Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK
Verdens dårligste undskyldning for at have priserne “ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tø... Leggi di più
Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Leggi di più
Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.
Nørrelundvej 2, 2730, Herlev, Danimarca
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Maskinerne standser tit under selve bilvaskningen.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Always crowded, closed gates, low washing/drying quality, price increased.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Jeg køber en guldvask, men bilen bliver ikke ren bagpå.
Jeg har en Kia Eniro elbil.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Det er helt klart den nemmeste og bedste vaske løsning jeg har haft til min bil, og har lige fået overtalt min arbejdsgiver til også at give mig det til min firmabil

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
min bil får små ridser, samt den er plask våd efter en tur i vaske hallen. prøver et nyt sted næste gang

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Trods den lave pris er resultet helt ok, dog tørres bilen lidt dårligt, men det er til at leve med.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Tørringen er som altid noget forfærdeligt bras! Vask er okay, men bilerne er altid våde når man kører derfra. Elendigt!

Hej Wash World.
Min søn var forbi Wash World i Herlev tirsdag 23-01-2024 og ville prøve jeres selv vask på sin scooter, glad over resultatet kører han glad videredet har vel taget 4-5 min for sådan en lille omgang.
Men til hans store skræk er der reserveret 3 x 120 kr på hans kort svarende til små 60 min vask. Se det må være en kæmpe fejl, eller også tager i jeres frihed til at reserverer netop for en time.
En scooter vaske tager ikke mere end 3-5 min og så er det også super grundigt.
Om knægten har slukket forkert for udstyret ved jeg ikke, men 360 kr for en scootervask, det sku en ommer.
Jeg håber ikke i gør alvor af dette horrible krav.
Men er sendt til jer via kontaktformular. For telefon kontakt har i sneget jer pænt uden om.
Tak.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Nu var jeg forbi vaskehallen i Herlev i dag. Begge vaskehaller stod som "lukket". Hvorfor, måske fordi det var let frostvejr? Kunne være nyttigt at vide f.eks via hjemmesiden. Kiggede på hjemmesiden, ingen tlf.nr. man kan ringe til. Man skulle kunne finde tlf.nr. på pladsen, men den viste bare "Lukket". Ikke et seriøst firma.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Jeg har haft et par gange hvor jeg har vasket bil,
hvor maskinen ikke har vasket færdig og jeg har
måttet flytte over i den anden vaskehal.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Maskinerne vasker ikke bagenden af Tesla Model S ren. Der sidder store pletter af snavs som børsterne slet ikke rører, på trods af at det sidder på den yderste del af bilens bagende.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Vasker OK men ikke mere end det.
Oplever flere gange at hjulbørster køre på bagdørene i stedet for fælgene.
Vedligehold af maskinerne er mangelfuld. Ofte virker måtte renseren ikke og softbrush børsterne er helt nedslidt.

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebeltoft) er ikke så god gammel og svære indkørselsforhold. Pris og kvalitet hænger fint sammen også selvom der er enkelte gamle vaskehaller

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej
Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service, meget service
minded person der tog telefonen.