Good wash for the price. Just the remaining time displayed for the one that occupied the wash before me did not match reality.
Lilletuneveien 1, 1711 Sarpsborg, NO
Har brukt denne vaskehall nå i en god stund og oppleves stort sett bra , men lukt i hall ubehagelig, til tider. og bakruten på bilen blir ikke vasket ordentlig håper dere kan justere børster mer nøy... Leggi di più
Det jeg likte var lettere å komme seg inn, reg.nr og passord...men vask varte overaskende kort....er ikke helt fornøyd med vasken rett og slett. Skal teste litt til og se hvordan det blir. Jeg har bru... Leggi di più
Vasken virker litt fort unnagjort selv med de lengre programmene. Ok ren bil men lite ok at man må betale ekstra for nok føning. På vinter uten ekstra føn så fryser det islag på bilen som merkes spes... Leggi di più
Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.
Lilletuneveien 1, 1711, Sarpsborg, Norvegia
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Good wash for the price.
Just the remaining time displayed for the one
that occupied the wash before me did not match reality.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Mye stengt på grunn av tekniske problemer.
Bare en hall åpen til tider.
Heller ikke fornøyd med vask i det siste, spesielt bakparten blir ikke rengjort.
Gjelder flere ganger.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Børstene slo speil på førerside bakover, ingen skade akkurat, men det kan virke som de er litt harde. Bilen ble ren og pen da, så jeg er fornøyd!

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
2 ganger har selskapet ilagt tillegg på 199 med påstand at en annen bil er vasket - først 2 timer etter vasken. Merkelig når de har lesing av bilskilt. Selvom korrekt bil nummer og PIN kode legges inn registrerer det upålitelige systemet en ekstra null foran registreringsnummeret. Det opplyses du om i en sms 2 timer etter vask ? Hvordan er det mulig når et bilskilt i Norge inneholder kun 5 tall og ikke 6. Det skal det reageres på at skiltnummeret ikke «stemmer» - FØR porten åpnes ! Denne feilen er noe selskapet ikke gjør noe med. Det opplyses ikke at det er forekommet noe galt i selve plottingen. Hvorfor ikke det - mon tro !
Forbrukerrådet bør engasjeres her siden denne metoden kan mistenkes som svindel.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Begynner å bli dårlig tørking av bilen nå etter hvert. Var mye bedre tidligere.
Anbefaler likevel Washworld. Og ser fram til at de kommer til andre byer i Norge.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Bilen ble ren den men tørken var ikke fult så bra maskinen gikk 3/4 runde men kunne med hell gått en runde til.
Mvh Morten

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Det fungerer bra stort sett siste vask var tørkingen litt svakere. Ellers stort sett fornøyd

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Every thing was how I expected, I have no more to say then excellent

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Det har alltid vært god vask i denne maskinen. Jeg er fornøyd, og jeg kommer til å bruke den mer 👍👍👍😊

Hei
Jeg er altig fornød mwd vasken som har
Blit utført på bilen min i flere år
Mvh Svein

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Bra resultat, for en billig månedsavgift, god kundeservice. Ja rett og slett det beste vaske tilbudet jeg noen sinne har investert i.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Sto fast i vaskeautomat, operatør hos washworld hadde vanskeligheter med å forstå norsk.
Automatene er veldig ofte ute av drift, da burde andre Wash World sine automater i området være åpne uten ekstra kostnad for abonnenter.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Bra vask og tørk. Åpningstider kunne vært lengere siden mange som vasker bilen sin og dermed blir kø noen ganger.

Risposta di Washworld - Sarpsborg - Lilletuneveien
Ikke nok vasket og tørking hva helt forferdelig tørket ikke. Ikke noen såpe har 9 biler jeg har skrevet avtale med dere.