Evenemangsbiljetter Recensioni 2.973

TrustScore 4 su 5

3,9

Valutata 1 stelle su 5

Biljettkungen AB är stämda av Konsumentverket och inte utan anledning. De betalar för att hamna högst upp när ni söker på ett evenemang. Väl inne på sidan får man information om att det bara finn... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bokade fel tid till Vallarnas den 4/7. Mailade till er och Anna på supporten fixade till den tidigare föreställningen! Jag var så förbannad på mig själv för vi är 2 par som brukar titta på någon för... Leggi di più

Valutata 3 stelle su 5

Det gick inte att betala. Jag ville skicka en fråga om det men då måste man ha ett konto med lösenord och det lyckades jag inte heller med. Er info om att det är högre priser eftersom det är biljett s... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Ett stort Tack till Anna som var vänlig och hjälpte oss med återbetalning av köpta biljetter, då vi plötsligt fick veta att en stor familjefest skulle äga rum på det datumet vi hade bokat. Är så ot... Leggi di più

1. Rivenditore di biglietti per eventi

Informazioni su Evenemangsbiljetter

Scritti dall'azienda

Evenemangsbiljetter.se – tryggt köp & sälj av biljetter 🎟️🛡️

Evenemangsbiljetter.se köper och säljer du biljetter till konserter, sport och shower på ett tryggt, enkelt och säkert sätt. Vi är störst i norra Europa inom andrahandsförsäljning av biljetter och hjälper tiotusentals nöjda kunder varje år. 🌍

Varför välja oss?

• 🛡️ Trygghet först: Säkra betalningar och rigorösa kontroller av biljetter.
  • Äkthetskontroll: Vi verifierar biljetter för att minimera risker för våra kunder.
  • 🤝 Köp- och säljskydd: Tydliga villkor och stöd genom hela processen.
  • Smidigt flöde: Enkelt att sälja, köpa och överföra biljetter.
  • 💬 Hjälp när du behöver det: Kundsupport som finns där före, under och efter köp.

Vårt löfte till dig

Vi fokuserar på säkerhet, service och tillförlitlighet – från första klick tills du är på plats och njuter av ditt evenemang. Välj Evenemangsbiljetter.se för en trygg upplevelse – oavsett om du köper eller säljer. ✨

Gör ett genomtänkt köp

För att undvika missförstånd vill vi att du som kund är medveten om att vi är en andrahandsförsäljare av biljetter, detta är något som även tydligt framgår på vår hemsida. Läs alltid informationen på vår hemsida innan du köper och jämför gärna våra alternativ med arrangörens utbud. Om arrangören inte har biljetter som passar dig har vi ofta attraktiva alternativ – även till de mest svåråtkomliga evenemangen. 🎶🏟️

Leveransgaranti

Det säkraste sättet att köpa biljetter i andra hand

Leveransgaranti hos Evenemangsbiljetter.se 🎟️🛡️

Evenemangsbiljetter.se är dedikerade till att erbjuda en säker och pålitlig service för både köpare och säljare av evenemangsbiljetter. 💯 För att stärka förtroendet för vår plattform har vi en leveransgaranti. Denna garanti säkerställer att om biljetter inte levereras av en extern säljare, så skyddas du som kund på följande sätt:

1. 🎫 Ersättningsbiljetter: Vi kommer alltid att göra vårt yttersta för att tillhandahålla ersättningsbiljetter till samma evenemang.

2. 💰 Full återbetalning: Om detta inte är möjligt får du en full återbetalning av köpesumman.

Denna leveransgaranti är en del av vårt åtagande att vara en trygg plats för att både köpa och sälja biljetter till evenemang. 🤝✨

3,9

1 stella

Ha risposto al 3% delle recensioni negative ricevute

Solitamente risponde entro 1 settimana

Valutata 1 stelle su 5

Biljettkungen AB är stämda av…

Biljettkungen AB är stämda av Konsumentverket och inte utan anledning.
De betalar för att hamna högst upp när ni söker på ett evenemang.
Väl inne på sidan får man information om att det bara finns ett fåtal biljetter tillgängliga. Detta för att man ska ta ett beslut snabbt. Snabba beslut är ofta ogenomtänkta.
De informerar om att ångerrätt inte gäller trots att Konsumentverket, allmänna reklamationsnämnden med stöd av eu domstolen säger att det inte stämmer.
De inväntar dom och kommer inte följa ARNs rekommendationer.
Hur stor tilltro ska man ha till ett liknande företags äkthets garanti?

17 aprile 2026
Non scritta su invito

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più