!!Regarding refund for your tickets!! Send your mail to kundservice at Eventim.se with your complaint and ask for your money back! Showbizz har beslutat att alla ska få tillbaka sina pengar för bi... Leggi di più
Alexander på Eventim lyckades igår trolla fram de biljetter jag betalt för och fått via mail i februari, men som raderats /automatik från min brevlåda. Jag var rädd att biljetterna var borta för evig... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag tror jag blev lurad, beställde biljetter till k-pop konserten när jag beställde stog det att det skulle vara West end stjärnor och en bra ljus show. Tyvär liknade det mer roliga timmen på skolan p... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Har under senaste dygn fått fantastisk kundsupport av Samuel på Eventim, efter jag missat rätt datum och tid vid två olika bokningstillfällen av Monet utställningen i Stockholm. Samuel har visat störs... Leggi di più
Wallingatan 38, 111 24, Stockholm, Svezia
- +46 (0)771 130 150
- kundservice@eventim.se
- www.eventim.se
Ha risposto al 73% delle recensioni negative ricevute
Solitamente risponde entro 2 settimane
Snabb service
Snabb service när jag råka missa en bokstav i min Mail🤌🏻🥇

Risposta di Eventim Sverige
Bra service som smidigt löste mitt…
Bra service som smidigt löste mitt problem med borttappade biljetter:)

Risposta di Eventim Sverige
Fantastiskt hjälpsam och snabb…
Fantastiskt hjälpsam och snabb kundtjänst!

Bra hjälp
Fick väldigt bra och snabb hjälp med mina biljetter som jag inte kunde få tag i!

Risposta di Eventim Sverige
Snabbt och smidig service!
Jag fick dunderhjälp från Alexander på eventim i torsdags då jag hade slarvat bort ett mejl med en viktig länk! Snabbt och smidigt tog han fram länken igen och löste mitt problem!

Trolleri
Jag var rädd att biljetterna var borta för evigt, men blev fint bemött och hjälpt av Alexander. Nu kan mina vänner och jag i november fira en jubilar med att gå på Monet´s garden tillsammans. Tack!

Kundservice var hjälpsamma
Hade problem med att jag inte fått mina biljetter, mailade då kundservice som återkom efter 1 dygn och skickade över mina biljetter direkt.

Fantastisk kundservice!!
Jag har fått väldigt bra hjälp av kundtjänst och rekommenderar att handla av detta bolag! Tusen tack för all hjälp!

Risposta di Eventim Sverige
Väldigt bra kundsupport Snabbt svar på…
Väldigt bra kundsupport Snabbt svar på en fråga jag hade och trevlig.

Risposta di Eventim Sverige
Fick hjälp på direkten och han löste…
Fick hjälp på direkten och han löste allt åt mig fort!!!
Snabb och bra hjälp
Det hade blivit något fel med biljetten, men jag fick snabbt hjälp efter att jag hörde av mig till kundtjänsten. Mycket trevlig och kompetent personal!
Jätte fin service av Alexander
Jag köpte konsertbiljetter och ville ha…
Jag köpte konsertbiljetter och ville ha dem på PDF. Hade valt pappersbiljetter, men de blir souvenir istället. Det gick snabbt och smidigt. Bra service!
Köpte biljetter men det skedde ett fel…
Köpte biljetter men det skedde ett fel i betalningen med Swish och fick hjälp direkt. Bra service
Borttappade biljetter
Jag hade på något sätt slarvat bort eller aldrig fått mina biljetter digitalt.
Fick blixtsnabb hjälp av supporten och nya biljetter skickade till mig.
Sjukt bra service!!
Thieves
They cut "service fees" from us for a canceled show. Customer service gave us childish examples and responses to disclaim the full refund. They truly strip money from customers for doing nothing.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.