Wash World - Herlev - Nørrelundvej Recensioni

TrustScore 3 su 5

Nørrelundvej 2, 2730 Herlev, DK

Scopri cosa dicono le persone

Valutata 1 stelle su 5

Verdens dårligste undskyldning for at have priserne “ Da vi sidste år samlede vores medlemskaber, blev dit daværende Basis‑medlemskab opgraderet til ubegrænset Guld med bedre vaskekvalitet og tø... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service,... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Fint, men tror det kniber med det Tørring program, det har lidt sit eget liv, stadigvæk kan Jeres maskine ikke vaske bagdelen særlig godt på en mercedes s212 st car.

Dettagli dell'azienda

Ingen overflødig ventetid!
Ubegrænset bilvask!
Miljørigtig bilvask!
Billig enkeltvask
Køb enkeltvask fra kun 59 kr. pr. vask.

Informazioni di contatto

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Come questa azienda usa Trustpilot

Tutte le recensioni

1800 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 2 stelle su 5

Maskinerne standser tit under selve…

Maskinerne standser tit under selve bilvaskningen.

29 marzo 2024

Hej Bettina,

Tak for din anmeldelse. Jeg beklager, at du har haft denne ærgerlige oplevelse.

Vi gør vores bedste for at holde lokationerne kørende, men når man arbejder med teknik, så kan der desværre ske uventede fejl.

Vores Helpdesk-afdeling er bemandet 24/7 for at hjælpe og prøve at udrede alle akutte problemer, når de opstår, men det er ikke altid muligt, og derfor kan der desværre forekomme nedetid på nogle haller.

Hvis du oplever driftstop ude på lokationen, kan du ringe ind på vores akuttelefon. Tlf.nr. står oplyst ude på terminalen og inde i vaskehallen. Du kan også gå ind på vores hjemmeside og finde din vaskehal på https://washworld.dk/find-wash-world-vaskehal - der vil der stå oplyst, hvis vaskehallen er nede.

Low quality

Always crowded, closed gates, low washing/drying quality, price increased.

22 marzo 2024

Hello Amir,

Thank you for your review. I regret that you have had this unfortunate experience.

We do our best to keep the locations operational, but when working with technology, unexpected errors can unfortunately occur.

Our Helpdesk department is staffed 24/7 to help and try to resolve any urgent issues as they arise, but it's not always possible, and therefore, unfortunately, some halls may experience downtime.

If you encounter a service disruption at the location, you can call our emergency phone. The phone number is listed on the terminal and inside the wash hall.

Best regards,

Jeg køber en guldvask

Jeg køber en guldvask, men bilen bliver ikke ren bagpå.
Jeg har en Kia Eniro elbil.

27 marzo 2024

Hej Kurt,

Tak for din besked og for at vælge en Guldvask. Vi beklager, at din bil ikke blev helt ren bagpå. For at vi bedst muligt kan løse problemet, vil det være en stor hjælp, hvis du kunne tage nogle billeder af bilens bagende og sende dem ind til vores kundeservice via vores hjemmeside. Når vi har modtaget dine billeder, vil vores team kigge på sagen og tage hånd om den hurtigst muligt. Din tilfredshed er vigtig for os.

Berivan

Best

Easy and good

23 marzo 2024

Hi Susan,

Thank you for the five stars and your positive feedback! We are very pleased to hear that you found the experience both easy and good. We look forward to welcoming you again in the car wash :-)

Best regards,

Intet

Tør ikke tilfredstillende

14 marzo 2024

Hej Jørgen,

Tak for anmeldelsen. Det lyder til, at du har haft en ærgerlig oplevelse ved vaskehallen, for tørringen skal selvfølgelig stadig være god. Jeg anbefaler derfor, at du kontakter os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation" og beskriver din oplevelse. Du må meget gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice bedst muligt kan vurdere sagen.

Privileges

When you add a second car you don’t get any privileges in the price.

12 marzo 2024

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej

Hi Mahmud, thank you for your feedback. Unfortunately, we're not able to offer multi-car discounts as we aim to be affordable for all customers whether they have one or several registered cars.

Best regards, Jacob.

Valutata 5 stelle su 5

Det er helt klart den nemmeste og…

Det er helt klart den nemmeste og bedste vaske løsning jeg har haft til min bil, og har lige fået overtalt min arbejdsgiver til også at give mig det til min firmabil

4 marzo 2024

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej

Hej Morten , tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi ønsker dig en god dag herfra og glæder os til at vaske din bil igen.
Jacob

min bil får små ridser

min bil får små ridser, samt den er plask våd efter en tur i vaske hallen. prøver et nyt sted næste gang

29 febbraio 2024

Risposta di Wash World - Herlev - Nørrelundvej

Hej Gitte, tusind tak for din feedback.
Det lyder som om at du har haft en dårlig oplevelse, og det er bestemt ikke meningen når man besøger os, du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan få kigget nærmere på din sag
Jacob

Valutata 4 stelle su 5

Trods den lave pris er resultet helt…

Trods den lave pris er resultet helt ok, dog tørres bilen lidt dårligt, men det er til at leve med.

29 febbraio 2024

Hej Marianne,

Tak for de fire stjerner. Hvor er det godt at høre, at du synes vores priser er fordelagtige. Vi glæder os til at vaske din bil igen!

Du ønskes en god dag herfra :-)

Hej Ole.

Tak for den fine anmeldelse. Det ser ud til, at du har haft en rigtig god oplevelse hos os. Hvis der er noget vi kan gøre, for at forbedre oplevelsen, må du gerne skrive til vores kundeservice. https://washworld.dk/hjaelp

Vi ser frem til at vaske din bil snart igen.
De bedste hilsner.
Kirsten. Wash World.

Valutata 3 stelle su 5

Tørringen er som altid noget…

Tørringen er som altid noget forfærdeligt bras! Vask er okay, men bilerne er altid våde når man kører derfra. Elendigt!

27 gennaio 2024

Hej Finn,

Hej Wash World.

Hej Wash World.
Min søn var forbi Wash World i Herlev tirsdag 23-01-2024 og ville prøve jeres selv vask på sin scooter, glad over resultatet kører han glad videredet har vel taget 4-5 min for sådan en lille omgang.

Men til hans store skræk er der reserveret 3 x 120 kr på hans kort svarende til små 60 min vask. Se det må være en kæmpe fejl, eller også tager i jeres frihed til at reserverer netop for en time.

En scooter vaske tager ikke mere end 3-5 min og så er det også super grundigt.
Om knægten har slukket forkert for udstyret ved jeg ikke, men 360 kr for en scootervask, det sku en ommer.
Jeg håber ikke i gør alvor af dette horrible krav.

Men er sendt til jer via kontaktformular. For telefon kontakt har i sneget jer pænt uden om.

Tak.

23 gennaio 2024
Non scritta su invito

Hej Ronny,

Tak for din anmeldelse, 😊

De 120 kr. Som du kan se på dit kontoudtog, er en reservation, der vil forsvinde, og altså ikke en trækning. På enkelte debetkort kan det vare op til 30 dage, før reservationen ikke længere vises, men som oftest vil den forsvinde inden for 3-5 bankdage.

Hvis du derimod er blevet trukket de 120 kr. per gang, er du velkommen til at kontakte kundeservice, på Washworld.dk/hjaelp Så kan de kigge nærmere på jeres sag.

De bedste hilsner
Sara

Lukket

Nu var jeg forbi vaskehallen i Herlev i dag. Begge vaskehaller stod som "lukket". Hvorfor, måske fordi det var let frostvejr? Kunne være nyttigt at vide f.eks via hjemmesiden. Kiggede på hjemmesiden, ingen tlf.nr. man kan ringe til. Man skulle kunne finde tlf.nr. på pladsen, men den viste bare "Lukket". Ikke et seriøst firma.

12 gennaio 2024
Non scritta su invito

Hej Morten,

Øv, det lyder som om, at du har haft en ærgerlig oplevelse, hvilket bestemt ikke er meningen, når man besøger os.

Vi har en akuttelefon, her sidder vores medarbejdere klar hele døgnet rundt til at hjælpe. De kan ofte sætte vasken i gang for dig, eller se, hvad der evt. går galt.

Jeg vil opfordre dig til at skrive til os inde på https://washworld.dk/hjaelp, hvor du kan beskrive din oplevelse. Vores kundeservice vil gøre deres bedste for at hjælpe dig.

Valutata 3 stelle su 5

Jeg har haft et par gange hvor jeg har…

Jeg har haft et par gange hvor jeg har vasket bil,
hvor maskinen ikke har vasket færdig og jeg har
måttet flytte over i den anden vaskehal.

30 dicembre 2023

Hej Jens,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager ulejligheden, du har oplevet med maskinen, der ikke fuldførte vasken som forventet.

Vi sætter pris på din feedback, da den hjælper os med at identificere områder, hvor vi kan forbedre vores service.

Vi arbejder løbende på at optimere og vedligeholde vores vaskeanlæg for at minimere sådanne udfordringer. Hvis du oplever lignende problemer eller har andre bekymringer, bedes du kontakte vores kundeservice, så vi kan hjælpe dig og undersøge sagen nærmere.

Vi beklager igen for eventuelle gener, og vi ser frem til at have mulighed for at give dig en bedre oplevelse i fremtiden :-)

Zara
Wash World

Valutata 3 stelle su 5

Maskinerne vasker ikke bagenden af…

Maskinerne vasker ikke bagenden af Tesla Model S ren. Der sidder store pletter af snavs som børsterne slet ikke rører, på trods af at det sidder på den yderste del af bilens bagende.

29 dicembre 2023

Hej Torsten,

Sikke en ærgerlig oplevelse. Du skal selvfølgelig have et tilfredsstillende vaskeresultat, når du vasker hos os. Du er derfor meget velkommen til at skrive til os på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation". Vedhæft gerne billeder af vaskeresultatet, så vores kundeservice kan behandle sagen bedst og hurtigst muligt.

Valutata 2 stelle su 5

Vasker OK men ikke mere end det.

Vasker OK men ikke mere end det.
Oplever flere gange at hjulbørster køre på bagdørene i stedet for fælgene.
Vedligehold af maskinerne er mangelfuld. Ofte virker måtte renseren ikke og softbrush børsterne er helt nedslidt.

17 novembre 2023

Hej Matias,

Det lyder som en ærgerlig oplevelse. Sådan skal det bestemt ikke være at vaske hos os. Hvis du har tid, må du meget gerne kontakte vores kundeservice inde på https://washworld.dk/hjaelp under "Vaskehal og reklamation", så vil de hjælpe dig hurtigst muligt. Du må rigtig gerne vedhæfte billeder af vaskeresultatet.

Valutata 4 stelle su 5

Generelt set er Wash World en god…

Generelt set er Wash World en god oplevelse. Jeg kører meget rundt i DK og benytter mig af forskellige vaskeanlæ og især dem med 2 eller flere vaskehaller er gode - sikrer lav ventetid. En enkelt (Ebeltoft) er ikke så god gammel og svære indkørselsforhold. Pris og kvalitet hænger fint sammen også selvom der er enkelte gamle vaskehaller

30 ottobre 2023

Kære Per.

Tak for den gode anmeldelse. Det glæder os, at du har haft en tilfredsstillende oplevelse i vores vaskehal, og benytter vores koncept mht. medlemskab til alle vaskehaller.

Vi vil dog gerne give vores kunder en oplevelse, som både er nem og luksus til en lav pris.

Jeg videregiver din info ang. vaskehallen i Ebeltoft.

Du ønskes en god dag herfra.

De bedste hilsner
Kirsten 🚗
Wash World.

God automatisk service

30 ottobre 2023

Hej,

Tak for din feedback! Det glæder os at høre, at du fandt vores automatiske service tilfredsstillende.

Hvis du har yderligere kommentarer eller spørgsmål, er vores kundeservice klar til at hjælpe.

Sara 😁

Fantastisk service

Fantastisk service da jeg ringede ind, personen der holdt i vaske hallen og var færdig, kørte ikke hurtigt nok ud og vupti så var min vask brugt af en anden. Ringede ind og fik en fantastisk service, meget service
minded person der tog telefonen.

16 ottobre 2023

Hej Karin.

Tak for din anmeldelse med 4 stjerner. Det er fantastisk at høre, at du oplevede en fantastisk service, da du ringede ind til vores akuttelefon.

Vi sætter pris på din positive feedback og vil fortsætte med at arbejde hårdt for at levere fremragende service til vores kunder. Vi er glade for at have kunnet hjælpe dig i den pågældende situation.

Marcus

Come funziona Trustpilot

Scopri di più su come vengono gestite le recensioni su Trustpilot.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più