Wash World - Tilst - Blomstervej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Blomstervej 2T, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Hej, jeg vil gerne opsige mit abonnement hos jer, da jeg ikke længere har brug for det. Tak for jeres gode service. Mit bilnummer er :CZ26709 Hi, I want to cancel my subscription with you as I no lon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kære Stefan, Du fortjener stor ros for den fremragende service, du leverede, da jeg havde brug for at skifte bilens nummerplade i Washworld. Din evne til hurtigt at løse problemer gjorde hele proce... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jamen! Jeg tastede min nummerplade og derefter kode og valgte en guldvask! Som min veteranbil lige skulle ha Også sagde den søde pige i kundeservice, at betalingen for vasken bare kommer på regnin... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolut spild af penge. Meget ringe bilvask. Vasken tager meget kort tid og bilen bliver på ingen måde ren.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1872 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Maskinerne tørrer ikke særlig godt og er tit i stykker

Tørre ikke særlig godt
Er tit ude af drift

1 settembre 2023

Hej Joern,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

De bedste hilsner,
Lana

Valutata 3 stelle su 5

Det er okay til at tage det…

Det er okay til at tage det overfladiske snavs men det er også det også husk at tør efter med fiberklude ellers får du pletter på ruden og også nogen gang på bilen

3 settembre 2023

Hej Victor,

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

De bedste hilsner,
Lana

Vask uden vand

Der var ingen vand i vaskehallen (!), men det forhindrede ikke at maskinen forsøgte at vaske min bil og tage mine penge. I mens maskinen kørte de tørre børster henover bilen, med hvad dertil kommer af risiko for skader i lakken, fik jeg stoppet maskinen med nødstoppet. Det virkede heldigvis - delvist - for ca 15 sek senere gik maskinen i gang igen. Efter en snak med akut tlf kunne jeg køre ud igen - dog kunne jeg ikke få mine penge igen medmindre jeg ringede til kundeservice… Giver 2 stjerner da har vasket hos washworld en 2-3 gange uden problemer.

20 agosto 2023

Hej Henrik

Vi beklager den ærgerlige oplevelse, det er selvfølgelig ikke meningen når man vasker hos os.
Hvis du kontakter kundeservice via hjemmesiden, så skal de selvfølgelig nok refundere dig for vasken.

Hej Martin

Jeg beklager meget den ærgerlige oplevelse, det er selvfølgelig slet ikke meningen når man vasker hos os.
Jeg tillader mig som et plaster på såret at kreditere sådan at du får næste måned gratis. Så håber jeg at vi kan give dig en bedre oplevelse næste gang.

Julie

Valutata 4 stelle su 5

Fin tilfreds

Fin tilfreds. Har købt abonnement så jeg kan vaske så tosset jeg vil. Den tørre ikke så godt bagpå, men det er der sku ingen vaskehal som gør. Så har købt et microfiber håndklæde som klare det.

7 giugno 2023

Risposta di Wash World - Tilst - Blomstervej

Hej Dennis, tak for de fine ord!

Vi er glade for at høre at du godt kan lide vores vaskehaller og vores koncept. Vi håber på at kunne justere lidt på tørringen, så vi kan komme op på de fem stjerner næste gang :-)

Julie

Valutata 1 stelle su 5

Kunne ikke vaske en frisk fuglelort væk.

Første og sidste gang jeg prøver wash world.

Min bil trængte til en lille vask. Havde betalt for enkeltvask (mener det var guld) og lidt oveni fordi (i alt 109kr), så kunne man få et eller andet ekstra. Nå..

Men min bil bliver overhovedet ikke ren. Havde en fuldstændig frisk fugle l.o.r.t på min forrude, hvilket egentlig var grunden til jeg hurtigt lige kørte forbi. Det kunne den så slet ikke vaske væk. Man skulle tro at børsterne ville kunne fjerne en frisk varm l.o.r.t direkte fra en fuglerøv, men jeg tog fejl. Derimod forlod jeg hallen med en næsten endnu grimmere bil, med vandpletter og en lidt mere våd fugle l.o.r.t . Spild af penge og tid.

3 giugno 2023

Hej Laila,

Jeg beklager, at din oplevelse ved vores vaskhal i Tilst, ikke levede op til dine forventninger. Det er bestemt ikke meningen, at forlade vaskehallen med en grimmere bil.
Du er velkommen til at skrive om din oplevelse til vores kundeservice her: https://washworld.dk/hjaelp

Cecilie

Valutata 1 stelle su 5

Rigtig dårlig oplevelse pga dårlig…

Rigtig dårlig oplevelse pga dårlig instruktion!
Hvorfor er der ikke en planche der angiver adfærdsmønster hvor der køres frem til maskinen og ventes til maskinen er kørt frem og tilbage i vaskesektionen og en tydelig angivelse hvornår der skal køres frem til tørring!
Fik kun sæbe og en børstning og ingen tørring.
Det er derfor bedre at tage en slange hjemme i indkørslen eller en almindelig vaskehal!

31 maggio 2023

Hej H,

Jeg beklager, at din oplevelse ved vores vaskhal i Tilst ikke levede op til dine forventninger. Det matcher bestemt ikke den oplevelse, vi bestræber os på at give vores kunder i Wash World.

Du er mere end velkommen til at skrive til kundeservice om din oplevelse her: https://washworld.dk/hjaelp

Cecilie

Hej,

Tak for din feedback om vores vaskehaller. Vi beklager meget de driftsstop, som du har oplevet. Vi forstår, at dette kan være frustrerende og vil gerne forsikre dig om, at vi arbejder hårdt for at minimere enhver nedetid.

Valutata 3 stelle su 5

Den ene vaske hal virkede igen ikke og…

Den ene vaske hal virkede igen ikke og ved den der virkede, virkede uret ikke - igen

25 aprile 2023

Hej Stinne,

Tak for din feedback om vores vaskehaller. Vi forstår, at driftsstop kan være frustrerende, og vi beklager dybt for enhver ulejlighed, det har forårsaget dig. Når man arbejder med teknik, kan der nogle gange opstå uventet fejl, hvilket også kan ramme vores nedtælling på vores infoskærme.

Tilst vaskehal

Hej
Jeg skrev en mail til jer for 14 dage siden. Jeg havde betalt for ekstra Tørring, hvor den tørrede så meget at den ødelagde min bil. Jeg står stadig uden svar…
7 dage siden I svarede at jeg snart ville få svar. Det er sku for ringe

29 marzo 2023

Hej Anna!

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os.

Desværre oplever vores kundeservice i øjeblikket ekstraordinært mange henvendelser, og der er derfor forlængede svartider. Jeg håber, de snart når til din sag - hvis de ikke allerede har gjort det i mellemtiden.

Hej Jens,

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i vores vaskehal.
Når man arbejder med teknik, kan man desværre ikke undgå, at der sker uforudsete fejl, men vi bestræber os hele tiden på at blive bedre.
Du er altid velkommen til at fejlmelde en vaskehal her, hvis du mener, den ikke leverer det resultat, den burde: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/fejlmelding-af-vaskehal

For dårlig vaskeresultatet

Jeg har 2 biler som jeg har tilmeldt på abonnement den en på den næst dyreste vask og en på den billigste. Jeg kan slet ikke se forskel på de to vaske. Selve vaskeresultatet er mangelfuld både på siden og bag på bilen.
Jeg har derfor opsagt mit medlemskab

5 aprile 2023

Hej Ronni!

Tak for, at du har taget dig til at skrive en anmeldelse af os.
Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med dine vaskeoplevelser og har opsagt dit medlemskab. Vidste du, at det altid er muligt at reklamere din vask? Det kan du gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 2 stelle su 5

min bil var ikke vasket ordenligt og de…

min bil var ikke vasket ordenligt og de børste har efterladt striber på begge side.

31 marzo 2023

Hej Eric!

Tak for at have taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Vidste du, at du altid kan reklamere din vask? Det kan du lige her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 1 stelle su 5

Dårligt vask os altid maskine ud og…

Dårligt vask os altid maskine ud og drift hvror fordi spar penge 🤬🤬🤬🤬

31 marzo 2023

Hej Ahmad!

Tak for, at du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse af os.

Jeg er ked af at høre, at du har haft nogle dårlige erfaringer med vores vaskehal i Tilst. Når man arbejder med teknik, kan man desværre ikke undgå, at der opstår uforudsete fejl, men vi arbejder konstant på at minimere vores nedetid. Vi håber, du får glæde af vores tiltag i fremtiden.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più