Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Leggi di più
Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Leggi di più
2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Leggi di più
I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Leggi di più
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Danimarca
Dårliger høytrykk spyler skal man lete lenge etter. Bedre trykk på skumpistolen(for mye) Dårlig virkning på skummet. Måtte på en annen plass for å vaske den på nytt etterpå. Ikke billig heller. Anbefales ikke.

Risposta di Washworld
Bra vask og tørk. Åpningstider kunne vært lengere siden mange som vasker bilen sin og dermed blir kø noen ganger.

Risposta di Washworld
Dårlig kundebehandling og mangler ved vask og tørking.
Altfor dårlig vask av særlig felger og bakrute, burde ha mer høytrykkspyling og mye bedre tørk på de dyrere abonnementene.

Risposta di Washworld
Washworld på Gjøvik har alt for mye driftsproblem. Og alt for mye stengt på grunn av det.

Risposta di Washworld
Ikke nok vasket og tørking hva helt forferdelig tørket ikke. Ikke noen såpe har 9 biler jeg har skrevet avtale med dere.

Ofte feil på maskinen.
Porten går ikke opp. Prøvde å ringe alarm, ble brutt. Måtte rygge ut igjen.

Risposta di Washworld
Dårligste selvvasken jeg har vært borti. Ubrukelig kundeservice som ikke kunne si navnet hennes engang, hun kunne visst bare si at hun var nr 11 og at hun var dansk... Selvasken fungert så dårlig at jeg har fått skade på den ene front lykten på grunn av at jeg ikke fikk vasket såpen vekk i tide...

Risposta di Washworld
Skjerm på utsiden , ute av drift.
Kjørte inn for å starte.. maskinen startet ikke, måtte ringe service nr.
når maskinen var freidig med programmet måtte jeg nok en gang ringe service for å få åpnet porten så jeg kunne kjøre ut

Risposta di Washworld
Etter mange måneder uten vaske abonnement kjøpte jeg i dag nytt abonnement. Det første som skjer er igjen at maskinen feiler jeg står midt i vaskehallen med børsten midt på bilen med masse såpe ringe kundeservice og den må igjen stanse anlegget og der så jeg med masse såpe rester på en halv vasket bil. Dette var også foranledningen til at jeg sa opp abonnementet sist, under bare meg uflaks tviler jeg på. 500 kr. bortkastet penger pluss 60 kr. med selvvask som jeg synes dem kunne dekket på tross av feil og stengt maskin igjen! Ikke blitt noe bedre altså!🙄

Risposta di Washworld
Jeg valgte Express til kr 149,- og det var vel mere en kattevask spør du meg, jeg hadde nok forventet at maskine tok tur/retur over bilen, men da fikk jeg testet dette og, så en får heller kjøre inn 2 ganger, for kjapt gikk det 🤣

Risposta di Washworld
Veldig go vaskehall og gode priser og i nærheten av alt👌👏