Wash World - Herlev - Nørrelundvej Recensioni

TrustScore 3 su 5

Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 4 stelle su 5

Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebe... Leggi di più

Valutata 1 stelle su 5

Verdens dårligste undskyldning for at have priserne “ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Jeg syntes at der er meget forskel på…

Jeg syntes at der er meget forskel på resultat af den samme vask (f.eks. Guldvask) i de forskellige vaskehaller

17 giugno 2023

Hej Bent

Øv, sikke en ærgerlig oplevelse. Det er bestemt ikke meningen, når man besøger os. Jeg vil derfor opfordre dig til at skrive til os på https://washworld.dk/kundeservice under "Vaskehal og Reklamation". Du må meget gerne vedhæfte billeder, så vi hurtigt kan få undersøgt sagen.

Der kan forekomme forskelle på visse lokationer, da der er forskel på nogen af maskinerne. Dog gør vi altid vores bedste for at tilpasse programmerne og kemien i produkterne, så de er så tæt på hinanden som muligt.

Julie

Dårlig service og funktion

Vasker egentlig gerne hos Washworld, men her var den både løbet tør for sæbe og børsten var slidt helt ned. Servicetelefonen var ikke bemandet - den lagde automatisk på?

13 giugno 2023

Hej Morten

Det lyder slet ikke som den oplevelse, som vi gerne vil give til vores kunder. Både at det så ud til at hallen ikke var vedligeholdt, men også den manglende respons - som ikke helt er til at forstå.
Vi har nemlig telefonen bemandet 24/7 og tester jævnligt vores telefonflows, samt får vi mange hundrede opkald dagligt så vi lægger hurtigt mærke til hvis der skulle være issues på telefonen.
Er du sikker på at du har fået tastet dig igennem på telefonen helt rigtigt?

Du må meget gerne kontakte os på mail via hjemmesiden, så vi kan undersøge sagen nærmere.

Julie

Valutata 4 stelle su 5

Wash World Herlev fungere som det skal…

Wash World Herlev fungere som det skal og ved hjælp er kundeservice hurtige til at finde en løsning.

1 giugno 2023

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej

Hej Thomas, tak for anmeldelsen og de fire flotte stjerner!

Vi håber vi kan få den op på 5 stjerner næste gang :D

Valutata 1 stelle su 5

Vandet stinker og det har det gjort i…

Vandet stinker og det har det gjort i flere mdr. 🤢

19 maggio 2023

Hej!

Tak for, at du har taget dig tid til at anmelde os på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet, at vandet lugter. Vi oplever desværre nogle gange på vores lokationer, der ikke er døgnåbne, at vandet godt kan lugte lidt om morgenen efter at have stået stille hele natten, men vi skal selvfølgelig nok undersøge sagen.

De bedste hilsener

Valutata 2 stelle su 5

Vaskede fredag morgen den 12/5 i Herlev…

Vaskede fredag morgen den 12/5 i Herlev kl 05:30 og midt det hele stoppede maskinen og meldte dejlig åbnede porten det var så den vask 😡😡

11 maggio 2023

Hej Uffe,

Det lyder beklageligt og virker til at være et maskinestop. Vores døgnåbne helpdesk-afdeling sidder klar på telefonerne ved netop disse stop og næste gang skal du blot ringe ind på det nummer der står oplyst også vil de sørger for at genstarte din vask. Du kan også lave en reklamation her, således at du kan få dine penge igen: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

Valutata 2 stelle su 5

Højtryksrenser sprøjer sæbe selvom den kun burde sprøjte vand.
Sæbe sprøjteren tager enormt langt tid om at virke ordentligt.
Pletfrivaskeren er PÅ INGEN MÅDE pletfri efter tørring.

Mange af deres rensere er sløve og tager for længe om at "slå til" og virke ordentligt. Man skulle næsten tro at de gør det for at få tiden til at gå så man bruger længere tid på at vaske sin bil.

Derudover stoppede højtryksrenseren med at virke ordentligt i vaskehal 1, da vaskehal 2 begyndte og bruge sin. (Herlev)

Næste gang tager jeg et andet sted hen.

8 maggio 2023

Hej,

Tak for at dele din ærlige feedback med os. Vi beklager at vaskeoplevelsen ikke lever op til dine forventninger og for de udfordringer som du møder ude hos i Herlev. Vi forstår at det kan være frustrerende og vi arbejder på at forbedre oplevelse og minimere enhver nedetid, som der måtte forekomme.

Valutata 2 stelle su 5

Bilen bliver ikke ren bag på og ikke…

Bilen bliver ikke ren bag på og ikke tør, tørre op med hvide pletter på. Har flere gange kørt bilen igennem flere gange.

29 aprile 2023

Hej Michael,

Vi er kede af at høre at hverken vaske- eller tørreresultatet ikke lever op til dine forventninger når du besøger os i Herlev. Vi håber vi kan forbedre dette.

Valutata 5 stelle su 5

Har efterhånden haft abonnement i lang…

Har efterhånden haft abonnement i lang tid, ALTID tilfredsstillende, og den éne gang jeg havde brug for hjælp i vaskehallen var de der med det samme og løste problemet (eksternt).
MEGET TILFREDS

24 aprile 2023

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse! Det er fantastisk at høre, at du var tilfreds med vores bilvask! Vi sætter pris på din tid og feedback. Det er vores mål at levere en god, nem og hurtig oplevelse, så du kan bruge mere tid på at nyde din rene bil. Tak for at vælge os!

Valutata 1 stelle su 5

Washworld hæver 2500 kr uden tilladelse.

Jeg driver et lille Bmw værksted 250 meter fra Washworld fra i Søborg.
For at yde mine kunder en god service, har jeg stillet en lånebil til deres rådighed, hvori, vi har indskrevet som en del af låneaftalen, at lånebilen skal returneres nyvasket og fuldt optanket. Koden til washworld abonnementet har vi anført på et klistermærke således at vores kunder selv kan køre bilen i vaskehal, inden at de aflevere lånebilen retur.
Denne kode har 2 af vores kunder brugt til at vaske deres egne bil med, da vi havde oplyst dem at vi havde “en gratis vaske abonnement ”.
På baggrund af disse 2 kunders misforståelse, har washworld uden nogle former for dialog eller forvarsel, trukket 2500 kr fra vores bank konto og annulleret vores abonnent.
Lad dette være en advarsel til alle andre washworld brugere om hvilke umoralske principper washworld drives af.

27 aprile 2023

Hej Pouria,

Jeg er ked af at høre om jeres oplevelse med jeres erhvervsmedlemskab hos os. Det er en uheldig situation for både jer og os, at nogle af jeres kunder vælger at misbruge jeres abonnement på egne biler, som ikke er tilkoblet abonnementet eller aftalen. Du kan læse mere om, hvorfor vi har påkrævet en bøde og afsluttet jeres abonnement under vores handelsbetingelser punkt 11, som er godkendt ved oprettelsen af aftalen. Du er også velkommen til at skrive til vores kundeservice, så vi kan kigge sagen nærmere igennem.

Valutata 2 stelle su 5

Prisen er efterhånden blevet dyrere- resultatet er det samme

Prisen er efterhånden blevet dyrere, men bilvask er den samme.
Altså dårlig vask i forhold til andre steder
Det er rigtigt, at du vil betale en lille smule mere hos andre, men du vil helt sikkert få et bedre resultat.

24 aprile 2023

Hej Khaled,

Vi sætter pris på din feedback. Vi ønsker altid at levere den bedste kvalitet til vores kunder, uanset prisen på vores bilvask, som fortsat er den billigste på markedet på vores billigste vask.

Valutata 4 stelle su 5

Fint vask dog kan maskinen godt tørre bilen bedre. Fin kapacitet dog for få områder til at pusle om bilen

21 aprile 2023

Hej Martin,

Tak for at dele din positive feedback med os - det sætter vi stor pris. Vi er også glade for at du finder vores store arealer brugbare til at kunne pusle lidt ekstra om bilen enten inden eller efter din vask.

Valutata 3 stelle su 5

Hej Steen,

Mange tak for du har givet dig tid til at skrive en anmeldelse.
Vi er kede af at høre, at du ikke har været tilfreds med din vaskeoplevelse hos os ude i Herlev. Vidste du, at det altid er muligt at reklamere din vask? Det kan du gøre her: https://washworld.dk/hjaelp/vaskehal-og-reklamation/reklamation-af-vask

De bedste hilsener

Valutata 4 stelle su 5

der holder for mange biler der har med…

der holder for mange biler der har med køb og salg at gøre

31 marzo 2023

Hej Alx,

Mange tak for de 4 stjerner og din anmeldelse - dem er vi glade for. Vi glæder os til at vaske din bil igen.

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più