Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK
L'azienda ha risposto
Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebe... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.
Scritti dall'azienda
Nørrelundvej 2, 2730, Herlev, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Come questa azienda usa Trustpilot
Har lige tegnet og opsagt mit medlemskab efter første vask, havde så mange kalkpletter for de dråber der falder ned fra børsterne når den rører, de steder der normalt løber lidt vand ned after vask blev også hvide striper man ikke bare kunne fjerne uden at bruge vand og klud

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Top skod hver gang. Dårligt tryk. Det kalkfrie vand er ikke kalkfrit. Sæben virker halvdelen af gangene og luftpistolen på støvsugeren har ikke virket siden 2024

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Fint sted og god vaskehal - der er dog kun to vaskehaller men tiden flyver

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Måtte kører 2 gange. Man havde lukket begge vognbaner grundet rengøring. Man kunne måske
have rengjort dem en af gangen.
Hilsen Ole Madsen

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Endnu en gang er begge Dankort-terminaler nede så man kan ikke anvende deres trykspuler. Amatør!

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Verdens dårligste undskyldning for at have priserne
“ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tørring, uden at prisen blev ændret. Fra 1. marts 2026 justerer vi prisen til 139 kr./md”
Øhh jeg har ikke bedt jer om at blive opgraderet, jeg valgte jer fordi I var billigst. Med massive prisstigninger har jeg hermed opsagt mint abb.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Dårlig vask. Dårlig feed back. Dårlig løsning på problemet Så abonnement opsagt.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Man skulle kunne give minus stjerner, og fem ville ikke være nok.
Jeg ville foretage en børsteløs vask på min helt nye sorte bil (3 uger) det var bilens første vask.
Hvis der er noget i denne verden jeg fortryder, så er det Wash Worlds gør det selv vask. Bilen var efter vask fuldstændig plettet med hvide pletter, på trods af, at der er lovet pletfri skylning. Det vil tage utroligt lang tid for mig at få fjernet alle de pletter. Hele bilen skal poleres - og speed detailler er uvirksom. Jeg betalte lige ca 80 kr for at få ødelagt en bil til 450.000 kr

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Vask er OK, men bilen bliver ikke skyllet og tørret ordentligt, så der er sæberester (hvide pletter) overalt.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
jeg synes den tørre for dårligt,der er op til flere våde pletter

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.