Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebe... Leggi di più
Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK
Verdens dårligste undskyldning for at have priserne “ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tø... Leggi di più
Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Leggi di più
Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.
Nørrelundvej 2, 2730, Herlev, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Der manglede sæbe i hallen og fra vandhanen til spand og børste. Desværre ikke første gang 😭🤬

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Fik ridser ifm. bilvask som man ikke vil anerkende til trods for videodokeumantaion.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Den sidste stjerne mangler, da jeg ikke synes maskinen tørre godt

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Jeg kan rigtig godt lide konceptet, men tørrefunktionen er simpelthen for ringe. Jeg må ud og eftertørre hver gang.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Billig vask og ved denne vask ikke den store kø.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
På oversigts skærmen var det kun den ene vaskehal der virkede.
Vaskede i hal 2,men der kom ikke voks.
Vaskede så igen i hal 1, og bagefter lugtede bilen som en gammel selvdød mose...
Overvejer andre udbydere....
P. S.
Ringede og anmeldte det på stedet.
Kommentarer til svaret fra Washworld:
Jeg har ligesom kontaktet jer og oplyst om ovenstående.
Tage billeder af manglende voks????
Tage billeder af moselugt????
Dejligt med standard svar, men nogle gange bør de ikke benyttes.
Så hellere undlade at svare dumt!

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Bilen bliver aldrig vasket ordentlig hele vejen rundt. Programmeren er simpelthen for dyre for den korte tid det køre. Der er altid steder på bilen hvor børsterne ikke har været. Det er ikke i orden.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Vaskehallen fungerer overvejende godt, men skærmen er ikke tilstrækkelig trykfølsom. Jeg skal ofte trykke på den samme knap flere gange for at kunne vælge en vask. Desuden bliver bilen ikke tørret tilstrækkeligt efter en basisvask.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Bedre vask og bedre tørring ved Basis. Standarden fra det gamle system er desværre dalet voldsomt. Ej godt nok.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Jeg har desværre haft en yderst skuffende oplevelse med Wash World Herlev. Trods mine gentagne forsøg på at få min bil til at se ren og pæn ud, har resultatet været alt andet end tilfredsstillende.
Jeg er abonnent på deres billigste pakke, der koster omkring 69,- kr. om måneden. Jeg benytter mig af vaskehallen 3-4 gange om måneden for at opretholde min bils udseende. Men hver eneste gang jeg sender min bil igennem vasken, bliver jeg mødt med en stadig forringende kvalitet af vasken.
Selvom min bil ikke er ekstremt beskidt, formår vaskemaskinen ikke at fjerne snavs ordentligt. Det virker som om, der bliver sparet på sæben under vasken, da resultatet efterlader en skuffende mængde snavs og pletter. Skylningen er også en skuffelse, da den ikke engang formår at skylle bilen ordentligt, hvilket efterlader en fesen og uklar finish.
Det bliver kun værre, når bilen skal tørres. Tørringsmaskinen virker ineffektiv og overfladisk. Den glider nærmest blot henover bilen uden at fjerne den overskydende vandmængde. Resultatet er en bil, der stadig er drivvåd og får mig til at spekulere på, om det overhovedet er besværet værd.
Alt i alt er jeg yderst skuffet over Wash World. Den manglende kvalitet i både vask og tørring gør det til en frustrerende oplevelse at besøge stedet. Jeg overvejer stærkt at skifte til en anden vaskehal, der værdsætter deres kunders tilfredshed og leverer den rengøring, de lover.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Det er mere reglen end undtagelsen at en eller flere af de 5 vaskehaller i Gladsaxe (Dynamovej) er lukkede, hvilket ofte fører til forgæves besøg.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Det er dejligt man betaler en gang om måneden og kan bruge vaskehal en når man vil

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Virkelig skidt bilvask. Guldvask med elendig tørring. Måtte selv tørre næsten hele bilen af ☹️

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Jeg kører gladeligt til Wash World, selvom de ikke ligger i mit nærområde, da man kan vaske bilen selv. Problemet er bare at der gang på gang er fejl på flere af de 4-5 funktioner vask-selv systemet tilbyder.
Super godt når man har sprøjtet fælgerens og andet syre på bilen, at højtryksspuleren så f.eks ikke virker.
Ligeså går der måske 10-15kr til spilde hver gang, hvor man står og venter på at det produkt man har bedt om, kommer ud af den rigtige vaskelanse.
Skod-oplevelse gang på gang.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
En automatisk vaskehal kradser bilen meget. Efter et halvt år skal du nu have pudset bilen. Jeg afmeldte mig og besluttede at vaske på selvrensende terminal. Da jeg er ankommet til Herlev station i fredags - en selvvask havde ikke tryk, vandet løb meget langsomt fra pistolen. En anden var god med sæbe, men da jeg ville rense med rent vand - forsvandt trykket. perfekt sted at tabe 100 ~ kr og køre væk med en samme beskidte bil. I hvert fald uden ekstra ridser for dine egne penge som på automatisk. forfærdeligt.

Generelt tilfreds.
Synes dog at selve vasken og tørringen er blevet korte.
Jeg har et Guld abonnement og inden jeg køre ind i vaskehallen, kan jeg se det står en 6-7min, meeen det er langt fra sandt. Har flere gange tager tid og den tager ca 3 min.
Den vasker 1 gang hen over bilen og når den når enden af bilen, så begynder tørringen, som stopper når den når tilbage. Før i tiden varet vasken og tørringen langt mere end hvad den gør i dag.