Washworld - Kopervik - Austre Karmøyveg Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Austre Karmøyveg 126, 4250 Kopervik, Rogaland, NO

Veldig bra. Flere syntes at når det regner, blir det mere perler på bilen en andre steder, akkurat som lakkbeskyttelse

Kjørte min BMW x5 inn i vaskehallen med 'All Inclusive' vaskeprogram. Når tørkemaskinen gikk for 2 gang så hektet tørkeren seg fast i baggasjeluken spoileren/utstikkeren og rev hele spoileren rett a... Leggi di più

Har abonnement men måtte plutselig taste inn bilnummer og pinkode noe som skulle være unødvendig, i tillegg er touchskjermen på automaten nesten umulig å bruke da den krever veldig hardt trykk. her tr... Leggi di più

enkelt, raskt og rimelig. med 199kr abonnement hos washword er det enkelt å holde bilen ren. eneste å utsette må være at det er skummrester på bilen når den er "ferdig", som det mangler en omgang med... Leggi di più

1. Autolavaggio

Wash World tilbyr enkel, innovativ og miljøvennlig bilvask til markedets beste priser, uansett om du besøker oss ofte eller sjelden. Selskapet ble grunnlagt av Bensimon-Rossing-familien, som fortsatt er hovedeier. Den første vaskehallen åpnet i Roskilde i 2013, mens den første lokasjonen i Sverige åpnet dørene i Nybro i 2018. Nordmenn ble introdusert for Wash World i begynnelsen av 2020, da vi åpnet en vaskehall i Sarpsborg. I dag har vi godt over hundre vaskehaller over hele Norden. Wash World var de første i Norden som introduserte ‘ubegrenset bilvask’, betaling fra bilen og automatisk avlesning av bilskilt. På slutten av 2020 introduserte vi Vask Selv på en rekke av våre lokasjoner, og vi er i dag den største aktøren på det kommersielle Vask Selv-markedet i Danmark. Wash World sysselsetter i dag mer enn 50 personer på tvers av administrasjon og drift. Våre lokasjoner er ubemannede, men vi har et team med serviceteknikere og renholdere som sørger for at vaskehallene fungerer, og at lokasjonene blir rengjort. I tillegg har vi en egen 24-timers helpdesk med serviceinnstilte medarbeidere som sitter klare ved telefonene ved akutte problemer i forbindelse med bilvasken. Wash World har en ambisjon om å være ledende på det nordiske bilvaskmarkedet.

• Austre Karmøyveg 126, 4250, Kopervik, Rogaland, Norvegia

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

166 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Veldig bra.

Veldig bra.

28 luglio 2026

Hei Ole Peter 😊
Tusen takk for den flotte anmeldelsen og de 5 stjernene ⭐️ Det gleder oss veldig å høre at du er fornøyd med vasken.
Så hyggelig at du også legger merke til hvordan vannet perler seg på bilen når det regner, og at resultatet minner om en lakkbeskyttende effekt ✨ Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din med oss 💚
Vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake til Wash World neste gang bilen trenger en vask 🚗
Jasmin 🌸

don't feel comfortable with you…

don't feel comfortable with you anymore. Many times you didn't wash my car properly, always something that doesn't work.

29 giugno 2026

Hei Giovanni
Takk for tilbakemeldingen. Jeg er lei for å høre at du har hatt flere dårlige opplevelser hos oss. Det er selvfølgelig ikke den kvaliteten vi ønsker å levere.
Hilsen Maja

Bruker Washworld i Koppervik.

Bruker Washworld i Koppervik.
Synes det er mye driftsstans på anlegget.
Er det maskinene som er av dårlig kvalitet?

2 maggio 2026

Hei Roy,
Takk for tilbakemeldingen din og for at du bruker oss i Koppervik! 😊 Jeg forstår godt at det er frustrerende med driftsstans, og det er absolutt ikke slik det skal være.
Skriv gjerne inn til oss, så vi kan se nærmere på anlegget og følge opp dette videre.
Jasmin

Had to call to get out of the machine

Had to call to get out of the machine. Door did not open after finished wash

1 maggio 2026

Hei Helene ✨
Takk for din tilbakemelding, og jeg er virkelig lei for at du opplevde problemer med å komme deg ut etter vasken – det er absolutt ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.
Det er bra at du tok kontakt med support slik at du kom deg ut, men selvfølgelig tar vi en slik hendelse svært alvorlig. Hvis du opplever noe lignende igjen, anbefaler jeg at du kontakter nødnummeret umiddelbart via anlegget, slik at du kan få hjelp raskt.
Med vennlig hilsen
Sara, Wash World

Åpnings tide er feil står24/7 men…

Åpnings tide er feil står24/7 men stenger 2200 og åpner ikke før 8

6 aprile 2026

Hej Kjell,
Takk for din tilbakemelding, og jeg beklager forvirringen. Årsaken er at vi er i gang med å skifte ut skiltene, og det tar dessverre litt lengre tid, da det er et større arbeid.
Vi jobber med å få alt oppdatert så raskt som mulig, slik at informasjonen stemmer fremover. Takk for din tålmodighet 🙏
Jasmin

Skriv på norsk til meg for da er det…

Skriv på norsk til meg for da er det lettere å svare får jeg det på engelsk svarer jeg ikke

24 dicembre 2025

Hei Kenneth,
Vi svarer stort sett på alle norske henvendelser på norsk. Hvis du har fått et svar på engelsk, er du hjertelig velkommen til å skrive igjen, så svarer vi deg gjerne på norsk.

Enkelt og greit

11 dicembre 2025

Hei Roger og tusen takk for den fine anmeldelsen ⭐️⭐️⭐️⭐️
Så godt å høre at du synes det er enkelt og greit – det er akkurat slik vi ønsker at det skal være!

Premium subscription is Great

The premium subscription or premium packages offers a throughout cleaning of the car that you fill like you get what you deserve for the money

12 ottobre 2025

Hey Juan,
Tack för det fantastiska omdömet! Så roligt att höra att du tycker premiumabonnemanget lever upp till förväntningarna och ger valuta för pengarna.
De bästa hälsningar,
Imran

Bilen var skitten

Bilen var skitten, ikke tørr i det hele tatt, full av såperester. Bilvasken luktet mugg.

30 giugno 2025

Hei Emilie
Takk for at du deler opplevelsen din – det er selvfølgelig langt fra slik en bilvask skal være.
Vi beklager, at bilen hverken ble ren, tørr eller fri for såperester, og at det tilmed luktet mugg. Det vil vi veldig gjerne undersøke nærmere. Hvis du har mulighet til å oppgi hvilken vaskehall du brukte og når, kan du kontakte oss [her](https://www.washworld.no/hjelp), så ser vi på saken.
Vennlig hilsen

Enkelt og geit

Enkelt og geit, ingen venting

18 giugno 2025

Hei Harald,
Tusen takk for de 5 stjernene og den fine tilbakemeldingen! 😊
Så godt å høre at alt gikk enkelt og greit – og uten ventetid!

Grei vask, noe misvisende

Grei vask, grei pris, men rart at det annonseres med 24/7-vask på skiltet like ved hallen, og en blir møtt med «Vi har åpent 7-22» når en stiller seg klar foran porten. Ellers greit opplegg og fin beliggenhet.

29 marzo 2025

Hei Sondre,
Takk for at du deler opplevelsen din – det setter jeg pris på. Fint å høre at både vask, pris og beliggenhet lever opp til forventningene! Jeg forstår godt at skiltingen kan virke forvirrende, og jeg tar det videre som input – det skal selvfølgelig være tydelig når vi har åpent.
Takk igjen for tilbakemeldingen!
Beste hilsen
Ole

Hei Sigve,
Tusen takk for dine ⭐⭐⭐⭐ og for at du deler tilbakemelding!
Vi er glade for at du generelt er fornøyd, men vi tar det til oss at bakdøren ikke blir helt ren. Det skal selvfølgelig være rent hele veien rundt, og vi ser nærmere på hvordan vi kan forbedre akkurat det punktet 🚗💧
Takk for at du hjelper oss med å bli bedre!
Vennlig hilsen
Benny

Automatisk lesing av skilt

Automatisk lesing av skilt, kort ventetid. Litt skuffet over at standard vask ikke klarer å vaske hele bakruten på Hyundai Kona.

15 marzo 2025

Hei Gustav,

Takk for tilbakemeldingen din! Det er godt å høre at skiltlesingen fungerer godt, og at ventetiden er kort. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeprogrammene våre for best mulig resultat. Hvis du ønsker, kan du kontakte oss på kundeservice@washworld.no, så vi kan se nærmere på det.

Moderne og effektiv teknologi

Bilene ble ikke helt reine på noen flater .

14 marzo 2025

Hei Trond,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi jobber kontinuerlig med å forbedre vaskeopplevelsen, blant annet med nye vaskeprogrammer og mer effektiv kjemi. Hvis du ønsker, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@washworld.no, så vi kan se nærmere på det.

Hei Tore,

Takk for tilbakemeldingen din. Jeg er lei meg for å høre at vasken ikke levde opp til forventningene dine. Vi jobber hele tiden med å forbedre opplevelsen med mer effektiv kjemi og bedre utstyr. Du er hjertelig velkommen til å kontakte kundeservice på kundeservice@washworld.no, så vi kan se nærmere på det.

Bilen blir ikke ren

Bilen blir ikke ren, vaskemaskinen klarer ikke å vaske baksiden på bilen

7 marzo 2025

Hei,
Takk for din tilbakemelding! Vi beklager at vaskeresultatet ikke levde opp til forventningene. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre våre vaskeprogrammer og utstyr for å sikre en grundig vask på hele bilen.
Hvis du har opplevd dette på en spesifikk lokasjon, er du gjerne velkommen til å kontakte kundeservice, så vi kan se nærmere på det.
Benny

Ren bil

Bilen blei rein

4 marzo 2025

Hei Johnny,
Takk for din anmeldelse! 😊 Det er godt å høre at bilen ble ren – akkurat som det skal være! 🚗💦
Håper vi sees igjen snart!✨

Ren og pen

Vasker fint

25 febbraio 2025

Hej

Takk for din anmeldelse! 😊 Vi er glade for at du er fornøyd med resultatet. Vi håper å se deg igjen snart! 🚗✨
Jacob

Rein og blank bil

Rein og blank bil, vask tar kort tid. Veldig fornøyd.

27 febbraio 2025

Hej Kåre

Tusen takk for din anmeldelse! 😊 Så flott at du er fornøyd med både resultatet og den raske vaskeprosessen. Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og håper å se deg igjen snart! 🚗✨
Jacob

Hei Øyvind,
Tusen takk for din toppscore! Vi setter pris på ønsket ditt – vi jobber alltid med å utvide og forbedre tilbudet vårt. Forhåpentligvis sees vi i en av våre vaskehaller!
Med vennlig hilsen,
Yahya