Zeer slechte ervaring bij aflevering auto. Opeens bij aflevering schade op de motorkap die is ontstaan na de koopovereenkomst wat tegengesproken werd door de manager en personeel. Terwijl wij foto's... Leggi di più
Leidsevaart 576, 2014 HT Haarlem, NL
L'azienda ha risposto
Toen de Wegenwacht mijn lekke band wilde vervangen bleek er geen slotbout in de Ford uit 2022 (gekocht in september 2023) te zitten waardoor er een sleepdienst aan te pas moest komen. Verkoper Tobias... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik ben ontzettend tevreden over mijn ervaring tijdens de onderhoudsbeurt van mijn auto. Het ontvangst was vriendelijk en professioneel, en de wachttijd viel enorm mee. Tot mijn verrassing was mijn aut... Leggi di più
L'azienda ha risposto
De garage doet het super met beantwoorden van mails en afwikkelen van onze storingen en het uitvoeren van het onderhoud maar als je hen wilt bellen krijg je een of ander "droevig"en slecht callcenter... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wij helpen je graag om mobiel te zijn én blijven.
Leidsevaart 576, 2014 HT, Haarlem, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Kwam tussendoor ivm kapot achterlicht. Werd keurig tussendoor geholpen. Hele fijne service,

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Mijn Ford Mondeo (bj. 2020) had binnen de 5-jaartermijn van de extra gekochte verlengde garantieperiode problemen. De auto reed schokkerig. En voor het einde van die garantietermijn had ik dat gemeld. Monteurs konden geen afwijking constateren, zelfs niet nadat de eerste monteur de auto zelf mee naar huis had genomen om te kijken hoe die rijdt. Vervolgens ben ik met de auto naar Spanje gereden en kreeg daar grote problemen met die auto. Maar ook Ford dealers in Altea en Benidorm in Spanje, konden geen afwijkingen aan de auto ontdekken. Terug in Nederland kwam een van de monteurs er achter dat de versnellingsbak kapot was. Kosten ca €6.700. Een vakantie naar Oostenrijk was al gepland. Maar Ford Nederland besliste dat het gebrek buiten de garantieperiode is ontdekt en wilde geen garantie vergoeding betalen voor de reparatiekosten. Zonder hulp van
Ford Hedin zouden wij of een andere auto moeten kopen of huren dan wel onze vakantie moeten afzeggen.De vestigingsdirecteur en de verkoopleider van Hedin hadden enorm te doen met onze situatie en kreeg ik van hen gratis gedurende 1 1/2 maand een gloednieuwe Ford Kuga mee. Ford Hedin heeft ons bij terugkomst een Ford KUGA aangeboden met zeer aantrekkelijke korting en een heel goede inruilprijs voor de Mondeo. Ik zal nooit meer een extra garantie termijn bij Ford Nederland afsluiten. Maar Ford Hedin heeft ons zo goed geholpen dat wij daar buitengewoon tevreden over zijn. Hulde aan Jermain van Hecke (vestigingsdirecteur) en Erik Bakker (verkoopleider)!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Prima Service en duidelijke afspraken die zijn nagekomen. Kundig en vriendelijke medewerkers.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Mijn opmerking over enig resoneren serieus genomen,gecontroleerd en resultaat besproken. Na de onderhoudsbeurt en APK mijn auto gewassen; 1e klas service,

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Vlotte afhandeling van de beurt, van te voren duidelijk wat er precies ging gebeuren

Heel simpel !!
Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk en vakkundig hoe zij met de spullen van de klanten om gaan. Ook de juiste kennis van zaken om de klant weer veilig de weg op te laten gaan.
Dus gewoon.....CHAPEAU !!!!

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Accu moest worden vervangen. Hiervoor hoefde ik geen afspraak te maken, en terwijl ik op de daarvoor bestemde plaats zat te wachten werd een nieuwe accu geplaatst. Prima service! Helaas is de parkeerruimte erg beperkt.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Super geholpen stond een vervangende auto klaar en kon weer snel mijn eigen auto ophalen.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Normaal altijd prima tevreden alleen vandaag naar mijn afspraak gekomen die al weken lang staat om weer naar huis gestuurd te worden omdat de monteur vakantie heeft… dat wisten ze gister ook al en hadden ze mij prima kunnen bellen! Mijn tijd kost ook geld.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Zonder aanmelden direct geholpen met korte wachttijd. En tegen geringe kosten 2 problemen opgelost.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
snelle en adequate service voor het periodiek onderhoud. Vooraf duidelijke communicatie over extra werkzaamheden en de eventuele kosten.

Goede vervangende auto.
Snelle service.
Alle mankamenten aan de auto zijn goed verholpen.

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Zeer vriendelijk en correcte ondersteuning En altijd bereid tot het vinden van een oplossing

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Duidelijke antwoorden op mijn vragen en constateren dat er 2 zaken snel moeten worden aangepakt

Risposta di Ford-dealer Hedin Automotive - Haarlem
Uiteindelijk ben ik heel tevreden geholpen. Het betrof een garantie reparatie en voordat hier een akkoord op is gekomen heeft een aantal weken in beslag genomen. Dus de doorlooptijd was aan de lange kant. Over het resultaat ben ik zeer tevreden.