L'azienda ha risposto
Jag använder WashWorld för biltvätt och upplevelsen är överlag okej. Det jag tycker om är att det är smidigt, enkelt att använda och går snabbt att tvätta bilen. Däremot blir bilen inte alltid... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Jag åkte förbi och såg att det inte var kö, så det var smidigt att köra in i tvätten. Det hade varit bra om man kunde se om det är ledigt eller lång kö ute från stora vägen för spontana besök. Sätt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Wash World erbjuder enkla, innovativa och miljövänliga biltvättar till marknadens bästa priser, oavsett om du besöker oss ofta eller sällan. Den första tvätthallen öppnade i Roskilde 2013 och den första i Sverige öppnades i Nybro 2018. Norrmännen fick lära känna Wash World i början av 2020 när vi öppnade i Sarpsborg. Wash World var först i Norden med att införa “obegränsad biltvätt”, betala från bilen och automatisk nummerskyltsavläsning. I slutet av 2020 introducerade vi Tvätta själv på ett antal av våra anläggningar och vi är nu den största aktören på den kommersiella Tvätta själv-marknaden i Danmark. Wash World har för närvarande fler än 50 anställda inom administration och drift. Våra anläggningar är obemannade, men vi har ett team av servicetekniker och lokalvårdare som ser till att tvätthallarna fungerar och att våra anläggningar är rena. Dessutom har vi en egen helpdesk som är öppen dygnet runt med serviceinriktad personal som står redo vid telefonerna i händelse av brådskande problem med biltvätten. Wash World har ambitionen att bli ledande på den nordiska marknaden för biltvättar.
Danimarca
- washworld.se
Le persone hanno visualizzato anche
Snabbt smidigt
Ett mycket smidigt sätt att tvätta bilen. Enda grejen som är negativ är att det lilla utrymmet under ”flärpen” bak på bilen inte blir ren utan handpåläggning. Men det är ju inte många automatiska biltvättar som fixar det, om ens någon.
Bilen blev ren.
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più
Bra nära tvätthall
Bra, billig tvätt.
Blir inte alltid ren
Vattnet luktar konstigt ibland
Tvätthallarna för ofta ur funktion

Den är nära perfekt men översidan på
Den är nära perfekt men översidan på
bakruta ej ok mvh kjell

Risposta di WashWorld SE
Sämsta företaget och tvätt som finns…
Sämsta företaget och tvätt som finns att tillgå. Även deras kundservice ör verkligen totalt ohjälpsamma, otrevliga och oengagerande. Tvätten är alltid mer eller mindre ur funktion. Och är dom öppna så får man vara glad om bilen kanske blir lite ren, men oftast så är det något i tvätten som inte funkar, tex torken eller waxet. Jag hade också min bil på service och fick låna en kompis bil, som under min låneåeriod blev attackerad av fågelbajs. Jag tänkte inte lömna tillbaka bilen smutsig, så jag ändrade regnummer och tvättade bilen. I efterhand insåg jag att man bara kan byta regnummer var 30e dag. Så jag kunde inte byta tillbaka till min egen bil förens 1 månad senare. Skickade ett mail till Washworld och förklarade min situation. För det första så fick jag svar av en inkompetent och otrevlig medarbetare, Jasmin, som verkligen inte kunde se att jag hade gjort ett misstag. Hon kunde hjälpa mig om jag betalade för tvätten, som ingick i mitt abonnemang. Frågor jag skrev i mailet blev inte besvarade. Totalt värdelöst detta. BOJKOTTA DETTA SKOJFÖRETAGET!
Smidigt och lätt at få bilen…
Smidigt och lätt at få bilen tvättad,aldrig långa köer!
Ska lägga till att få tvätta bilen på annan ort! Har nog glömt att kryssa i det! Nöjd!♥️

bakrutan blir inte ren !
Jag har en Opel Insigna och bakrutan blir sällan ren och fin. I övrigt riktigt nöjd.

Snabbt och enkelt
Snabbt, smidigt och en ren bil. Den luktar dessutom väldigt gott efter tvätten

Risposta di WashWorld SE
Det kändes som om ni förbättrat…
Det kändes som om ni förbättrat utrustningen men jag vet inte hur!

Risposta di WashWorld SE
Det är ganska smidigt.Har man valt från…
Det är ganska smidigt.Har man valt från början en viss program i abonnemanget så ska man inte behöva gå igenom varje gång man ska in i tvätten om man vill lägga till extra tjänster. Det luktar fruktansvärt illa i hallarna., varje gång jag kör in i tvätten, orolig för mina yttre backspeglar som Tvätten vänder dem otroligt kraftigt bakåt, trots att jag fäller in dem, den torkar inte som det ska och har faktiskt fått små repor i bilen. Jag har video bild på det. Det verkar att det krånglar ganska ofta. Jag var tvungen att vända mig två tre gånger på grund av tvätthallen har varit ur funktion.

Resultatet blir alltid kanonbra
Resultatet blir alltid kanonbra. Och inga köer till tvätthallen.

Fungerar perfekt, men …
Fungerar perfekt – då det fungerar … Ofta är den ena eller båda automaterna ur funktion.

Risposta di WashWorld SE
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.