Zeer slechte ervaring bij aflevering auto. Opeens bij aflevering schade op de motorkap die is ontstaan na de koopovereenkomst wat tegengesproken werd door de manager en personeel. Terwijl wij foto's... Leggi di più
Leidsevaart 576, 2014 HT Haarlem, NL
L'azienda ha risposto
Toen de Wegenwacht mijn lekke band wilde vervangen bleek er geen slotbout in de Ford uit 2022 (gekocht in september 2023) te zitten waardoor er een sleepdienst aan te pas moest komen. Verkoper Tobias... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De garage doet het super met beantwoorden van mails en afwikkelen van onze storingen en het uitvoeren van het onderhoud maar als je hen wilt bellen krijg je een of ander "droevig"en slecht callcenter... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Leidsevaart 576, 2014 HT, Haarlem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Mijn ervaring met Hedin voor wat betreft mijn ford ka is heel goed. Men denkt heel goed mee met de klacht die ik had over de ford ka. Men heeft er veel tijd aan besteed. Mijn ford ka rijd weer als de beste. Ook zijn de mensen bij de servicebalie heel vriendellijk en nemen de tijd voor je om de klacht te bespreken.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Snelle afhandeling, comfortabele wachtruimte, interieur auto gereinigd, buitenkant auto gewassen

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Over de noodzakelijke werkzaamheden werd tijdig en transparant gecommuniceerd en - geheel onverplicht - was een demo auto beschikbaar als vervangend vervoer. Top service

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring tijdens de onderhoudsbeurt van mijn auto. Het ontvangst was vriendelijk en professioneel, en de wachttijd viel enorm mee. Tot mijn verrassing was mijn auto na afloop zelfs gewassen, wat een mooie extra service! Later ontving ik zelfs een filmpje dat tijdens de onderhoudsbeurt was gemaakt, waardoor ik precies kon zien wat er gedaan is. Dit geeft veel vertrouwen en transparantie. Echt mooie service

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Bleek een dag te vroeg voor de afspraak desondanks hebben ze mij geholpen

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
De APK en beurt en schoonmaak was snel en netjes

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Online is de afspraak makkelijk te maken. De onderhoudsbeurt is volgens de afspraak uitgevoerd en evenals alle voorgaande keren geen tegenvallers.
Na de beurt staat de auto op tijd weer gewassen klaar.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Mijn auto gaf het signaal 'motoronderhoud nu!', dus snel naar de garage. De receptionist liet de auto meteen uitlezen. Daarna kon ik gerustgesteld doorrijden tot de al eerder afgesproken onderhoudsbeurt. Perfecte service!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
we zijn zeer tevreden over deze garage
vooral omdat we zeer goed zijn geholpen door verkoper Tobias
we hebben een mooie Ford Kuga (nieuw Model) gekocht.
en een mooie inruil gekregen voor onze puma.
we hebben even moeten wachten voordat de Kuga geleverd kon worden maar in de tussentijd vragen gesteld aan Tobias en altijd netjes een mailtje teruggekregen en antwoord gehad hiervoor een pluim
op 16 september was het zover om onze nieuwe Ford Kuga op te halen, helaas was Tobias op vakantie maar zijn collega Erik nam het over.
Erik legde ons alles uit over de auto en beantwoorden onze vragen ook deze verkoper krijgt een pluim
We zijn erg blij met auto en zeker met ford Hedin Haarlem
hiervoor dank en met name Tobias en Erik
met vriendelijke groeten
Aad
Mijn ford puma gekocht bij hedin automotive in haarlem .
Rijdt fantastisch en goede afhandeling met mijn inruilauto .
Top service en vriendelijk en vakkundig geholpen door Robin vt Veld
Koop mijn volgende auto hier weer !
Vandaag is mijn Ford Puma, persoonlijk bij me thuis afgeleverd. En daarbij een mooie bos bloemen, en een flesje champagne in ontvangst genomen. Uiteindelijk toch wel een feestje dat ie er nu echt staat. Tobias bedankt voor de nette afhandeling, en voor het persoonlijk komen brengen van de auto. Top!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Alles wordt goed gedaan, latere toevoeging van informatie wordt niet altijd goed opgevolgd.
Zo had ik een elektrische fiets besteld i.v.m. de afstand naar kantoor. één van de fietsen was stuk. dus had ik een gewone fiets. Toch jammer.
Nieuwe voorbanden gemonteerd, deze zouden op de achter as komen. Dat was niet gebeurt? Stond wel op de opdrachtbon.
Ik vroeg de uitlijning te checken omdat de auto vanaf nieuw al dweilt. ik weet niet of dat gedaan is omdat dat buitens huis moest gebeuren? (Niet handig trouwens) Ik heb ook geen overzicht van die afstelling gezien. Klopt dat dan dat het niet gecontroleerd is?

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Was kleine reparatie aan de verlichting. Zonder afspraak snel en goed opgelost