De kosten voor de LongLife-servicebeurt vielen naar mijn mening erg hoog uit in vergelijking met de tarieven die ik elders zie voor vergelijkbaar onderhoud. Daarnaast viel het mij op dat de auto de... Leggi di più
L'azienda ha risposto

L'azienda ha risposto
Vrijdag mijn Volkswagen Polo R Line opgehaald ! Met 1 woord geweldig onze verkoper Twan is een super fijn persoon lekker gewoon doen! Wij hebben door Twan een hele mooie dag gehad van Mossel mag tro... Leggi di più
Zelden heb ik zo graag een review willen geven. Vrijdagmiddag 14.00 uur kom ik met mijn oude Beetle bij v Mossel in Waalwijk i.v.m. een los onderdeel. Op een zeer vriendelijke manier word ik geholpen... Leggi di più
Super goed geholpen, ik had panne doordat ik in een gat in de weg was gereden. De auto begon te trillen en te hobbelen. Ik moest een diagnose laten maken van de auto en kon direct terecht bij Van Moss... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Van Andelstraat 1, 5141 PB, Waalwijk, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Auto voor onderhoud gebracht. Team hoeft goed meegedacht en de auto voor de middag afgerond zodat ik op tijd de auto weer mee kon nemen.
Snelle en goede service, vriendelijk onthaal, goede opvolging en communicatie!
Fijn geholpen!
Mijn auto in november opgehaald.
Dus een goed begin, maar verder nog weinig ervaring met van Mossel.
Hoop dat ze mijn vijfde ster dus ook gaan verdienen.
Ging soepel tot ik een mail stuurde dag na aflevering over mankementen aan de auto en een ingeplande herkeuring onafhankelijke Bovag garage (Geen enkele reactie meer)

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Waalwijk
Heel fijn contact, eerlijk afspraken die ook echt nagekomen zijn! Top!
Onze volgende auto: hopelijk weer bij van Mossel in Waalwijk.
Fijne ontvangst en begeleiding tijdens koop en afleverings proces
Auto gebracht voor een grote beurt. Al vantevoren in gecheckt, maar bij aankomst en na ik me had aangemeld laten ze je wachten. Zonder uitleg te geven waarom het zolang duurt. Auto de volgende dag opgehaald en kreeg te horen dat erg geen bijzonderheden waren. Met de vraag of de ruitenwissers vervangen waren kreeg ik als antwoord dat deze nog goed waren bevonden door de monteur ???????? Niet gecontroleerd dus want ze stuiteren over de ramen. Dan ga je toch twijfelen wat ze doen met de servicebeurt. Moest nog maar een keer langskomen om de ruitenwissers te laten vervangen. Wat denk je zelf, het vertrouwen in Mossel Volkswagen is ........

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Waalwijk
Een maand geleden wij informeren voor een nieuwe Cupra Leon business uitvoering ,bij van Mossel in Waalwijk ,kwam snel een reactie ,wij afspraak gemaakt en er naar toe ,mooie auto en v riendelijke verkoper ,de deal was snel gemaakt .Na ondertekening had ik nog wat vraagjes over de auto ,toen was de reactie niet meer zo snel ,kenteken aanvragen duurde bijna 3 weken ,vond ik erg lang duren maar oké ,Zaterdag 8November zouden wij onze nieuwe Cupra Leon Business Hatchback uitvoering ophalen in Waalwijk .ik verzekering gebeld en die vertelde mij dat het kenteken bij een gewone uitvoering hoorde en niet bij de duurdere die wij gekocht hebben .Bij navraag bij het RDW bleek dat het Kenteken bij een Cupra Station hoorde en niet bij een Hatchback die wij gekocht hadden ,Ik de gegevens doorgestuurd naar van Mossel in Waalwijk ,kreeg ik als antwoord “Het was een geïmporteerde Cupra wel een basis uitvoering maar met meer opties ,en het RDW maakte wel meer fouten dus geen probleem wat zeur je nou eigenlijk “Ik was er helemaal klaar mee en belde op naar de verkoper en vertelde hem dat ik heel erg teleurgesteld was en ERNSTIG MISLEID voelde en dat ik van de aankoop af wilde ,gelijk alles op schrift gezet en verstuurd ,ook klantenservice in Tilburg gebeld maar tot mijn verbazing wist de Manager daar van het gebeuren af ,Binnen 5 minuten kreeg ik een appje dat de aankoop was geannuleerd ,NOU DAN WEET JE ALS KOPER AL GENOEG ,maar de auto is gewoon weer op de site gezet zonder aanpassing met kenteken “JKP-94-Z voor de zelfde prijs ,SCHANDALIG wat er gebeurd is bij zo een grote dealer ,nooit meer wat gehoord of vernomen .

Risposta di Van Mossel Volkswagen - Waalwijk
van Mossel in Waalwijk is een zeer klantgericht autobedrijf dat niet alleen nieuwe- en gebruikte Volkswagens verkoopt, maar ook snapt dat particuliere klanten vaak iets in te ruilen hebben.
Bij van Mossel Waalwijk wordt dat op waarde geschat. Daarnaast is iedereen zeer betrokken; van de receptioniste tot de verkopers. De kunst is niet de eerste auto aan een klant verkopen maar de auto’s die daar op volgen. Van Mossel Waalwijk heeft aan ons de derde nieuwe Volkswagen mogen leveren en dat zegt alles.
Bedankt team Waalwijk!
Hele goede en snelle service de auto was ook nog gewassen echt top
Gaarne volgende keer updating van Navi. Leclou Eindhoven.
Ik ben erg tevreden over de reparatie van mijn auto, De service was snel, professioneel en vriendelijk.
Mijn auto rijdt weer perfect en alles is netjes afgehandeld.
De medewerkers namen de tijd om alles goed uit te leggen en hielden me op de hoogte van de voortgang
Kortom uitstekende service.
Heel goed en kundig geholpen. Vriendelijke ontvangst. Eerlijk en een goed gevoel bij
Super bedrijf. Luisteren naar je wensen en doen t uiterste om deze te vervullen en zelfs meer!