!!Regarding refund for your tickets!! Send your mail to kundservice at Eventim.se with your complaint and ask for your money back! Showbizz har beslutat att alla ska få tillbaka sina pengar för bi... Leggi di più
Alexander på Eventim lyckades igår trolla fram de biljetter jag betalt för och fått via mail i februari, men som raderats /automatik från min brevlåda. Jag var rädd att biljetterna var borta för evig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag tror jag blev lurad, beställde biljetter till k-pop konserten när jag beställde stog det att det skulle vara West end stjärnor och en bra ljus show. Tyvär liknade det mer roliga timmen på skolan p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har under senaste dygn fått fantastisk kundsupport av Samuel på Eventim, efter jag missat rätt datum och tid vid två olika bokningstillfällen av Monet utställningen i Stockholm. Samuel har visat störs... Leggi di più
Wallingatan 38, 111 24, Stockholm, Svezia
- +46 (0)771 130 150
- kundservice@eventim.se
- www.eventim.se
Ha risposto al 73% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Mr. J*vligt besviken
Köpte biljett till en Sabaton-konsert som kom till min stad (liten ort) så dem kommer nog aldrig hit igen.
Betalade via Swish och valde att få hem biljett på det gamla goda viset via brev. Slängde iväg 600:- på Swish och fick bekräftad betalning med en gång.
Det gick cirka 1,5-2 veckor, så får jag en återbetalning via Swish på 600:- och får därmed veta SÅ sent efteråt att jag ingen biljett äger. Borde finnas nån typ av reserveringsfunktion kan jag tycka, men nej.
Går in på Eventim snabbt som tusan för att försöka köpa en biljett, slutsålt ÖVERALLT, inte bara på Eventim. Blev såklart ingen konsert, tack så j*vla mycket.
Brottslingar
Mins beställning misslyckades efter det att jag betalat med Swish. Ingen order registrerades. Kundtjänsten identifierade problemet och lovade återbetalning, men vill inte säga när. Nu har det gått över en månad och man förhalar fortfarande. Kriminellt är väl den bästa beskrivningen.
Pandemin satte stopp för konserten
Pandemin satte stopp för konserten. Skulle gått på Molly april 2020. Långt om länge fick jag tillbaka halva kostnaden för mina biljetter och blev lovade resten senare. Nu är det december 2021 och har fortfarande inte sett röken av den andra halvan.
Skulle aldrig våga köpa biljetter av dessa mer
Efter fyra veckor inga biljetter…
Efter fyra veckor inga biljetter skickade. Ringde kundservice som sa att de skulle skicka dem direkt. Efter några timmar fortfarande inga biljetter. Ringde igen och de skulle skicka dem på nytt, men fortfarande inga biljetter. Som tur är så tog jag en skärmdump så att jag kan få ut biljetter i teaterns biljettkassa. Beställ er inga mer biljetter från Everton. Urkass !!!!
Tar betalt. Levererar inte biljetter och behåller pengarna.
Bolaget tog betalt för biljetter den 7/6. Eventim kunde inte leverera biljetterna utan skyller på problem med sin koppling till Swish "Du vet hur banker är". Pengarna skulle betalas tillbaka efter någon dag. Detta har man efter 14 dagar fortfarande inte gjort. Har idag anmält Eventim bla till ARN. Varning till arrangörer och biljettköpare.
Betalda biljetter
Beställde biljetter, men fick dem aldrig. Läste så många dåliga receptioner om företaget så jag blev orolig över att jag aldrig någonsin skulle få de redan betalda biljetterna. Men efter att haft kontakt med kundservice via mail fick jag snabb återkoppling på ett trevligt sätt och några minuter senare fanns biljetterna i min mailbox.
Ena dagen fick jag mail om att…
Ena dagen fick jag mail om att biljetterna var makulerade, 2 dagar senare fick jag besked på att spara biljetterna eftersom konserten var framflyttad. Man undrar ju om jag har biljetter eller inte, försökte ringa , men då var där stängt , en vanlig måndag ?
Bästa upplevelser
Skulle inte lita på att beställa från…
Skulle inte lita på att beställa från dessa.
Dels var det krånglig process och när jag slutligen skulle komma till totalsumman då hade beloppet gått upp 900 kr! Såg inte det - så jag lyckades beställa ändå.
Såg sedan när jag fick biljetterna att jag betalat 1100 kr mer för 2 biljetter än vad priset var på biljetterna.
Det går inte att få tag på någon via siten heller!! Ska aldrig beställa här igen och rekommenderar ingen att göra det.
Oförskämda kostnader i form av…
Oförskämda kostnader i form av leveransavgifter, serviceavgifter, hanteringsavgifter. Gamar. På det en usel digital plattform. Köper bara biljetter när det är något jag verkligen verkligen vill se. Är det något som lockar minsta mindre så avstår jag alltid eftersom jag ogärna vill stödja dessa ockrare.
Skulle köpa biljetter till Bao.
Skulle köpa biljetter till Bao.
Det gick inte att betala med mitt Visakort, försökte flera gånger, till slut fick jag ta det på faktura, en extra onödig kostnad på 39 kr.
Biljetter
Blir tilldelad biljetter och pengar dras från kortet. Inga biljetter har anlänt efter 24 timmar och pengarna har krediterats kortet. Ingen återkoppling på mail och inget svar då man ringer.
Sämst för biljettförsäljning
Deras hemsida kan mycket väl vara den sämst fungerande för biljettförsäljning någonsin. Jag lyckades komma hela vägen till genomför köp. Då fungerade det inte att acceptera användarvillkoren?! Blev utkastad pga utgången reservationstid och blev utan biljetter. Katastrofalt dåligt skött.
Klickade sekunden efter att biljetterna…
Klickade sekunden efter att biljetterna hade släppts, ändå efter 1 timme på deras usla & till synes onödigt krångliga "biljettassistent" blev jag utkastad utan några biljetter. Har svårt att tro att så många tusentals va snabbare än mig. Uselt system.
Checkout error gång på gång
Suttit i kö för biljetter till Rammstein i över en timma och fastnat i checkout error. Ständigt upptaget hos Kundtjänst. :( Kapaciteten i systemet behöver uppenbarligen uppgraderas.
Sämsta skiten någonsin
Sämsta skiten någonsin, stod i kö sedan releasetiden och blev sedan utkastad av deras dåliga sida!
Worst ticket system ever (Lost my tickets)
I waited to order Rammstein tickets in Stockholm 2019.
I had a clock so I could update my site when the clock turned 10:00.
It took like 3min and then I had my tickets. Well so I thought.
On the checkout I wanted to login to my Eventim account.
When I pressed the login button I got redirected to a new page with only a error message saying there was a technical problem.
I thought I could go back to the checkout page. But it was no button to return. So I had to push the go back button in the browser. But instead to get back to my old session I was now back in que. I thought this was a joke. How can a site like this not manage to have a good session handeling so you don't lose your tickets if something happens. At least for 10minuts or so. I went direct to checkout so I lost my tickets in like 1minut.
Mycket oseriöst
Beställde konsertbiljett till A Perfect Circle på Fryshuset i Sthlm 5/6 2018.
Köpet genomfördes 20 November 2017. Jag fick min biljett i brevlådan mitten på Januari...
Jag betalade avbeställningsskydd (vilket jag alltid gör) ifall nånting kommer mellan. När jag beställde visste jag inte att jag var gravid och när konserten ägde rum var jag gravid i v.38 med svåra foglossningar och hade svårt att gå och stå. Det fanns endast ståplatser att välja på så jag valde att avboka min biljett och ville ju självklart ha mina pengar tillbaka.. men det var lättare sagt än gjort...
Försäkringsbolaget som har hand om ärendet ligger i Danmark och pratar enbart danska. De var mycket svåra att jobba med och skickade mig fram och tillbaka mellan varandra och lovade att ringa upp flera gånger. Idag ringde jag upp en sista gång och fick höra att graviditet är ingen sjukdom.. Jag fick inga pengar tillbaka och jag fick inte se mina idoler..
Till detta vill jag även tillägga att mina 2 vänner som skulle göra sällskap på konserten aldrig fick sina biljetter och ville de ha nya fick de betala fullt pris. Eventim la skulden på postnord.
Mycket dåligt! Kommer aldrig vända mig till Eventim igen.
Wouldn't recommend
Bought a ticket to a concert and got the wrong location.
I contact the customer support hoping my problem would be solved, to which they reply with a copy-paste message.
I reply nicely to them, same copy-paste message. I ask them about any alternatives available, they don't answer.
Well, enjoy your VIP ticket and thank you for pointing me directly to the artists page.
Levererar inte.
Eventim har något massivt problem med sitt system så inga av deras ombud kan lämna ut biljetter. Två samtal och två mail senare har exakt inget hänt. Ringer man hänvisar dom till att maila. Enklare ignorera mail antar jag. 25kr i service avgift för vad exakt?
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.