Vask-selv fungerer elendigt. Der er aldrig skyllevoks på anlægget, hvilket er meget frustrerende. Hvorfor apparatet ikke kan oplyse om manglende midler forstår jeg ikke. det må vel grænse sig... Leggi di più
Okay vask, men skal jo stadig vaske diverse steder selv, hvis man skal have al udvendig skidt væk. Håber da vaskeautomat leverandørerne snart finder en løsning, så vi bare kan køre igennem, og så er b... Leggi di più
Pris er skal være i balance med produktet. Ps Undrer mig over at minuttæller generelt ikke svarer til tiden før vaskehallen er ledig. Oplever mange gange at tælleren springer tilbage og starter... Leggi di più
Vask var helt ok, som den plejer. Men kunden foran skulle have kontakt til kundeservice før maskinen virkede. Min virkede fint indtil tørring, hvor jeg også skulle have kundeservice til at genstar... Leggi di più
Vask så ofte du vil fra kun 139 kr./md. hos Wash World. Med ubegrænset bilvask får du fleksibiliteten til at vaske så ofte du vil, når du vil - til en fast lav pris. Vi tilbyder fem forskellige medlemskaber og mere end 140 vaskehaller rundt om i Danmark. Vores enkeltvask er perfekt til dig, der kun vasker bilen en gang imellem. Her skal du ikke registrere eller tilmelde dig som medlem, men bare betale for din bilvask ved vaskehallens terminal.
Danimarca
Hvor er jeg træt af gang på gang at komme til en vaskehal hvor minimum 1 ud af 2 haller som er ude af drift. Det virker som om at de på ingen måde har travlt med at få det fikset. Tænker at det har noget med at de fleste har abonnement. Hvis de der i mod tabte penge på hver gang de var defekte havde det nok set anderledes ud.

Risposta di Wash World
Fint sted og god vaskehal - der er dog kun to vaskehaller men tiden flyver

Risposta di Wash World
Dejligt med de nye maskiner👍
Vask og tørring er mærkbart forbedret.
Jeg er fuldt ud tilfreds med Wash World.

Risposta di Wash World
Nemt hurtigt og billigt - skal bilen være ren, besøg Wash World de ordner sagen🤣🤣🤣🤣🤣

Rigtig fint 😊
Vil var spøger , kan vi alle samen vasker biler i familien med en pakker ?

Risposta di Wash World
Endnu engang er en af jeres haller lukket !
Er vi ved og være på 50 lukkede dags i år ?
I behøver ikke svare hvis i bare sender jeres ai generede svar tilbage