Valutata 1 stelle su 5

!!Regarding refund for your tickets!! Send your mail to kundservice at Eventim.se with your complaint and ask for your money back! Showbizz har beslutat att alla ska få tillbaka sina pengar för bi... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Alexander på Eventim lyckades igår trolla fram de biljetter jag betalt för och fått via mail i februari, men som raderats /automatik från min brevlåda. Jag var rädd att biljetterna var borta för evig... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Jag tror jag blev lurad, beställde biljetter till k-pop konserten när jag beställde stog det att det skulle vara West end stjärnor och en bra ljus show. Tyvär liknade det mer roliga timmen på skolan p... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Har under senaste dygn fått fantastisk kundsupport av Samuel på Eventim, efter jag missat rätt datum och tid vid två olika bokningstillfällen av Monet utställningen i Stockholm. Samuel har visat störs... Leggi di più

2,9

Lätt att boka
Trevlig runda på Winter light

10 gennaio 2024

Varför dög jag inte?

Jag har varit inloggad på Eventime sedan många år men plötsligt dög jag inte? Fick logga in på nytt. Onödigt krångel tycker jag!

11 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse av vår tjänst. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundservice om du behöver hjälp.

Valutata 4 stelle su 5

Det gick snabbt och enkelt att beställa…

Det gick snabbt och enkelt att beställa och betala biljetterna. Nu återstår att se om utställningen är värd de dyra biljetterna.

6 gennaio 2024

Risposta di Eventim Sverige

Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se.

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av att köpa biljetter hos oss.

Valutata 1 stelle su 5

Jag tycker att utställningen var liten…

Jag tycker att utställningen var liten och mycket begränsad. Som ensam vuxen tillförde inte upplevelsen så mycket.

Jag är varken okunnig eller oteknisk. Jag arbetar själv i den digitala världen.

Jag tycker att utställningen vänder sig till barn/ungdomar eller de som nyss upptäckt Monet.

Dessutom är utställningen onödigt dyr. Lite som att köpa grisen i säcken.

Mvh
Maria Stark

5 gennaio 2024

Hej Maria,

Vi beklagar att du hade en dålig upplevelse på Monets Garden. Vi kommer att se till att vidarebefordra din feedback till arrangören. Som biljettombud har vi inget inflytande på själva evenemanget. Det är den enskilda arrangören som är ansvarig för evenemanget.

Smidigt köp

Första gången jag köper biljetter från Eventim, men tycker det gick smidigt.

27 dicembre 2023

Valutata 2 stelle su 5

Vill Eventim inte ha kunder?

Jag skulle köpa biljett till en konsert i höst. Är en redan befintlig kund hos Eventim men det var nog nåt år sen eller så som jag köpte.
Allt går bra tills absolut sista steget då jag skall betala med kort. Det lilla fönstret som kommer upp är alldeles för litet och det finns en smal strimma att nånting där nåt händer, men fönstret går inte att ändra storlek på.
Provar flera gånger. Provar med 3 olika browers (Chrome, Firefox Brave) på min dator, ingen skillnad. Installerar appen i telefonen. Samma sak igen. Får en idé och tar bort just é:t från mitt namn, och då blir fönstret större och jag kommer vidare och kan betala(!?).
Dåligt kodad hemsida helt enkelt. Har ett é både i mitt namn och på kortet, men det fungerar tydligen inte på Eventims sida...

20 dicembre 2023

Hej Mathias,

Tack för din feedback - vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att låta oss veta hur vi kan förbättra vår hemsida!

Valutata 5 stelle su 5

Det var smidigt gick snabbt

17 dicembre 2023

krångligt.

8 dicembre 2023

Risposta di Eventim Sverige

Vi beklagar att du upplevde vår tjänst som krånglig. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt.

Feed back

Snabbt smidigt bra betalnings alternativ. Dock är serviceavgift per biljett rena rånet. Skall endast vara en avgift per köptillfälle oavsett om man köper 1 eller 10 biljetter

25 novembre 2023

Hej Göran,

Vi är glada att du hade en bra upplevelse när du köpte biljetter på Eventim.se!

De avgifter du betalar används bland annat för att finansiera det arbete vi tillhandahåller för biljettköpet, vårt arbete med vår hemsida och att du som kund ska kunna ringa eller skriva till vår kundtjänst om du har problem.

Valutata 1 stelle su 5

Försökt få tag på kundservice I över en…

Försökt få tag på kundservice I över en vecka per telefon och mejl men får inget svar. Så istället för att få ändra vår dag på winter lights åker pengarna i sjön. Supertråkigt när det finns platser kvar till andra datum..

23 novembre 2023

Hej Susanna,

Vi beklagar att du har haft svårt att komma i kontakt med vår kundtjänst.

Om vi mot förmodan fortfarande inte har svarat på din förfrågan gällande byte av biljetter är du välkommen att skicka ett nytt e-postmeddelande till kundservice@ Eventim.se eller ringa oss på +45 7026 3267.

Vi har telefontider måndag-torsdag kl. 09.30-16.00 och fredag kl. 09.30-15.30.

Biljettköp

Bra och kändes självklart när man köpte biljetter😎

21 novembre 2023

Valutata 1 stelle su 5

Omoderna och massa dolda avgifter

Varför måste man fylla i hemadress? Varför måste man fylla i telefonnummer? Varför stödjer ni ej Apple Pay istället för någon shady betallösning? Varför kostar mobilbiljett i Wallet extra? Varför är det gratis att få en PDF för att skriva ut biljetten hemma och slösa på paper? Sjukt omodernt och ohållbart.

31 ottobre 2023

Hej Magnus,

Tack för din feedback och dina frågor. Jag ska göra mitt bästa för att svara på dina frågor nedan.

Anledningen till att vi efterfrågor hemadress och telefonnummer vid registrering är bland annat för att vi ska kunna finna dina biljetter om du inte kan finna dem. Vidare är hemadress relevant om du väljer att få dina biljetter hemskickade till dig, så att biljetterna helt enkelt kommer till rätt adress.

Gällande biljetter i PDF-format så är dessa även brukbara genom din telefon. Det är således valfritt att välja om du vill skriva ut dina biljetter eller ej. Till sist tar jag vidare din feedback gällande Apple Pay!

Har du vidare frågor är du välkommen att kontaka oss på: kundservice@eventim.se

Vänlig hälsning,

Guldstjärna till Mathilde

Min upplevelse baserar sig uteslutande på det fantastiska bemötande jag fick tidigare idag från Mathilde. Så service minded, fattade direkt problemet och erbjöd all hjälp som behövdes. Guldstjärna!

27 ottobre 2023

Risposta di Eventim Sverige

Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig. Vi kommer naturligtvis att vidarebefordra de fina orden till Mathilde.

Valutata 3 stelle su 5

Det gick enkelt att boka biljetter.

Det gick enkelt att boka biljetter.
Att betala med swish från annan enhet än den man bokat biljetten på gick dock inte.

26 ottobre 2023

Risposta di Eventim Sverige

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av att köpa biljetter på Eventim.se. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att låta oss veta hur vi kan förbättra vår betalningsmetod.

Smidigt enkelt

24 ottobre 2023

Ett riktigt skojarbolag

Ett helt värdelöst företag,som mer liknar någonsorts Kalle Anka bolag.

Som till råga på allt själva väljer sina kunder.
Detta stavas: Mobilt BankID.

Men att vad som gör detta än mer tragiskt är att företaget likt en skicklig bedragare inte upplyser om detta.
Det är samma sak som att kassören räknar allt sammans,och när Du ska betala så kräves Du på leg.

Dvs som om att det vore någonsorts skyldighet för mig att behöva uppge min fullständiga identitet till vilt främmande personer.
Tyvärr så ser inte vekligheten ut så då vi här i Sverige har fri annonymitet.

Alla har som sagt inte detta( och alla vill inte heller ha detta).

Så summan av detta är att detta i slutändan drabbar enskilda näringsidkare.
I det här fallet Skansen.

Ville köpa biljetter till deras evenemang Winterlights,men dessvärre så blev jag nekad detta.
Skulle betala med kort( men dessvärre så är jag tydligen inte en betrodd kund hos detta bolag,bara för att jag saknar Mobilt BankID).
Lika så när jag skulle välja: Direktbetalning Bank.
Tydligen så har företaget makulerat tjänsten( men dessvärre så ligger länken kvar som någonsorts spökrelik)

Tyvärr så verkar företagets kundtjänst vara obefintlig. Där företagets e-post verkar agera som någonsorts soptunna,där företaget vägrar att besvara sina inkommande mail.
Lika så även om Du försöker att nå kundtjänst per tele.

16 ottobre 2023

Risposta di Eventim Sverige

Vi beklagar att du har haft en dålig upplevelse av vår tjänst. Vi gör vårt bästa för att tillhandahålla en så bra tjänst som möjligt. Med det sagt så tackar vi för din feedback. Vi uppskattar verkligen att du tar dig tid att låta oss veta hur vi kan förbättra vår tjänst.

Valutata 4 stelle su 5

Enkelt och smidigt att boka biljetter…

Enkelt och smidigt att boka biljetter och att spara i mobilen eller ladda ner och skriva ut.

16 ottobre 2023

Bra funktion fanSALE mm

Bra funktion med att kunna få tillbaka pengarna för de biljetter jag köpt och bra service från Alexander som svarade på mina frågor via e-post.

/Mats

2 ottobre 2023

Hej Mats!

Vi är glada att du hade en bra upplevelse med FanSALE. Vi är även glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår service och tackar så mycket för att du delar med dig.

Eventim

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più