Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Rambekkvegen 1, 2816 Gjøvik, NO

Så nydelig å ha en mulighet til god vask av bilen tilgjengelig hele tiden . Vaske abonnement er gull! Fornøyd med kvalitet av vask. Innimellom har ikke maskinen klart å lese bilskiltet og har ikke få... Leggi di più

Hei Vaskeprogrammet er bra, hastigheten god nok. Men jeg kunne ønske meg en kraftig, god overspyling før tørkesesjonen starter. Dette fordi det er igjen den del støv nederst på bilen foran og ba... Leggi di più

Vasker bra, lite kø ved hallen. Savner at porten åpner seg automatisk uten at trenger å bruke "panelet år du har kjøpt et abonnement. En av få maskiner i området som tar større varebiler

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Rambekkvegen 1, 2816, Gjøvik, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

164 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Kan anbefales!

Veldig enkelt å bruke, og godt resultat!

5 giugno 2026

Hei Hans Kristian,
Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de 4 stjernene! 😊
Det er veldig hyggelig å høre at du synes tjenesten er enkel å bruke, og at du er fornøyd med resultatet. Vi jobber hver dag for å gjøre bilvask så rask, enkel og effektiv som mulig, så tilbakemeldinger som din setter vi stor pris på.
Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Vi håper å se deg igjen snart! 🚗✨

Litt dårlig vasket bak

30 maggio 2026

Hei Jan 😊
Tusen takk for anmeldelsen din og for de 4 stjernene – det setter vi stor pris på! 🚗✨
Vi er likevel lei oss for å høre at bilen ikke ble helt ren bak. Det er selvfølgelig ikke helt slik det skal være. Hvis du opplever dette igjen, eller ønsker å dele litt mer informasjon om vasken, er du hjertelig velkommen til å kontakte oss. Da ser vi gjerne nærmere på saken. 😊
Vi håper vi kan gi deg en enda bedre vaskeopplevelse neste gang.
Med vennlig hilsen

A better experience

I experience that you have listened to me about the drying sequence and a leak over the front end. I appreciate that very much! The rear end of my car may be difficult to clean? Audi A6 Avant. The rest of the car is clean, but the rear end is always a bit smudgy, not much, but a big. End stage: clean enough to still have me as a custumer :-)

7 maggio 2026

Hi Jens Christian
Thank you for your honest and constructive feedback 😊
I’m really glad to hear that you’ve noticed the improvements to the drying sequence and the front-end leak issue.
If the issue with the rear end continues, I recommend reaching out to our customer service team so they can take a closer look at it.
And most importantly — I’m happy to hear the result is still good enough to keep you as a customer 😄
Best regards

Comfortable

Comfortable, soft and quality. It made me very comfortable.

9 maggio 2026

Hi
Thank you so much for the 5 stars and for sharing your experience 😊 I’m really happy to hear that you found it comfortable and that it gave you such a good feeling. Feedback like yours truly means a lot to us.
We appreciate your support and hope to give you the same great experience again next time.
Best regards

Fortsatt god fornøyd

Fortsatt god fornøyd, men litt dårlig tørk.

24 aprile 2026

Hei Tom Steffen 😁👍
Jeg er glad for å høre at du fortsatt er godt fornøyd med opplevelsen hos oss – det setter vi stor pris på 😊
Jeg er samtidig lei meg for å høre at tørkeeffekten ikke helt lever opp til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å optimalisere anleggene våre, slik at du får det best mulige resultatet hver gang, og din tilbakemelding er svært verdifull i den prosessen.
Vi håper å kunne gi deg en enda bedre opplevelse neste gang.
Sara 🫧

Premium er bra til prisen

Premium er bra til prisen, men blåser veldig lite uten ekstra tørk.

30 marzo 2026

Hej Nadia,
Takk for din tilbakemelding – det setter jeg stor pris på! 😊 Det er fint å høre at du opplever Premium-programmet som bra til prisen.
Samtidig er jeg lei for at tørkingen ikke helt lever opp til forventningene uten ekstra tørk. Det er noe vi er oppmerksomme på og jobber løpende med å forbedre, slik at helhetsopplevelsen blir enda bedre.
Med vennlig hilsen

Hej
Takk for din tilbakemelding – det er jeg helt enig i, rene børster er veldig viktig for et godt vaskeresultat 😊
Vi har stort fokus på vedlikehold og rengjøring av børstene våre, så jeg setter pris på at du fremhever det.

Fornøyd når det virker

Fornøyd når det virker, men det har vært feil med maskinen noen ganger.

19 marzo 2026

Hei,
Tusen takk for din anmeldelse – det er fint å høre at du er fornøyd når alt fungerer som det skal 😊
Jeg forstår samtidig at det er frustrerende når det oppstår feil med maskinen. Du er velkommen til å kontakte oss via Help-seksjonen på vår nettside, så vil vi gjerne se nærmere på det 😊
Med vennlig hilsen,
Jasmin

The cars lower backside was not washed…

The cars lower backside was not washed any good.

20 marzo 2026

Hello,
Thank you for your feedback – I’m sorry to hear that the lower rear part of your car wasn’t cleaned properly. That’s not the experience we aim to provide.
You’re very welcome to contact us via the Help section on our website, so customer service can take a closer look at your case 😊
Best regards,
Jasmin

Kommer altfor ofte til stengt…

Kommer altfor ofte til stengt vaskehall, uten om å få beskjed om det. Dette har flere ganger gått over fler dager, uten å få noe fratrekk på faktura.

17 gennaio 2026

Hei ,
Takk for at du tok deg tid til å dele din opplevelse ⭐ – vi er lei oss for at du har kommet til stengte vaskehaller uten å få beskjed, og for den frustrasjonen det medfører. Det er selvsagt ikke slik vi ønsker at opplevelsen skal være for våre medlemmer.
Vi jobber kontinuerlig med å forbedre drift og informasjon om åpningstider, og vi setter stor pris på at du gir oss beskjed om dette. Hvis du ønsker at vi ser nærmere på de konkrete tilfellene du beskriver og vurderer kompensasjon/refusjon for dager du ikke har kunnet bruke abonnementet, anbefaler vi at du kontakter vår kundeservice via “Hjelp”-seksjonen på https://washworld.no/hjelp med relevant informasjon om tid og sted.
Vi håper vi får anledning til å gi deg en bedre opplevelse framover.
De beste hilsener,
Andrez
Wash World

It almost destroyd my side mirrors

It almost destroyd my side mirrors

25 ottobre 2025

Risposta di Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen

Tak for din anmeldelse – det lyder bestemt ikke godt, at dine sidespejle næsten blev beskadiget under vasken. Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker at give. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt gerne vores kundeservice via Hjælp-sektionen på vores hjemmeside, så vi kan se nærmere på det.

Washworld på Gjøvik har alt for mye…

Washworld på Gjøvik har alt for mye driftsproblem. Og alt for mye stengt på grunn av det.

22 luglio 2025

Hei Ole Martin
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager de gjentatte driftsproblemene du har opplevd på Gjøvik – det er selvfølgelig ikke slik det skal være. Vi følger op på sagen internt og jobber løpende for at sikre bedre stabilitet og drift fremover.
Takk for at du gjorde oss oppmerksom på det.
Benjamin

Det er greit og enkelt

Det er greit og enkelt. Litt dårlig børsting av bakvinduet…

16 luglio 2025

Hei Ole Håvard
Tusen takk for din tilbakemelding – vi setter stor pris på at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse.
Det er godt å høre at du opplever vasken som grei og enkel. Samtidig tar vi med oss kommentaren din om børstingen av bakvinduet – det er viktig for oss å levere et godt resultat hele veien rundt bilen.
Velkommen tilbake!
Nicklas

Feil på maskin - igjen!…

Etter mange måneder uten vaske abonnement kjøpte jeg i dag nytt abonnement. Det første som skjer er igjen at maskinen feiler jeg står midt i vaskehallen med børsten midt på bilen med masse såpe ringe kundeservice og den må igjen stanse anlegget og der så jeg med masse såpe rester på en halv vasket bil. Dette var også foranledningen til at jeg sa opp abonnementet sist, under bare meg uflaks tviler jeg på. 500 kr. bortkastet penger pluss 60 kr. med selvvask som jeg synes dem kunne dekket på tross av feil og stengt maskin igjen! Ikke blitt noe bedre altså!🙄

7 luglio 2025

Hej Anders,

Takk for at du deler opplevelsen din – jeg forstår veldig godt frustrasjonen din over at dette skjedde igjen, spesielt når du nettopp hadde valgt å kjøpe nytt abonnement. Det er absolutt ikke slik det skal være.
Ved tekniske feil som stopper vasken underveis, anbefaler jeg alltid å bruke nødtelefonen i vaskehallen, slik at vi kan hjelpe deg med det samme og få maskinen i gang igjen eller hjelpe deg ut. Jeg er lei for at dette skapte bryderi for deg.
Når det gjelder kompensasjon og refusjon, vil jeg veldig gjerne hjelpe deg videre – jeg anbefaler at du tar kontakt med kundeservice via Hjelp-seksjonen på washworld.dk, så de kan se nærmere på saken og finne en god løsning for deg.
Jeg setter pris på tilbakemeldingen din – vi vil gjerne gjøre det bedre.

De bedste hilsner,
Imran
Ask ChatG

reeeeeeen bil

16 giugno 2025

Hej,

Mange tak for din anmeldelse og de 5 stjerner!

Jeg er glad for at høre, at du fik en ren bil i vores vaskeanlæg.

Vi ser frem til at byde dig og din bil velkommen igen! 🚗

De bedste hilsner,

Maskinen var i orden

Maskinen var i orden, og jeg kunne kjøre inn da den var ledig.

28 maggio 2025

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding – så flott å høre at alt fungerte som det skulle, og at du slapp ventetid! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Sophie Wash World 🚘✨

Savner melding/beskjed når anlegget er…

Savner melding/beskjed når anlegget er ute av drift.

3 maggio 2025

Hei Hans,

Takk for at du deler din opplevelse! Vi forstår godt frustrasjonen ved å møte en vaskehall som er ute av drift uten forvarsel.

Du kan alltid sjekke status på våre vaskehaller i sanntid via vår nettside – bare gå inn på washworld.no og klikk på "Finn vaskehall", så ser du om anlegget er åpent.

Vi jobber løpende med å forbedre informasjonen og driftsstabiliteten – takk for din tålmodighet!

Enkelt

Enkelt, helt topp👏

25 aprile 2025

Risposta di Washworld - Gjøvik - Rambekkvegen

Tusen takk for den flotte anmeldelsen, Tone!

Vi er veldig glade for å høre at du synes det er enkelt og helt topp hos oss

De beste hilsener,
Omar

Effektiv vask.

22 marzo 2025

Hei,

Tusen takk for de 5 stjernene – så godt å høre at du er fornøyd med en effektiv vask!

Håper vi får gleden av å vaske bilen din igjen snart!

Bilen ble rein.😄

24 marzo 2025

Hei Magne 😄
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐⭐ – så godt å høre at bilen ble skikkelig rein!
Akkurat slik vi ønsker det skal være 🚘✨
Velkommen tilbake til Wash World!
Benny