A szervíz 1,5 hónap elteltével, a beígért új csere robot porszívó helyett küldött egy szűrőkosarat! Most újra várjunk 1,5 hónapot? Az ügyfelem már most a Fogyasztóvédelmi Hatósággal fenyegetett, mert... Leggi di più

Scopri cosa dicono le persone
"Gyári hibás" terméket sikerült vásárolni. A számla és a hibát igazoló képek beküldése után cserélik a terméket- ami természetesen elvárható. Az ügyintéző hölgy segítőkész, minden kérdésemre kimerítő... Leggi di più
Június végén vettem egy medencét ami lyukas volt. A feltöltés után (június 30.), vásárlás után másnap jeleztem. A hibát két hét elteltével elfogadták és mondták hogy küldenek csere terméket. Ez is meg... Leggi di più
Mintaszerű Ügyfélszolgálat! Az új termék a vásárlást követő üzembe helyezés során sajnálatos módon több egységére kiterjedően hibásnak bizonyult. A Bestway ügyfélszolgálat szakszerű, készséges, seg... Leggi di più
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ha risposto al 81% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde dopo 1 mese o più
Come questa azienda usa Trustpilot
Július 1-én jelentettük
Július 1-én jelentettük , hogy a vizforgató elromlott. Azóta csak levelezés zajlik. Elvileg küldtek egy újat , de a futár visszavitte. Azóta sincs nálunk a készülék. Most augusztus 24 van

Risposta di Bestway - Customer Service Hungary
A termék rendben volt de sajnos…
A termék rendben volt de sajnos anyaghibára bukkantunk, az ügyintézés lehetne egy kicsit rugalmasabb, lassan 3 hete várunk a csere darabra! :(
Terrible… it takes 1 month to get a…
Terrible… it takes 1 month to get a meaningful reply and problem solving.. No reply for weeks and then more assistant have written different aspects..

No response
They write their feedback in two or three mails. That is, when they do... They wrote back to my request, telling me what to photograph and film. I sent it that in the day, but they didn't reply to my mail for a week and a half, despite my repeated requests and inquiries.
After I wrote to the Milan e-mail address, the Hungarian customer service woke up and we managed to move forward. I received a replacement device, but they can't tell me when I'll get it.
I gave 3 stars because my problem will eventually be solved. When we managed to communicate, we made good progress.
Translated with DeepL.com (free version)

Fast and simple administration
Korrekten orvosolták a problémát
Korrekten orvosolták a problémát, viszont gyorsnak nem mondom.
Az ügyintézés az én esetemben nagyon hosszúra nyúlt
Az ügyintézés menete rendben van, de a folyamat időtartama véleményem szerint vállalhatatlanul hosszú volt az én esetemben!
A problémám megoldása több mint egy hónapot vett igénybe, remélhetőleg a mai napon megkapom a régóta várt csereterméket!

A Jóisten óvjon a Bestway ügyfélszolgálattól
Az ügyfélszolgálati ügyintézés nagyon lassú. A megküldött garanciális cseretermék nem az, amit vásároltam. Az azt megelőző tipus került megküldésre. Az ügyfélszolgálatos ügyintéző közölte, hogy mégegyszer nem küldik meg a terméket, a megküldöttet nem cserélik ki. A két medence test között csak annyi a különbség, hogy a megküldött korábbi tipuson még nincs levegő túlfújást megakadályozó biztonsági szelep. Ezzel kellett beérnem, az ügyintézésbe belefáradtam.

Risposta di Bestway - Customer Service Hungary
Már a telefonszámot sem volt könnyű…
Már a telefonszámot sem volt könnyű megtalálni, de elérni valakit szintén nem, mert a nap folyamán csak pár óra alatt veszik fel a telefont. E-mailra nem válaszoltak, így több mint 1 hétbe telt elintézni a garanciális cserét, viszont amikor eléri az ember a szolgáltatót akkor minden flottul és könnyedén megy!
It wasn't easy to find the phone number, but it wasn't easy to reach someone either, because they only answer the phone for a few hours during the day. They didn't respond to emails, so it took more than a week to arrange the warranty replacement, but when you reach the service provider, everything goes smoothly and easily!

Korrekt ügyintézés.
Too slow support for warranty administration
1 month is too long to send a replace part for a tool, which is actively used in Summer.

Risposta di Bestway - Customer Service Hungary
2024.08.02-án vásároltam egy BESTWAY…
2024.08.02-án vásároltam egy BESTWAY Lay Z Spa 96 x 71 cm felfújható masszázs medencét. 2024 -es évben tökéletesen működött, nagyon élveztük(unokákkal). 2025 tavaszán szerette volna beüzemelni, de a motor nem indult be. Felkerestem az ügyfélszolgálatot, azóta sok e-mail váltáson vagyunk túl. Lassan vége lesz a nyárnak és még mindig nem oldódott meg a probléma. Egy héttel ezelőtt kaptam egy e-mailt, hogy a cseredarab már a futárnál van, de eddig még nem kaptam meg.
Én arra gondolok, hogy a garanciát sokkal rugalmasabban kellene kezelni. Üdvözlettel: Bánfi Endre

Risposta di Bestway - Customer Service Hungary
Minden kérdésemre és problémára rövid…
Minden kérdésemre és problémára rövid időn belül kaptam információt.
Csalódás hosszú torturával
E02 hibakódot írt ki a gép. Októberben jelentettem be a problémát, végül tegnap kaptam meg a csere készüléket. Ez majdnem 10 hónap. Természetesen télen nem tudtam videó felvételeket készíteni a problémáról ( le volt engedve a medence ), ezért volt csúszás de minden fotót-videót kétszer kértek be tőlem. Nonszensz! Soha többé Bestway!

Come funziona Trustpilot
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.