WashWorld SE Recensioni 4.155

TrustScore 4 su 5

3,8

Valutata 3 stelle su 5

Jag använder WashWorld för biltvätt och upplevelsen är överlag okej. Det jag tycker om är att det är smidigt, enkelt att använda och går snabbt att tvätta bilen. Däremot blir bilen inte alltid... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jag åkte förbi och såg att det inte var kö, så det var smidigt att köra in i tvätten. Det hade varit bra om man kunde se om det är ledigt eller lång kö ute från stora vägen för spontana besök. Sätt... Leggi di più

1. Autolavaggio

Scritti dall'azienda

Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.

3,8

3 stelle
2 stelle
1 stella

Snabbt smidigt

Ett mycket smidigt sätt att tvätta bilen. Enda grejen som är negativ är att det lilla utrymmet under ”flärpen” bak på bilen inte blir ren utan handpåläggning. Men det är ju inte många automatiska biltvättar som fixar det, om ens någon.

20 aprile 2026

Bra nära tvätthall

Bra, billig tvätt.
Blir inte alltid ren
Vattnet luktar konstigt ibland
Tvätthallarna för ofta ur funktion

19 aprile 2026

Hej Marielouise
Tack för din recension och för att du delar din upplevelse med oss 😊 Jag är glad att du uppskattar att våra tvätthallar är nära och att du upplever tvätten som prisvärd.
Jag beklagar samtidigt att resultatet inte alltid lever upp till förväntningarna, samt att du har upplevt både lukt från vattnet och att hallarna ibland är ur funktion. När det gäller lukten är du mycket välkommen att skriva in till oss, så att vi kan ta reda på vilken plats det gäller och följa upp på det. Vi arbetar löpande med både drift, vattenkvalitet och underhåll för att förbättra stabiliteten och kvaliteten i våra anläggningar.
Tack för din feedback – den är viktig för oss i vårt arbete med att bli ännu bättre 💚

Jag är mycket nöjd.

Hej Marianne
Stort tack för din fina recension! Jag är verkligen glad att höra att du är nöjd och att du fått en ren bil – det är precis det vi strävar efter varje dag 😊
Vi arbetar hela tiden för att göra det så enkelt och smidigt som möjligt att tvätta bilen, så det betyder mycket att du haft en bra upplevelse hos oss. Tack för att du tog dig tid att dela med dig och för dina 5 stjärnor!

Den är nära perfekt men översidan på

Den är nära perfekt men översidan på
bakruta ej ok mvh kjell

Hej Kjell
Tack för din recension – jag är glad att höra att du upplever tvätten som nära perfekt.
Samtidigt beklagar jag att resultatet på översidan av bakrutan inte levde upp till förväntningarna. Det är självklart något vi vill att det ska göra varje gång. Om du upplever det igen, är du mycket välkommen att göra en reklamation via vår hjälpsida: https://www.washworld.se/hjalp
Tack för att du delar din upplevelse – det hjälper oss att bli bättre.

Hej Kenneth
Stort tack för din fina 5-stjärniga recension! Jag är glad att höra att du upplevde tvätten som både snabb och enkel 😊
Vi jobbar hela tiden på att göra upplevelsen så smidig som möjligt, så det är riktigt härligt att det märks.
Tack för att du valde oss – vi hoppas att få se dig igen snart!

Enkelt och billigt

Lätt att komma till. Inga långa väntetiden. Tvätten blev godkänd.

Hej Eva
Stort tack för din 5-stjärniga recension – jag är väldigt glad att höra att du upplevde det som både enkelt och prisvärt 😊
Det är härligt att du uppskattar att det är lätt att komma till och att slippa långa väntetider. Vi strävar alltid efter att göra bilvätten så smidig och effektiv som möjligt, så det betyder mycket att du är nöjd med resultatet.
Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse – vi ser fram emot att välkomna dig igen.

Valutata 1 stelle su 5

Sämsta företaget och tvätt som finns…

Sämsta företaget och tvätt som finns att tillgå. Även deras kundservice ör verkligen totalt ohjälpsamma, otrevliga och oengagerande. Tvätten är alltid mer eller mindre ur funktion. Och är dom öppna så får man vara glad om bilen kanske blir lite ren, men oftast så är det något i tvätten som inte funkar, tex torken eller waxet. Jag hade också min bil på service och fick låna en kompis bil, som under min låneåeriod blev attackerad av fågelbajs. Jag tänkte inte lömna tillbaka bilen smutsig, så jag ändrade regnummer och tvättade bilen. I efterhand insåg jag att man bara kan byta regnummer var 30e dag. Så jag kunde inte byta tillbaka till min egen bil förens 1 månad senare. Skickade ett mail till Washworld och förklarade min situation. För det första så fick jag svar av en inkompetent och otrevlig medarbetare, Jasmin, som verkligen inte kunde se att jag hade gjort ett misstag. Hon kunde hjälpa mig om jag betalade för tvätten, som ingick i mitt abonnemang. Frågor jag skrev i mailet blev inte besvarade. Totalt värdelöst detta. BOJKOTTA DETTA SKOJFÖRETAGET!

Non scritta su invito
Valutata 5 stelle su 5

Smidigt och lätt at få bilen…

Smidigt och lätt at få bilen tvättad,aldrig långa köer!
Ska lägga till att få tvätta bilen på annan ort! Har nog glömt att kryssa i det! Nöjd!♥️

Hej Ann-Kristin 😊
Stort tack för din härliga recension och de 5 stjärnorna – det uppskattar vi verkligen ⭐⭐⭐⭐⭐
Vad roligt att höra att du upplever det som smidigt och enkelt att få bilen tvättad, och att du slipper långa köer – det är precis så vi vill att det ska vara 🚗✨
Härligt också att du nämner möjligheten att tvätta bilen på andra orter – det är en funktion många är glada för, så det är skönt att höra att du också har haft nytta av den 😊
Tack igen för att du delar din upplevelse med oss, och vi är glada att du är nöjd ♥️
Varmt välkommen tillbaka!

Ren bil. Trevlig support. 👍

Hej Kerstin 😊
Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna – det gör oss verkligen glada ⭐⭐⭐⭐⭐
Härligt att höra att du fick en ren bil och dessutom haft en bra upplevelse med vår support 👍 Vi gör alltid vårt bästa för att både tvätten och servicen ska fungera smidigt, så det betyder mycket att du märker det.
Du är varmt välkommen tillbaka nästa gång det är dags för en tvätt 🚗✨

bakrutan blir inte ren !

Jag har en Opel Insigna och bakrutan blir sällan ren och fin. I övrigt riktigt nöjd.

Hej Ingrid 😊
Stort tack för din recension ⭐⭐⭐⭐
Vad roligt att höra att du i övrigt är nöjd! Samtidigt är det förstås tråkigt att bakrutan inte blir helt ren.
Du är mycket välkommen att skriva in till oss, så kikar vi gärna närmare på det och hjälper dig vidare 😊

Snabbt och enkelt

Snabbt, smidigt och en ren bil. Den luktar dessutom väldigt gott efter tvätten

Hej Sofia 😊
Stort tack för din härliga recension och de 5 stjärnorna – det gör oss verkligen glada ⭐⭐⭐⭐⭐
Det är fantastiskt att höra att du upplevde tvätten som snabb och smidig, och att du dessutom fick en riktigt ren bil 🚗✨ Extra kul att du också lade märke till doften – det är en liten detalj som vi vet kan göra hela upplevelsen ännu bättre.
Vi arbetar hela tiden för att göra det så enkelt och bekvämt som möjligt att tvätta bilen hos oss, så din feedback betyder mycket och bekräftar att vi är på rätt väg.
Du är varmt välkommen tillbaka när det är dags igen!

Hej Jan 😊
Stort tack för din fina recension och de 5 stjärnorna – det betyder verkligen mycket för oss ⭐⭐⭐⭐⭐
Det gläder oss att höra att allt fungerade som det skulle, och att du upplevde anläggningen som både ren och välskött. Vi lägger stor vikt vid att våra tvättplatser är inbjudande och fungerar smidigt, så det är riktigt härligt att det märks i ditt besök 🚗✨
Din feedback motiverar oss att fortsätta leverera en bra upplevelse varje gång, och vi hoppas att få välkomna dig igen snart!

Valutata 4 stelle su 5

Det kändes som om ni förbättrat…

Det kändes som om ni förbättrat utrustningen men jag vet inte hur!

Hej Rickard 😊
Stort tack för din fina recension och för att du tagit dig tid att dela din upplevelse med oss ⭐⭐⭐⭐
Vad roligt att höra att det kändes som om utrustningen har blivit bättre – även om det kan vara svårt att sätta fingret på exakt vad som förändrats. Vi arbetar löpande med att optimera och underhålla våra anläggningar, så det är verkligen härligt att det märks i din upplevelse 🚗✨
Din feedback betyder mycket för oss, och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete med att göra tvättarna ännu bättre.
Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Valutata 3 stelle su 5

Det är ganska smidigt.Har man valt från…

Det är ganska smidigt.Har man valt från början en viss program i abonnemanget så ska man inte behöva gå igenom varje gång man ska in i tvätten om man vill lägga till extra tjänster. Det luktar fruktansvärt illa i hallarna., varje gång jag kör in i tvätten, orolig för mina yttre backspeglar som Tvätten vänder dem otroligt kraftigt bakåt, trots att jag fäller in dem, den torkar inte som det ska och har faktiskt fått små repor i bilen. Jag har video bild på det. Det verkar att det krånglar ganska ofta. Jag var tvungen att vända mig två tre gånger på grund av tvätthallen har varit ur funktion.

Hej
Tack för din feedback. Jag är ledsen att upplevelsen inte har levt upp till förväntningarna.
Jag förstår att det är frustrerande när flera delar inte fungerar som de ska, och det är självklart inte den upplevelse vi vill ge. Jag tar detta vidare så att vi kan se närmare på anläggningen och få det att fungera mer stabilt framöver.
Du är också varmt välkommen att kontakta vår kundservice, särskilt om du har video eller önskar att vi tittar närmare på din specifika upplevelse.

En enkel snabb biltvätt

15 aprile 2026

Hej Joachim,
Stort tack för din fina recension! 😊
Jag är verkligen glad att höra att du upplevde tvätten som enkel och snabb, och att bilen blev ren – det är precis den smidiga upplevelse vi vill ge våra kunder varje gång.
Vi arbetar kontinuerligt med att göra det så lätt och effektivt som möjligt att tvätta bilen hos oss, så det betyder mycket att du lyfter just det. Samtidigt strävar vi alltid efter att bli ännu bättre, så vi hoppas kunna ge dig en femstjärnig upplevelse nästa gång ⭐
Du är varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att ta hand om din bil igen! 🚗✨

Hej Gunnel
Stort tack för din fina recension! 😊 Jag är verkligen glad att höra att du upplevde tvätten som snabb och att bilen blev ren – det är precis den upplevelsen vi strävar efter att ge varje gång.
Vi vet att det ska vara både smidigt och effektivt att tvätta bilen hos oss, så det betyder mycket att du lyfter just snabbheten och resultatet. Samtidigt arbetar vi hela tiden på att bli ännu bättre, så att vi kan leverera en upplevelse som är värd full pott nästa gång ⭐
Du är varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att ta hand om din bil igen!

Bra tvätt 👍🤩

Hej Per,
Stort tack för din fina recension! 🤩 Jag är verkligen glad att höra att du är nöjd med tvätten – det betyder mycket för oss att våra kunder får en bra upplevelse varje gång.
Vi arbetar hela tiden med att hålla hög kvalitet i både tvätt och service, så din feedback är en viktig bekräftelse på att vi är på rätt väg.
Du är alltid varmt välkommen tillbaka – vi ser fram emot att ge din bil samma goda behandling nästa gång!

Resultatet blir alltid kanonbra

Resultatet blir alltid kanonbra. Och inga köer till tvätthallen.

Hej Mats 🚗
Jag är glad att höra att du alltid får ett kanonbra resultat och att du slipper köer – det är precis den upplevelse vi vill ge 😊 Tack för att du delar med dig!
Vi ser fram emot att välkomna dig igen snart.
Sara 🫧

Fungerar perfekt, men …

Fungerar perfekt – då det fungerar … Ofta är den ena eller båda automaterna ur funktion.

26 aprile 2025

Hej Georg 🌞
Tack för din feedback. Jag är glad att det fungerar bra när anläggningen är i drift, men jag beklagar att du upplever att automaterna ofta är ur funktion.
Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra stabiliteten så att upplevelsen blir mer enhetlig. Om du upplever problem igen får du gärna rapportera det via vår kundservice så att vi snabbt kan undersöka det.
Sara 🫧

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più