Banner for Van Mossel Volkswagen - Waalwijk

Van Mossel Volkswagen - Waalwijk Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Van Andelstraat 1, 5141 PB Waalwijk, Nederland, NL

Valutata 3 stelle su 5

De kosten voor de LongLife-servicebeurt vielen naar mijn mening erg hoog uit in vergelijking met de tarieven die ik elders zie voor vergelijkbaar onderhoud. Daarnaast viel het mij op dat de auto de... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Super fijne mensen daar vooral nirul top gast staat gelijk voor je klaar wordt echt netjes met alles geholpen en dan om niet te vergeten Hakan top service

Valutata 5 stelle su 5

Zelden heb ik zo graag een review willen geven. Vrijdagmiddag 14.00 uur kom ik met mijn oude Beetle bij v Mossel in Waalwijk i.v.m. een los onderdeel. Op een zeer vriendelijke manier word ik geholpen... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line opgehaald ! Met 1 woord geweldig onze verkoper Twan is een super fijn persoon lekker gewoon doen! Wij hebben door Twan een hele mooie dag gehad van Mossel mag tro... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Volkswagen - Waalwijk

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Volkswagen:
Van Mossel is officieel Volkswagendealer en heeft vestigingen in Hapert, Oisterwijk, Tilburg, Valkenswaard, Waalwijk en Weert.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Van Andelstraat 1, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Paesi Bassi

• 0416 671 111
Promotion box for Van Mossel Volkswagen - Waalwijk

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

336 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

360 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 3 stelle su 5

Hoge kosten en ontbrekende service bij LongLife-servicebeurt

Daarnaast viel het mij op dat de auto deze keer niet was gewassen. Bij eerdere onderhoudsbeurten was dit wel een prettige extra service, waardoor het jammer is dat dit nu achterwege is gebleven.

29 luglio 2026

Beste heer Weeterings,

Hartelijk dank voor uw feedback.

Helaas kan ik uw gevoel over de hoogte van de kosten niet wegnemen. Ik begrijp dat dit teleurstellend voor u is.

Wat betreft het niet wassen van uw auto: normaal gesproken behoort dit tot onze service. Helaas is dit deze keer niet gebeurd. Daarvoor bied ik u mijn excuses aan.

Ik wil graag met u in contact komen om u een toelichting te geven.

Het after-sales team Waalwijk.

Valutata 1 stelle su 5

Van Mossel volkswagen Waalwijk …

Van Mossel volkswagen Waalwijk verdienen wat mij betreft niet eens 1 ster.

Ik vraag mij vaak af hoe vaak dit gebeurt zonder dat klanten het zelf ontdekken. Je brengt je auto naar een volkswagen dealer met veronderstelling dat deze veilig en vak.kundig wordt gemaakt maar krijgt hem onveilig terug. Bij mijn auto zijn onderdelen en bevestigingsmateriaal niet teruggeplaatst. Dat is niet alleen slordig en amateuristisch maar kan ook gevolgen hebben voor de veiligheid.
Je betaald Je hier ongeveer 2 of 3 keer zoveel als bij normale garage die niet bij dealer zijn aangesloten terwijl de kwaliteit van het geleverde werk daar totaal niet naar is. Dit is niet het gewenste werk dat je van een officiële dealer mag verwachten.

Het meest frustrerende is de reactie achteraf. Zodra je een review plaatst krijg je alleen een standaardantwoord Wij zullen uw feedback serieus nemen om onze dienstverlening in de toekomst te kunnen garanderen In de praktijk gebeurt er vervolgens niets. Geen oplossing, geen verantwoordelijkheid en geen enkele blijk dat er echt iets met de klacht wordt gedaan.

Ik hoop dat andere klanten hun auto na een onderhoudsbeurt goed controleren. Als een andere garage mijn auto niet had nagekeken was ik er zelf waarschijnlijk nooit achter gekomen dat onderdelen niet terug zijn geplaatst.

25 luglio 2026

Zijn niet bereikbaar

Zijn niet bereikbaar. Zou al 2 maanden terug gebeld worden. Alleen als je wat wilt kopen zijn ze happig. Wees gewaarschuwd!

15 maggio 2026

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Waalwijk

Het spijt ons te horen dat u ons moeilijk kon bereiken en dat u al zo lang wacht op een telefoontje. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Valutata 1 stelle su 5

Wagen weggebracht en na laten kijken

Wagen weggebracht en na laten kijken, ze hadden het nagekeken maar niks gevonden, paar dagen later terug en hetzelfde verhaal.. ook langs geweest toen auto er stond ofdat ze de olie willen checken, dit gingen ze doen maar niet gebeurd

17 giugno 2026

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Waalwijk

Het spijt ons te horen dat uw ervaring niet aan de verwachtingen voldeed. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken en contact met u opnemen.

Valutata 5 stelle su 5

Ik kom elk jaar voor APK en onderhoud…

Ik kom elk jaar voor APK en onderhoud bij de VW-dealer in Waalwijk. De serviceadviseurs Avinash, Nirul en Remco zijn klantgericht, leggen alles goed uit en denken graag mee. Dit verdient een 5-sterrenreview. Ga zo door, mannen!

29 aprile 2026
Valutata 5 stelle su 5

Wederom weer goed geholpen.

In April onze tweede Volkswagen gekocht bij van Mossel Volkswagen in Waalwijk.
Ook deze keer weer super fijn geholpen door verkoper Michiel. 👍🏻
Super tevreden over dit bedrijf.
Groet Marcel en Inge

11 aprile 2026

Super goed geholpen

Super goed geholpen, ik had panne doordat ik in een gat in de weg was gereden. De auto begon te trillen en te hobbelen. Ik moest een diagnose laten maken van de auto en kon direct terecht bij Van Mossel Waalwijk. Zij hebben de auto nagekeken en wisten mij al snel weer opweg te helpen. Ze waren uiterst klantvriendelijk en professioneel.

18 aprile 2026

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più