Wash World - Tilst - Blomstervej Recensioni

TrustScore 3.5 su 5

Blomstervej 2T, 8381 Tilst, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Hej, jeg vil gerne opsige mit abonnement hos jer, da jeg ikke længere har brug for det. Tak for jeres gode service. Mit bilnummer er :CZ26709 Hi, I want to cancel my subscription with you as I no lon... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Kære Stefan, Du fortjener stor ros for den fremragende service, du leverede, da jeg havde brug for at skifte bilens nummerplade i Washworld. Din evne til hurtigt at løse problemer gjorde hele proce... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Jamen! Jeg tastede min nummerplade og derefter kode og valgte en guldvask! Som min veteranbil lige skulle ha Også sagde den søde pige i kundeservice, at betalingen for vasken bare kommer på regnin... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Absolut spild af penge. Meget ringe bilvask. Vasken tager meget kort tid og bilen bliver på ingen måde ren.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1872 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Maskinerne er desværre ofte ude af…

Maskinerne er desværre ofte ude af drift men ellers fungerer det fint

Hej JCJT

Der er både hyppigt service og rengøring af maskiner, men i disse tilfælde er de kun lukkede midlertidig, og det samme gælder det, hvis der er tekniske fejl.

Det er selvfølgelig ikke meningen, at man skal have en fornemmelse af at vaskehallerne ofte er lukkede.

Jeg vil ønske dig en god dag.

Hej Lone,

Mange tak for de 5 stjerner og din positive tilbagemelding! Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at få din støvede bil til at skinne igen. Det er altid vores mål at levere en service, der gør en forskel. Vi ser frem til dit næste besøg!

Ahad

vask 5 tørring 3

Hej Bjarne.

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en næsten tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Venligst send mail til vores kundeservice, og vedhæft foto af bilen efter vask / tørring, så vil de behandle din mail.

Hej Jens.

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder af dit vaskeresultat, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Kirsten.

Valutata 2 stelle su 5

Der lugter meget ind u hallen fugtig

Der lugter meget ind i hallen fugtig

Hej Mahiroz

Det virker til, at du ikke har haft den mest optimale oplevelse i vaskehallen. Det er vi kede af, da vi altid ønsker at give vores kunder en god oplevelse.
Jeg har videregivet din info.

Jeg vil ønske dig en god dag.
Kirsten.

11 marzo 2024

Hej Svend,

Tusind tak for de 4 stjerner og dine rosende ord om vores service!

Det er altid dejligt at høre, når vores indsats og service bliver værdsat af vores kunder.

Vi arbejder hårdt for at sikre, at du får en god oplevelse hver gang du besøger os.
Hvis der er noget specifikt, vi kan gøre for at gøre din næste oplevelse endnu bedre, hører vi meget gerne fra dig på https://washworld.dk/hjaelp.

Cathrine🚗

Valutata 3 stelle su 5

Den har svært ved at vaske hen over…

Den har svært ved at vaske hen over øverste del ved overgang på siden fra vindue ig ip over taget, og så er det en elendig tørring efterfølgende, derudover er er konceptet fint

8 marzo 2024

Hej Anders,

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Frederik

Nu det 2 gange

Nu det 2 gange, jeg har en dårlig oplevelse af washwold.
1.gang, halv vask og halv tørring af bilen, pga. Bil foran dyttet.
2. Gang. Kun den ene hal virker, har været ude af drift siden sidste uge.
Holder i kø, for at få vasket, men porten åbner ikke.
Måtte ringe ind, for at få den åbnet til en tom vaskehal. Ventet i ca. 15min.
Tag jer sammen, tak

4 marzo 2024
Non scritta su invito

Risposta di Wash World - Tilst - Blomstervej

Hej Michael, tusind tak for din feedback.

Øv, det lyder til, at du har haft en dårlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen når man besøger os, men jeg er sikker på, at vi kan finde en løsning til dette.

Kontakt vores kundeservice så vi kan se nærmere på din sag

Jacob

Fin vask og nemt

3 marzo 2024

Hej Dan,

Mange tak for stjernene og den positive anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at vi levede op til dine forventninger :-)

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.

Ingen spuling fra sidedyser

Ingen spuling fra sidedyser, tørring mangelfuld, hvis man ønsker at reklamere/gøre opmærksom på problemerne skal man udfylde og sende en formular.
Vedhæftet billeder af både bil og man skal ind på konto og finde betalings info.
Det er gjort så "træls" at reklamere at man ikke gider udfylde.

1 marzo 2024

Hej Martin,

Jeg beklager for udfordringerne. Jeg forstår, at processen med at indsende en reklamation kan virke besværlig, men jeg forsikrer dig om, at det er sat op for at sikre, at vi modtager alle nødvendige oplysninger til effektivt at kunne adressere og løse problemet. Vi værdsætter din feedback, da den hjælper os med at forbedre vores service.

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive ind til os, hvis der er det mindste.

Rigtig god weekend!

Valutata 2 stelle su 5

Hjulene bliver ikke vasket ordentligt og…

Hjulene bliver ikke vasket ordentligt og tørre bilen heller ikke ordentligt. Plus oprettelses gebyr på 99 for dårlig service? Burde få pengene tilbage.

1 marzo 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager for den ærgerlige oplevelse. Du er velkommen til at skrive ind til vores kundeservice, så tager vi et kig på din sag.

God weekend!

Hej Mustafa

Tak for din feedback om biltørringsstadiet. For at vi bedre kan forstå og adressere dit problem, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice med billeder af resultatet.

Frederik

Manglede undervogns-vask trods tilvalg

Jeg har nu 2 gange oplevet ikke at få den undervognsvask, som jeg aktivt har valgt til og betalt for. Det er sket i 2 forskellige vaskehaller i Århus.
Nu er min tålmodighed med WW væk og jeg skifter.

14 febbraio 2024
Non scritta su invito

Hej Line,

Vi sætter stor pris på din feedback.

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice,så vil vi se nærmere på din sag.

Amalie

Spiller bare!!

27 gennaio 2024

Hej Marek,

Fantastisk! Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse. Det er fantastisk at høre, at du er så tilfreds med vores service. Vi er her altid for at sikre, at din oplevelse "spiller" hver gang. Hvis der er noget, vi kan gøre for at gøre din næste vask endnu bedre, hører vi gerne fra dig.

Sara 🚗

Valutata 3 stelle su 5

Dejligt nemt at vaske bilen.

Dejligt nemt at vaske bilen.
I Tilst er det bare svært at komme fra igen pga. Trafikken.

27 gennaio 2024

Hej Liselotte,

Tak for din feedback! Det er fantastisk at høre, at du finder det nemt at vaske din bil hos os. Jeg håber på mindre trafikudfordringer i Tilst:)

Amal

Hej Line,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de fem stjerner! 🌟 Det glæder mig utroligt meget at høre, at I nyder jeres besøg hos os og oplevelsen med at vaske bilen. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får den bedste service og en behagelig oplevelse hver gang.

Hvis der er noget specielt, I sætter pris på ved vores service, eller hvis der er områder, hvor I mener, vi kan gøre det endnu bedre, vil vi meget gerne høre fra jer.

Tak fordi I valgte Wash World, og vi ser frem til at byde jer velkommen igen snart!

Sara

Hej Carsten.

Du må derfor rigtig gerne skrive til vores kundeservice via hjemmesiden, så vi kan få set på sagen og hjælpe dig bedst muligt.

Jeg ønsker dig en god dag.

Valutata 5 stelle su 5

God service, efter jeg havde dummet mig

16 gennaio 2024

Hej Lene.

Tusind tak for de mange flotte stjerner. Det er fantastisk at se og høre, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os.

Jeg ønsker dig en dejlig dag.
Kirsten. Wash World,

Valutata 1 stelle su 5

Alt for mange problemer !!!

Alt for ofte møder man en vaskehal som er ude af drift.
Har flere gange (3 eller 4 nu) måttet ringe til nød-nummeret siddende i vaskehallen pga stop/fejl.
Har mange gange betalt for ekstra funktioner men får stadig samme vask som jeg abonnerer for.
Desuden syntes jeg det er frækt at man skal betale ekstra hvis man vil bruge en anden vaskehal end den man tilsyneladende kun er tilmeldt.

12 gennaio 2024

Hej Brian,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser. Jeg beklager de udfordringer, du har oplevet med vores vaskehaller. Vi vil rigtig hjælpe din sag bedst muligt og du skal derfor være velkommen til at kontakte vores kundeservice på https://washworld.dk/hjaelp.

Hurtig og nemt

19 dicembre 2023

Hej Flemming,

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal. Vi ønsker dog altid at yde den bedste service, så vores kunder kan få en femstjernet oplevelse. Derfor skal du være mere end velkommen til at skrive til vores kundeservice, hvis du har forslag til forbedringer :-)

Jasmin.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più