Wash World - Tilst - Blomstervej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Blomstervej 2T, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Hej, jeg vil gerne opsige mit abonnement hos jer, da jeg ikke længere har brug for det. Tak for jeres gode service. Mit bilnummer er :CZ26709 Hi, I want to cancel my subscription with you as I no lon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kære Stefan, Du fortjener stor ros for den fremragende service, du leverede, da jeg havde brug for at skifte bilens nummerplade i Washworld. Din evne til hurtigt at løse problemer gjorde hele proce... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jamen! Jeg tastede min nummerplade og derefter kode og valgte en guldvask! Som min veteranbil lige skulle ha Også sagde den søde pige i kundeservice, at betalingen for vasken bare kommer på regnin... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolut spild af penge. Meget ringe bilvask. Vasken tager meget kort tid og bilen bliver på ingen måde ren.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1865 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 1 stelle su 5

Dårlig vaske kvalitet Bil bliver ikke…

Dårlig vaske kvalitet Bil bliver ikke ren Ikke engang ruderne Tilst vaskehaller er tit lukket pga fejl. Igen idag 1 lukket.

24 maggio 2024

Hej Jesper,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft en dårlig oplevelse med vaskekvaliteten og problemer med vores vaskehaller. Hvis du igen oplever problemer i vaskehallen, må du meget gerne ringe til akuttelefonen for øjeblikkelig assistance.

Ahad

Valutata 2 stelle su 5

Begge vaskehaller lukket i næsten en…

Begge vaskehaller lukket i næsten en uge - ikke optimalt, når man betaler for et abonnement. Ellers tilfreds

23 maggio 2024

Hej Maria,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de lukkede vaskehaller og de gener, det har medført. Vi bestræber os altid på at få vores haller op at køre hurtigst muligt.
Jeg er glad for at høre at du ellers er tilfreds med vores vaskehaller.

Rigtig god dag.

De bedste hilsener
WashWorld

Valutata 1 stelle su 5

Irriterende at det defekt i en lang…

Irriterende at det defekt i en lang periode hvor man skal betale

22 maggio 2024

Hej Nariboss.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Valutata 4 stelle su 5

OK vask men tørring er ringe

OK vask men tørring er ringe. Også selvom man køber ekstra tørring. Så det ender med at jeg altid har et par klude med og må bruge tid på selv at gøre arbejdet færdigt.

21 maggio 2024

Hej Joachim.

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Venligst vedhæfte billeder af vaske/ tørre-resultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Elendig service

21 maggio 2024

Hej Erik.

Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Hej Finn,

Valutata 2 stelle su 5

Kvaliteten bliver ringer og ringer af…

Kvaliteten bliver ringer og ringer af vasken.
Der er ikke længere spande og børster til rådighed ret mange steder.
Oplever i stigende grad at bilen ikke bliver ren og tør.

13 maggio 2024

Hej Jens,

Det ser ud til, at du har haft en mindre god oplevelse hos os, hvilket bestemt ikke er meningen. Vi vil værdsætte, hvis du skriver til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, og beskriver din oplevelse. Du må også gerne komme med forslag til forbedringer.

Marc

Så forfærdelig ud

Betalte 89 kr for en vask, og mine sideruder og spejle ligner de har de har været i beskidt regnvejr, for ruden er der stadig døde dyr på... Anden gang jeg er der, og har besluttet IKKE at lave et abonnement, som jeg ellers overvejede

12 maggio 2024
Non scritta su invito

Hej Lene.

Hvis du har samme vaskeresultat efter næste vask, vil jeg anbefale at du sender billeder af bilen til vores kundeservice: washworld.dk/hjaelp, så vil de undersøge sagen.

Jeg ønsker dig en god dag.

nemt og billigt

nemt og billigt

8 maggio 2024

Hej,

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Mange døde insekter tilbage

Havde tilkøbt alt til den store vask. Efter vasken var der stadig mange døde insekter tilbage. Ved dog ikke om nadkinen har været løbet tør for insektfjerner.

6 maggio 2024

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager, at vasken ikke levede op til dine forventninger, og at der stadig var insekter på din bil efter vasken. Vi vil undersøge situationen vedrørende udstyret og sikre, at alt fungerer korrekt, herunder at der er tilstrækkeligt med insektfjerner. For fremtidige tilfælde, bedes du kontakte vores kundeservice, hvis du oplever lignende problemer, så vi kan løse det med det samme.

Hej Alaalddin.

Kirsten. Wash Wrold.

Nemt at gå til

Nemt at gå til. Dog er der forskel på jeres vaskehallers service og opbygning.
Ved at samle vask og tørring kan I spare tid.

24 aprile 2024

Hej Henrik,

Tak for de fire stjerner. Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Prvj

Den er generelt dårlig til at tørre. Den i har i Viby J er 100 gange bedre.

11 aprile 2024

Hej Preben,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os. Vi beklager, at tørringen ikke har levet op til dine forventninger. For yderligere assistance eller feedback, opfordrer vi dig til at bruge vores 'Hjælp' sektion på hjemmesiden, hvor vores kundeservice står klar til at hjælpe dig.

Valutata 4 stelle su 5

Nemt hurtigt og billigt mangler…

Nemt hurtigt og billigt mangler støvsuger

10 aprile 2024
Non scritta su invito

Hej Bøgh,

Tak for din anmeldelse og de fire stjerner. Det er dejligt at høre, du finder vores service nem, hurtig og prisvenlig. Din feedback vedrørende støvsugeren er noteret, og vi arbejder på at forbedre vores faciliteter kontinuerligt. For yderligere kommentarer eller forespørgsler, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside.

Valutata 1 stelle su 5

Ofte virker maskinerne ikke og hver…

Ofte virker maskinerne ikke og hver anden gang skal man taste nummerplade og kode ind for at vaske. Ud over det vasker maskinen ikke så rent mere. Tror de er slidte.

3 aprile 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager de udfordringer, du har oplevet. For hjælp og yderligere assistance, beder vi dig kontakte vores kundeservice via 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside. Vores team er klar til at assistere dig.

Ahad

Risposta di Wash World - Tilst - Blomstervej

Hej Joanna tak for din feedback og de tre stjerner. Jeg beklager de udfordringer, du har oplevet med driftsproblemer i vaskehallen i Tilst. For omgående hjælp ved driftsproblemer, bedes du kontakte vores akuttelefon. Vi arbejder konstant på at forbedre vores service og sikre, at vores faciliteter er driftssikre.

Jacob

Fin vask

Fin vask, men ofte er den ene af to vaskehaller lukket 🤔

25 marzo 2024

Hej Helle,

Mange tak for de fire stjerner. Vi stræber dog altid mod de fem stjerner, så hvis du har forslag til forbedring, er du velkommen til at skrive til vores kundeservice.

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder med tekniske fejl, hvor vi naturligvis sender teknikerne ud på lokationen hurtigst muligt. Dette betyder dog ikke, at vi ved præcis hvornår de er der, da de også er ude på andre opgaver.

Dog er det selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede. Vi anbefaler derfor, at du skriver til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

God oplevelse

21 marzo 2024

Hej Torben,

Tak for de fire stjerner og din positive feedback! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse i vaskehallen. Du er velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis der er noget, som du synes vi kan gøre bedre :-)

Lana

Vasker og tørre ikke godt

Vasker og tørre ikke godt

21 marzo 2024

Hej Sahar,

Tak for din feedback. Vi beklager, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne med hensyn til vask og tørring af din bil. For at adressere dette problem bedst muligt, anbefaler vi, at du besøger 'Hjælp'-sektionen på vores hjemmeside, hvor du kan få yderligere assistance fra vores kundeservice.

Lana

👍 jeg er glad

👍 det er fint nok

17 marzo 2024

Hej Bassam

Tusind tak for de mange flotte stjerner, dem er vi rigtig glade for. Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger 😊

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più