Wash World Recensioni 20.188

TrustScore 3.5 su 5

3,5

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Vask-selv fungerer elendigt. Der er aldrig skyllevoks på anlægget, hvilket er meget frustrerende. Hvorfor apparatet ikke kan oplyse om manglende midler forstår jeg ikke. det må vel grænse sig... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Pris er skal være i balance med produktet. Ps Undrer mig over at minuttæller generelt ikke svarer til tiden før vaskehallen er ledig. Oplever mange gange at tælleren springer tilbage og starter... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Vask var helt ok, som den plejer. Men kunden foran skulle have kontakt til kundeservice før maskinen virkede. Min virkede fint indtil tørring, hvor jeg også skulle have kundeservice til at genstar... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

1. Autolavaggio
  2. Servizio di restauro e pulizia auto

Scritti dall'azienda

Vask så ofte du vil fra kun 139 kr./md. hos Wash World. Med ubegrænset bilvask får du fleksibiliteten til at vaske så ofte du vil, når du vil - til en fast lav pris. Vi tilbyder fem forskellige medlemskaber og mere end 140 vaskehaller rundt om i Danmark. Vores enkeltvask er perfekt til dig, der kun vasker bilen en gang imellem. Her skal du ikke registrere eller tilmelde dig som medlem, men bare betale for din bilvask ved vaskehallens terminal.

Wash World

Scritti dall'azienda

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Køb medlemskab med ubegrænset bilvask fra kun 69 kr/md, og vask bilen lige så ofte du vil!
Miljørigtig bilvask!
Ingen binding
Du skal blot opsige dit medlemskab senest d. 19 i måneden, for at blive opsagt pr. udgangen af samme måned.
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 39 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

Come questa azienda usa Trustpilot

Dejligt hurtigt nemt

Dejligt hurtigt nemt

Hej
Jeg er rigtig glad for at høre, at du har haft en hurtig og nem oplevelse hos os – det er lige præcis det, vi bestræber os på hver dag 😊
Det betyder meget for os, at det hele fungerer enkelt og effektivt, så du kan få vasket bilen uden besvær. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og give os 5 stjerner!

Okay vask 👏👍

3 aprile 2026

Hej Charlotte
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – det er jeg rigtig glad for at se 👏😊
Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse med vasken. Vi arbejder hele tiden på at levere en stabil og tilfredsstillende kvalitet, så det er dejligt at høre, at det lever op til dine forventninger.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din feedback – vi håber at se dig igen snart.

Hej John
Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse – jeg er virkelig glad for at høre, at du oplevede både en grundig vask og en flot tørring 😊
Det betyder meget for os, at resultatet lever op til forventningerne, og at du får en god oplevelse hele vejen igennem. Vi arbejder hele tiden på at sikre høj kvalitet i alle dele af vasken, så det er dejligt at høre, at det lykkes.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at se dig igen snart.

Hurtig og nemt

Hurtig og nemt

19 aprile 2026

Hej Birthe
Tusind tak for din flotte anmeldelse ⭐
Det glæder mig virkelig at høre, at du oplever vores vaske som både hurtige og nemme – det er lige præcis den oplevelse, vi arbejder på at give hver eneste gang.
Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tid til at dele din oplevelse med os.

Super godt

Det er dejligt nemt med et godt resultat.

Hej Per 😊
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner – det er vi rigtig glade for at høre ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er skønt, at du oplever det som nemt og samtidig får et godt resultat 🚗✨ Det er netop det, vi stræber efter – en enkel og effektiv vaskeoplevelse, hvor kvaliteten er i top hver gang.
Vi sætter stor pris på din feedback, og det motiverer os til at fortsætte med at levere gode oplevelser til vores kunder.
Du er altid meget velkommen igen!

Alt OK pæn ren bil

18 aprile 2026

Hej Jens Ole 😊
Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det sætter vi virkelig stor pris på ⭐⭐⭐⭐⭐
Det er dejligt at høre, at alt fungerede, som det skulle, og at du fik en pæn og ren bil med fra vasken 🚗✨ Det er netop den oplevelse, vi hver dag arbejder for at give vores kunder, så det betyder meget for os at få den bekræftelse.
Vi gør os umage for, at både vaskekvalitet og anlæg spiller, så det er skønt at høre, at det hele levede op til dine forventninger. Din feedback er med til at motivere os til at fortsætte det gode arbejde.
Du er altid meget velkommen igen – vi glæder os til at se dig næste gang!

Hej Lene 😊
Tusind tak for din anmeldelse og de 4 stjerner – det sætter vi stor pris på ⭐⭐⭐⭐
Det er rigtig dejligt at høre, at du har lagt mærke til forbedringen med tørringen 👍 Vi arbejder løbende på at optimere vores vaske, så resultatet bliver så godt som muligt hver gang, og det er skønt at høre, at det gør en forskel for dig 🚗✨
Hvis du på noget tidspunkt har flere inputs eller oplevelser, du vil dele, er du altid meget velkommen – vi lytter gerne.
Rigtig god dag, og på gensyn i vasken!

Alt ok fin vask

Hej Leif
Tusind tak for din anmeldelse – det sætter vi virkelig stor pris på 😊
Det glæder mig at høre, at du har haft en god oplevelse, og at vasken levede op til dine forventninger 🚗✨ Vi arbejder hver dag på at sikre en nem og effektiv vask, så det betyder meget for os, når det bliver bemærket.
Vi håber at se dig igen snart og give din bil endnu en god tur gennem vaskehallen 🙌

Valutata 1 stelle su 5

Hvor er jeg træt af gang på gang at…

Hvor er jeg træt af gang på gang at komme til en vaskehal hvor minimum 1 ud af 2 haller som er ude af drift. Det virker som om at de på ingen måde har travlt med at få det fikset. Tænker at det har noget med at de fleste har abonnement. Hvis de der i mod tabte penge på hver gang de var defekte havde det nok set anderledes ud.

18 aprile 2026

Hej Christina,
Jeg er ked af at høre om din oplevelse – det forstår jeg godt er frustrerende.
Det er bestemt ikke vores intention, at haller står ude af drift, og vi arbejder løbende på at få fejl udbedret så hurtigt som muligt.
Du er meget velkommen til at skrive ind til os med den specifikke lokation, så vi kan følge op på det og få kigget nærmere på situationen.

Så god service og bilen er ren

Så god service og bilen er ren

Hej Tina
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Jeg er virkelig glad for at høre, at du oplever god service, og at bilen bliver ren – det er lige præcis den oplevelse, vi gerne vil give hver eneste gang.
Vi gør os umage for både at levere en høj kvalitet i vasken og en god kundeoplevelse, så det betyder rigtig meget at få sådan en positiv tilbagemelding.
Du er altid meget velkommen igen – vi glæder os til at tage imod dig næste gang! 🚗✨

Valutata 5 stelle su 5

Fint sted og god vaskehal

Fint sted og god vaskehal - der er dog kun to vaskehaller men tiden flyver

Hej Vibeke,
Tusind tak for din flotte anmeldelse – det er vi rigtig glade for at høre! 😊
Jeg er glad for, at du synes, det er et fint sted med en god vaskehal, og at oplevelsen lever op til dine forventninger. Samtidig forstår jeg godt din bemærkning omkring antallet af vaskehaller, men det er dejligt at høre, at ventetiden alligevel føles kort.
Vi arbejder løbende på at forbedre kapacitet og flow, så det bliver så nemt og hurtigt som muligt for alle vores kunder.
Du er meget velkommen igen – vi glæder os til at byde dig velkommen næste gang! 🚗✨

At det bare kører som altid

At det bare kører som altid

Hej Frank,
Tusind tak for din anmeldelse 😊
Jeg er rigtig glad for at høre, at det bare kører som altid – det er præcis den stabile og problemfri oplevelse, vi gerne vil give hver gang. Når tingene bare fungerer, som de skal, så ved vi, at vi er på rette spor.
Vi arbejder hele tiden på at sikre en ensartet og pålidelig kvalitet på alle vores stationer, så det er skønt at høre, at du oplever netop det.
Du er altid meget velkommen igen – vi glæder os til at levere samme gode oplevelse næste gang! 🚗✨

Den tørre ikke nok

Den tørre ikke nok

Hej Poul,
Tak for din anmeldelse 😊 Jeg er ked af at høre, at du oplever, at bilen ikke bliver tørret godt nok.
Det er selvfølgelig vigtigt for os, at bilen både bliver ren og ordentligt tør, så du får den bedst mulige oplevelse hos os. Vi arbejder løbende på at forbedre vores tørresystemer, så resultatet lever op til forventningerne.
Hvis du oplever det igen, anbefaler jeg, at du kontakter os via vores hjælpeside, så vi kan kigge nærmere på det og hjælpe dig videre: https://www.washworld.dk/hjaelp
Vi håber, du vil give os en ny chance – og tak fordi du gør os opmærksomme på det. 🙂

Valutata 5 stelle su 5

De nye maskiner giver bedre vask

Dejligt med de nye maskiner👍
Vask og tørring er mærkbart forbedret.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Wash World.

Hej Aksel,
Tusind tak for din fine og uddybende anmeldelse! 😊
Jeg er virkelig glad for at høre, at du oplever en mærkbar forbedring med de nye maskiner – både når det gælder vask og tørring. Det er netop den udvikling, vi arbejder hen imod, så det betyder meget, at du kan mærke forskellen.
At du samtidig er fuldt ud tilfreds med Wash World, gør os ekstra glade – det er den bedste bekræftelse, vi kan få på, at vores indsats gør en forskel.
Du er altid meget velkommen igen – vi ser frem til fortsat at give dig en endnu bedre vaskeoplevelse fremover! 🚗✨

Nemt hurtigt og billigt

Nemt hurtigt og billigt - skal bilen være ren, besøg Wash World de ordner sagen🤣🤣🤣🤣🤣

Hej Erik
Tusind tak for din fantastiske anmeldelse – den fik virkelig et smil frem her! 😄
Jeg er så glad for at høre, at du oplever det som nemt, hurtigt og billigt – det er lige præcis det, vi ønsker at levere hver eneste gang. Og din anbefaling betyder ekstra meget for os 🙌
Vi gør os umage for at sikre, at det altid er en god og problemfri oplevelse at få bilen vasket hos os, så det er skønt at høre, at det lykkes.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen – vi står klar til at klare sagen næste gang også! 🚗✨

De kører bare

De kører bare

Hej Bjarne
Tusind tak for din anmeldelse – det er virkelig fedt at høre, at det bare kører hos os 🚗✨
Vi lægger stor vægt på, at det skal være nemt, hurtigt og stabilt hver gang, man besøger os, så din feedback betyder meget for hele teamet. Det er netop den oplevelse, vi arbejder for at levere – hver eneste dag.
Vi sætter stor pris på din tillid, og vi glæder os til at byde dig velkommen igen næste gang, bilen trænger til en vask 😊

👍👍..........

Hej Hans
Tusind tak for din anmeldelse og de flotte 👍👍 – det sætter vi stor pris på!
Det er altid dejligt at se, når vores kunder er tilfredse, og vi håber, at vi også næste gang kan leve op til dine forventninger.

Rigtig fint 😊

Rigtig fint 😊
Vil var spøger , kan vi alle samen vasker biler i familien med en pakker ?

Hej Maihan
Tak for din anmeldelse – jeg er glad for at høre, at du havde en god oplevelse hos os 😊
I forhold til jeres spørgsmål, så er vores abonnementer knyttet til én bil (nummerplade) pr. pakke. Det betyder, at hvis I har flere biler i familien, skal der være et abonnement til hver bil.
Vi har gjort det sådan for at sikre, at hver bil får den rigtige registrering og en så nem og problemfri vaskeoplevelse som muligt, hver gang I besøger os.
Du kan læse mere om vores abonnementer og hvordan de fungerer her: https://www.washworld.dk/hjaelp
Vi håber at se jer igen snart – også resten af familien 🚗

Hej Jan
Jeg er virkelig glad for at høre, at din vask levede op til forventningerne – tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 🚗✨
Det betyder meget for os at få feedback som din, da vi hver dag arbejder på at sikre en ensartet og god kvalitet i alle vores vaskehaller. Når det hele spiller, som det skal, er det netop den oplevelse, vi ønsker at give hver eneste gang.
Vi sætter stor pris på din tillid, og vi håber, at du også fremover vil vælge os, når bilen trænger til en vask.

Valutata 1 stelle su 5

Endnu engang er en af jeres haller…

Endnu engang er en af jeres haller lukket !
Er vi ved og være på 50 lukkede dags i år ?
I behøver ikke svare hvis i bare sender jeres ai generede svar tilbage

Hej Stephan,
Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende at møde en lukket hal – især når du tidligere har brugt vores anlæg i Viborg på Vognmagervej og derfor har en forventning om, at det bare spiller.
Vi gør vores bedste for at holde anlæggene stabile og tilgængelige, men der vil desværre være situationer, hvor en hal midlertidigt er ude af drift. Din oplevelse tager vi selvfølgelig med videre i arbejdet med at forbedre stabiliteten.😊
Tak fordi du tog dig tid til at skrive.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più