend met vakantie was dus heel benieuwd wanneer de auto kl... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Zwaardslootseweg 3, 2717 PE, Zoetermeer, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Makkelijk afspraak maken, bedrijf is voorbereid op mijn komst, alles is geregeld, alles is in de afgesproken tijd verwerkt.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Ik heb geen zin om bij ieder bezoek een enquete in te vullen

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
The only thing that made me laugh was the customer service representative's comment: "Again," which made me feel very frustrated, but I have my own manners, so I didn't say much. It's like it was my fault the software crashed and the rearview camera broke. It's not my fault that car parts are Chinese and only last a short time. Car leasing costs a lot of money, so it would be nice to work on the relationship between the salesperson and the customer. It's impossible to cooperate when someone shows up to work, perhaps unintentionally.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Duurde veel te lang. Bandenwissel 2 uur. In het verleden bij Kwikfit 30 minuten. Bandenspanning niet gecontroleerd. Nu konstant signaal. Over gebeld. Kom even langs!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Vlotte service! en snel geholpen! ook het filmpje van de auto op de brug is erg fijn! Zodat je weet waar je aan toe bent. Fijne garage !

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Een nieuwe Ford Focus gekocht, geholpen door Xander. Xander is echt een hele aardige verkoper en heeft ons goed geïnformeerd en geholpen bij de verkoop. Heldere communicatie en duidelijke afspraken gemaakt. Een echte vakman! Waarom dan 4 sterren? Er waren na de verkoop wel wat kleine minpuntjes vooral als het gaat om de manier waarop de garage werkte, bij de verkoop stond duidelijk dat er een APK gedaan moest worden, dit was vergeten, ook was er een remlicht al direct kapot, deze is gemaakt maar vervolgens is toen heel de lamp kapot gegaan bij het monteren. Hierdoor heb ik nogmaals een afspraak in moeten plannen en met de benzine prijzen van dit moment en de tijd die dat weer kost is dat erg jammer. Kortom tussen de verkoop en het afleveren kan nog wel wat verbeterd worden. Maar verder heb ik nu een hele mooie auto en ben ik nogmaals erg blij hoe Xander mij geholpen heeft!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Er zat een spijker in band van de auto. Ik kon gelijk terecht. Het bleek dat er een nieuwe band onder moest omdat de spijker aan de zijkant zat en de band niet kon worden gerepareerd. De banden waren niet op voorraad maar zijn elders gelijk opgehaald. Ik kon er op wachten. Na anderhalf uur kon ik alweer weg. Wederom een geweldige service van Hedin Zoetermeer.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Goede service. Alleen deze keer geen gewassen en gezogen auto gehad . Dat was het enige jammere

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Goed door Xander geholpen bij de selectie van een Occasion en uiteindelijk een goede deal kunnen maken. Prima service!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Alrijd goed geholpen, bellen als het langer duurt en meedenken in oplossingen. Fijne medewerkers en je krijgt het gevoel dat je er toe doet als klant.

Fout in navigatiesysteem van mijn Ford Fiesta prima opgelost

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
Ik was er en de auto werd gelijk naar binnen gereden en gelijk goede service en volgens afspraak sond ik binnen 2 uur weer buiten ik kon er gewoon bij blijven top service

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Zoetermeer
In de zoektocht naar een nieuwe auto uitgekomen bij Hedin Automotive Zoetermeer voor een Ford Puma.
Na indienen van een inruilvoorstel vrijwel direct telefonisch contact gehad met Xander wat goed verliep.
Op locatie dezelfde ervaring mogen genieten, namen de tijd voor je en kon hem alles vragen.
Super blij met mijn recente aankoop