Wash World - Tilst - Blomstervej Recensioni 188

TrustScore 3.5 su 5

3,4

Blomstervej 2T, 8381 Tilst, DK

Kære Stefan, Du fortjener stor ros for den fremragende service, du leverede, da jeg havde brug for at skifte bilens nummerplade i Washworld. Din evne til hurtigt at løse problemer gjorde hele proce... Leggi di più

Jamen! Jeg tastede min nummerplade og derefter kode og valgte en guldvask! Som min veteranbil lige skulle ha Også sagde den søde pige i kundeservice, at betalingen for vasken bare kommer på regnin... Leggi di più

Super nemt at få en nyvasket og dermed fin bil :-) Det eneste kritik jeg har er jeres tastatur i tilst er enormt dårligt og jeg skal både bruge mange fingerkræfter samt trykke flere gange for det ønsk... Leggi di più

1. Autolavaggio
  2. Servizio di restauro e pulizia auto

Wash World

Kvalitet!
Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

• Blomstervej 2T, 8381, Tilst, Danimarca

3,4

Nella media

TrustScore 3.5 su 5

Ja det er fint at vasker min bil to…

Ja det er fint at vasker min bil to gange på en dag

15 maggio 2026

Hej Wazirgol
Tusind tak for de 5 stjerner ⭐ Det glæder mig at høre, at du er tilfreds med vasken – også når bilen får en ekstra tur samme dag. Vi arbejder hver dag på at gøre det nemt og fleksibelt at holde bilen ren, så din feedback betyder meget for os.
Jasmin

Ingen ventetid.

Ingen ventetid.

8 maggio 2026

Hej Per
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐
Jeg er glad for at høre, at du havde en hurtig og nem oplevelse uden ventetid. Vi ved, hvor meget det betyder, at bilvask passer nemt ind i en travl hverdag, så det er dejligt at høre, at det fungerede godt for dig.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os 😊
Jasmin

Dårlig vask og kalkproblemer i Tilst

Jeg er desværre meget skuffet over WashWorlds vaskehal i Tilst. Flere gange har jeg været nødt til at køre min bil igennem igen, fordi bilen stadig er beskidt efter første vask. Det er frustrerende, når man betaler for et abonnement og stadig ikke får en ordentlig vask første gang.

Bilen bliver heller ikke tørret ordentligt efter vasken, og på grund af al kalken i vandet er den næsten helt kalket til, inden man når hjem.

Det er simpelthen for ringe, når man betaler så mange penge for et abonnement.

27 aprile 2026

Hej Jakob
Tak for din anmeldelse. Jeg beklager virkelig, at du har haft en så dårlig oplevelse – det er bestemt ikke sådan, det skal være, hverken med vaskeresultatet eller kalkrester.
Det lyder som noget, vi skal have undersøgt nærmere i den konkrete vaskehal. Jeg vil derfor anbefale, at du opretter en henvendelse til vores kundeservice, så vi kan få kigget på både anlægget og din oplevelse. 🚗
Sara 🫧

Lige fået en bilvask til 59,- som ikke…

Lige fået en bilvask til 59,- som ikke engang kunne fjerne simple pletter. Ikke pengene værd.

2 marzo 2026

Hej Kristine
Det er vi virkelig kede af at læse – det er selvfølgelig ikke meningen, at en vask hos os ikke lever op til det, man forventer.
Nogle typer pletter (fx fastgroet snavs, trafikfilm eller rester fra insekter) kan desværre kræve enten forvask eller et kraftigere program for at blive helt fjernet. Men du skal naturligvis opleve en synlig forskel efter en vask.
Du må meget gerne skrive til os på kundeservice@washworld.dk med dato, tidspunkt og lokation, så vi kan kigge nærmere på det og finde en løsning.
Tak fordi du deler din oplevelse – det tager vi med videre. 🚗

Dyrt

Blev for dyrt efterhånden forhold til ydelsen :(

13 marzo 2025

Hej,

Tak for din anmeldelse.

Vi er kede af at høre, at du oplever, at prisen ikke længere står mål med ydelsen. Det er bestemt ikke vores intention, at vores kunder skal føle, at de ikke får værdi for pengene.

Vi arbejder løbende på at vedligeholde og forbedre både vores vaskeprogrammer og faciliteter, så kvalitet og pris hænger sammen. Din feedback er vigtig for os og bliver taget med i vores videre arbejde.

Med venlig hilsen

👍👍👍👍

Vasket godt

17 gennaio 2026

Hej Palle,

Tak for de 5 stjerner 😊
Dejligt at høre, at bilen blev vasket godt.
Yahya

Vandet lugter en del i dag

Vandet lugter en del i dag, samt ikke helt god med vinduer. Vaskehal 1 Tilst

18 gennaio 2026

Hej Michael & Tine
Tak for jeres feedback og de 4 stjerner.
Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, vi ønsker, og vandet bør ikke lugte, ligesom vinduerne gerne skal blive helt rene. Vi tager jeres tilbagemelding alvorligt og sørger for, at det bliver tjekket nærmere på vaskehal 1 i Tilst.
Tak fordi I gjorde os opmærksomme på det – det hjælper os med at holde kvaliteten oppe.
Benjamin

Du glider lige igennem når der er to…

Du glider lige igennem når der er to vaskehaller at vælge imellem 🤗

14 dicembre 2025

Hej Henrik
Tusind tak for de 5 stjerner og din positive feedback
det glæder os at høre, at du oplever et hurtigt og gnidningsfrit forløb, når der er to vaskehaller at vælge imellem 🚗💨
Vi ser frem til at byde dig velkommen igen snart!
Mert

Dejlig nemt alt virker og mega…

Dejlig nemt alt virker og mega hyggeligt med dejlige farver et lille minus extra tørring ville jeg nok vælge fra sætter striber men det kan man godt vælge fra så super. Jeg er glad. 👍🏻

11 dicembre 2025

Hej Martin

Tusind tak for de 5 stjerner ⭐

Hvor er det dejligt at høre, at alt var nemt, hyggeligt og fungerede som det skulle 🚗✨

Tak for feedbacken. Fedt at du kunne vælge extra tørring fra, så det passede dig bedst.

Sophie Wash World

God service og rigtigt fint og rans min…

God service og rigtigt fint og rans min bil og billiger

15 novembre 2025

Risposta di Wash World - Tilst - Blomstervej

Hej Mohsen – tusind tak for din fine anmeldelse!

Det er skønt at høre, at du er tilfreds med både servicen og resultatet. Hvis der nogensinde skulle være noget, du har brug for hjælp til, står jeg altid klar til at assistere. 😊🚗

Billige

Nemt og hurtig

29 gennaio 2025

Hej Ramin,

Tak for din anmeldelse ⭐️

Dejligt at høre, at du synes vasken er både billig, nem og hurtig 🚗💦 Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse.

Sophie Wash World

Jamen

Også sagde den søde pige i kundeservice, at betalingen for vasken bare kommer på regningen næste gang på min anden bil :)

Super service

30 ottobre 2025

Hej Bo
Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at høre, at du fik god hjælp fra kundeservice, og at din veteranbil kunne få en guldvask. Vi sætter stor pris på din positive feedback!
Martin

Hvor var det dejligt og opleve en…

Hvor var det dejligt og opleve en vaskehal der vaskede rent...Den på Bjødstrupvej er godtnok en ringe vaskehal og desværre den der er tætteste på os...

28 ottobre 2025

Risposta di Wash World - Tilst - Blomstervej

Tusind tak for de fem stjerner og din positive feedback! 😊 Det glæder mig virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse – og at vasken levede op til forventningerne. Jeg tager også din kommentar om vaskehallen på Bjødstrupvej med videre, så det kan blive set nærmere på. Tak fordi du deler din oplevelse! 💙

Hej Aamir,
Thanks so much for your feedback! I'm really glad to hear the wash met your expectations, but I’m sorry the drying didn’t quite do the same. For any quality concerns like this, please visit the Help section on our website and reach out to customer service—I’ll be happy to assist you further from there. Hope to see you again soon!
Imran

Jeg kan godt forstå at man gør noget…

Jeg kan godt forstå at man gør noget for miljøet, men at vandet skal lugte rådden inden man begynder at skifte det ud er ikke okay.

28 settembre 2025

Hej,
Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg forstår din bekymring – lugtgener skal selvfølgelig ikke være en del af oplevelsen, selv med fokus på miljøvenlige løsninger. Jeg vil meget gerne hjælpe dig videre, så kontakt endelig kundeservice via Hjælp-sektionen på hjemmesiden
Imran

Bilen er aldrig tør og bilen er næsten…

Bilen er aldrig tør og bilen er næsten aldrig ren

21 gennaio 2025

Hej Akram,

Tak for din feedback – det er selvfølgelig rigtig ærgerligt at høre, at du ikke oplever et tilfredsstillende resultat.

Hvis vasken eller tørringen ikke har levet op til forventningerne, vil jeg anbefale, at du kontakter vores kundeservice via *Hjælp*\-sektionen på vores hjemmeside. De sidder klar til at undersøge sagen nærmere.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det.

Med venlig hilsen

Super nemt og godt sted

Super nemt og godt sted

2 settembre 2025

Hej Jesper
Tak for din flotte anmeldelse. Jeg er glad for at høre, at du synes Wash World er et nemt og godt sted.

Den vasker min bil

Den vasker min bil - og det er godt ..... det er tørring som halter lidt.

19 agosto 2025

Hej Torben
Tak for din anmeldelse og de 4 stjerner. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med selve vasken. Vi tager din kommentar om tørringen med videre, så vi kan forbedre oplevelsen.
Omar

Hej Susanne,
Tusind tak for de 5 stjerner, Susanne! 🌟
Dejligt at høre, at du havde en god oplevelse denne gang og fik en flot, ren bil uden kalkpletter – sådan skal det være! 🚗✨

Belal

Det går altid rimeligt hurtigt med at…

Det går altid rimeligt hurtigt med at komme til. Mange muligheder for valg af vask.

20 luglio 2025

Hej Erik.

Tusind tak for de flotte 5 stjerner! Det glæder mig at høre, at du oplever hurtig adgang og værdsætter de mange vaskemuligheder. Vi sætter stor pris på din positive feedback!
Aden