Washworld Recensioni 1.500

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Jeg har prøvd å legge til bilde av av den hjelp siden hvor jeg skal henvise meg til , men får ikke legge til bilde her. Men den siden viser feilmelding på 404 så det er er ikke mulig å få sendt inn no... Leggi di più

Jeg håper du har det bra, men jeg har et par kommentarer: Understellsvasken fungerer ikke, og abonnementet inkluderer vask av understell og hjul, noe som er beklagelig. Jeg ønsker deg fortsatt lykke t... Leggi di più

2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges in... Leggi di più

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The res... Leggi di più

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

3,5

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Dårliger høytrykk spyler

Dårliger høytrykk spyler skal man lete lenge etter. Bedre trykk på skumpistolen(for mye) Dårlig virkning på skummet. Måtte på en annen plass for å vaske den på nytt etterpå. Ikke billig heller. Anbefales ikke.

28 luglio 2025

Hei Kristoffer,

Takk for at du deler din opplevelse .

Det lyder som en frustrerende vask, og det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Hvis du ikke allerede har gjort det, vil jeg anbefale deg å kontakte vår kundeservice, så vi kan hjelpe deg videre: https://help.washworld.no/sv/article/0f23bf

Bra vask og tørk

Bra vask og tørk. Åpningstider kunne vært lengere siden mange som vasker bilen sin og dermed blir kø noen ganger.

28 luglio 2025

Hei
Tusen takk for din anmeldelse og de fine ordene om både vask og tørk – det setter vi stor pris på!
Vi forstår godt ønsket om lengre åpningstider, spesielt når det kan bli kø i populære perioder. Vi tar med oss innspillet videre, da vi hele tiden vurderer hvordan vi kan forbedre opplevelsen for kundene våre.
Takk igjen for tilbakemeldingen, og vi håper å se deg i vaskehallen igjen snart.
Ammar

Som regel greit å bare få spylt bilen

Bra på en solskinnsdag

25 luglio 2025

Hei Hanne

Tusen takk for din anmeldelse!

Godt å høre at du er fornøyd – og vi er helt enige: En rask avspyling på en solskinnsdag kan gjøre underverker for bilen!

Du er alltid velkommen hos Wash World.

Vennlig hilsen,
Ahad

Maskinen stoppet

Maskinen stoppet under vask.

24 luglio 2025

Hei Kristin,

Takk for din anmeldelse – det høres ut som en uheldig opplevelse med maskinen som stoppet under vask.

Hvis det skjer igjen, vil jeg varmt anbefale å bruke nødtelefonen på stedet med en gang, slik at vi kan hjelpe deg direkte og raskt. Du er også veldig velkommen til å kontakte kundeservice via *Hjelp*\-siden på vår hjemmeside, hvis du trenger hjelp etterpå – jeg står klar til å assistere!

De beste hilsener,
Yahya

Dårlig kundebehandling og mangler ved…

Dårlig kundebehandling og mangler ved vask og tørking.
Altfor dårlig vask av særlig felger og bakrute, burde ha mer høytrykkspyling og mye bedre tørk på de dyrere abonnementene.

25 luglio 2025

Hei Hans
Takk for at du deler din opplevelse, selv om det er leit å høre, at den ikke har levd opp til forventningene. Vi beklager, hvis både kundebehandlingen og kvaliteten på vask og tørk har skuffet – spesielt når det gjelder felger og bakrute.
Vi tar din feedback videre i vårt arbeid med å forbedre både service og vaskeoplevelse, og du er alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice via [vår hjemmeside](https://www.washworld.no/kundeservice), dersom du ønsker å utdype eller få hjelp i en konkret sak.
Benjamin

Washworld på Gjøvik har alt for mye…

Washworld på Gjøvik har alt for mye driftsproblem. Og alt for mye stengt på grunn av det.

22 luglio 2025

Hei Ole Martin
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager de gjentatte driftsproblemene du har opplevd på Gjøvik – det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Vi følger op på sagen internt og jobber løpende for at sikre bedre stabilitet og drift fremover.
Takk for at du gjorde oss oppmerksom på det.

Enkelt og raskt

Hei Øyvind,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Det gleder meg å høre at du synes det er enkelt og raskt hos oss!

De beste hilsner
Sophie Wash World

Ikke nok vasket og tørking hva helt…

Ikke nok vasket og tørking hva helt forferdelig tørket ikke. Ikke noen såpe har 9 biler jeg har skrevet avtale med dere.

23 luglio 2025

Hei Alban,

Takk for at du deler din erfaring.

Det er tydelig at tjenesten ikke innfridde denne gangen. Hvis du ønsker å reklamere på vask og tørking, vil jeg anbefale deg å bruke denne artikkelen: https://help.washworld.no/no/article/58f7bf
Her finner du informasjon om hvordan du sender inn en reklamasjon. Husk å legge ved bilder og kvittering hvis mulig.

De beste hilsner

Ofte feil på maskinen.

Ofte feil på maskinen.
Porten går ikke opp. Prøvde å ringe alarm, ble brutt. Måtte rygge ut igjen.

Hei Nina
Takk for at du sier ifra – det skal selvfølgelig ikke være sånn. Hvis du en annen gang opplever at porten ikke åpner eller at maskinen stopper, anbefaler jeg å ringe til akuttnummeret som står på terminalen og på skilt i hallen – da kan vi hjelpe deg med det samme. Jeg sender saken videre, slik at vi får sett nærmere på det.
De bedste hilsner
Aden

Cleaned pretty well and good with…

Cleaned pretty well and good with subscriptions

Hi Malin
Thank you so much for the 5 stars and your kind words! We're happy to hear that you're satisfied with both the wash result and the convenience of the subscription.
Best regards

Vask

Jeg er fornøyd med og vaske bilen der.

19 luglio 2025

Hei Per

Tusen takk for din hyggelige anmeldelse og de fem stjernene!
Vi er glade for å høre at du er fornøyd med å vaske bilen hos oss – det setter vi stor pris på.

Velkommen tilbake til vaskehallen!

De beste hilsener,
Ahad

Ren og pen bil

17 luglio 2025

Hei Jan Petter
Tusen takk for de 5 stjernene! Godt å høre at bilen ble ren og pen – akkurat som den skal være.

Det er greit og enkelt

Det er greit og enkelt. Litt dårlig børsting av bakvinduet…

16 luglio 2025

Hei Ole Håvard
Tusen takk for din tilbakemelding – vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.
Det er godt å høre at du opplever vasken som grei og enkel. Samtidig tar vi med oss kommentaren din om børstingen av bakvinduet – det er viktig for oss å levere et godt resultat hele veien rundt bilen.
Velkommen tilbake!
Nicklas

Dårligste selvvasken jeg har vært…

Dårligste selvvasken jeg har vært borti. Ubrukelig kundeservice som ikke kunne si navnet hennes engang, hun kunne visst bare si at hun var nr 11 og at hun var dansk... Selvasken fungert så dårlig at jeg har fått skade på den ene front lykten på grunn av at jeg ikke fikk vasket såpen vekk i tide...

17 luglio 2025

Hei Kevin
Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse – vi er oppriktig lei oss for å høre om den dårlige opplevelsen du har hatt.
Det skal selvfølgelig ikke være slik at utstyret i selvvasken ikke fungerer som det skal, og vi forstår at det er ekstra frustrerende hvis det også har påvirket lakken på bilen din. Når det gjelder din kontakt med kundeservice, beklager vi hvis du ikke følte deg godt behandlet – vi ønsker alltid å opptre profesjonelt og imøtekommende, og vi tar tilbakemeldingen din på alvor.
Du er veldig velkommen til å sende en e-post til [info@washworld.no](mailto:info@washworld.no) med nærmere detaljer om tidspunkt og sted for vasken, samt hva som har skjedd, slik at vi kan undersøke saken nærmere.
Andrez
Wash World Kundeservice

Bra vask

Bra vask , enkelt og kjapt gjort

14 luglio 2025

Hei
Tusen takk for anmeldelsen – så bra å høre at vasken var både god og rask!
Wash World Kundeservice

Stenger for tidlig

10 luglio 2025

Hei Viggo
Takk for anmeldelsen din.
Vi er lei oss for at du opplever at vaskehallen stenger for tidlig – vi forstår godt at åpningstidene kan ha stor betydning i en travel hverdag.
Vi tar gjerne med oss tilbakemeldingen videre i vurderingen av åpningstidene fremover. Takk for at du tok deg tid til å skrive til oss.

Mye feil

Skjerm på utsiden , ute av drift.
Kjørte inn for å starte.. maskinen startet ikke, måtte ringe service nr.
når maskinen var freidig med programmet måtte jeg nok en gang ringe service for å få åpnet porten så jeg kunne kjøre ut

9 luglio 2025

Hei Berit Christine
Tusen takk for tilbakemeldingen din. Vi er lei oss for å høre at du opplevde flere problemer med vaskehallen, og at du måtte kontakte vår kundeservice for å få hjelp både med å starte og avslutte vasken. Det er selvfølgelig ikke slik det skal være, og vi forstår godt frustrasjonen.
Vi vil veldig gjerne se nærmere på saken og hjelpe deg videre. Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss via [her](https://www.washworld.no/hjelp), så vi kan følge opp og sikre at du får en bedre opplevelse neste gang.
Nicklas

Feil på maskin - igjen!…

Etter mange måneder uten vaske abonnement kjøpte jeg i dag nytt abonnement. Det første som skjer er igjen at maskinen feiler jeg står midt i vaskehallen med børsten midt på bilen med masse såpe ringe kundeservice og den må igjen stanse anlegget og der så jeg med masse såpe rester på en halv vasket bil. Dette var også foranledningen til at jeg sa opp abonnementet sist, under bare meg uflaks tviler jeg på. 500 kr. bortkastet penger pluss 60 kr. med selvvask som jeg synes dem kunne dekket på tross av feil og stengt maskin igjen! Ikke blitt noe bedre altså!🙄

7 luglio 2025

Hej Anders,

Takk for at du deler opplevelsen din – jeg forstår veldig godt frustrasjonen din over at dette skjedde igjen, spesielt når du nettopp hadde valgt å kjøpe nytt abonnement. Det er absolutt ikke slik det skal være.
Ved tekniske feil som stopper vasken underveis, anbefaler jeg alltid å bruke nødtelefonen i vaskehallen, slik at vi kan hjelpe deg med det samme og få maskinen i gang igjen eller hjelpe deg ut. Jeg er lei for at dette skapte bryderi for deg.
Når det gjelder kompensasjon og refusjon, vil jeg veldig gjerne hjelpe deg videre – jeg anbefaler at du tar kontakt med kundeservice via Hjelp-seksjonen på washworld.dk, så de kan se nærmere på saken og finne en god løsning for deg.
Jeg setter pris på tilbakemeldingen din – vi vil gjerne gjøre det bedre.

De bedste hilsner,
Imran
Ask ChatG

Jeg valgte Express til kr 149,- og det…

Jeg valgte Express til kr 149,- og det var vel mere en kattevask spør du meg, jeg hadde nok forventet at maskine tok tur/retur over bilen, men da fikk jeg testet dette og, så en får heller kjøre inn 2 ganger, for kjapt gikk det 🤣

6 luglio 2025

Hei Geir

Tusen takk for anmeldelsen og de 4 stjernene!
Godt å høre at du fikk testet Express-vasken – den er rask, men vi forstår at du hadde håpet på litt mer. Vi tar med oss tilbakemeldingen videre.
Takk for at du delte opplevelsen din!
Beste hilsener
Martin

Veldig go vaskehall og gode priser og i…

Veldig go vaskehall og gode priser og i nærheten av alt👌👏

4 luglio 2025

Tusen takk for din flotte anmeldelse og de 5 stjernene 🌟
Vi er glade for å høre at du synes vaskehallen er god og prisene rimelige. Det betyr mye for oss at du er fornøyd med både kvalitet og beliggenhet.
Vi håper å kunne ønske deg velkommen igjen snart til enda en god vaskeopplevelse 🚗✨
Ammar