Banner for Van Mossel Renault

Van Mossel Renault Recensioni 288

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Valutata 4 stelle su 5

Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspa... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Bij het aangaan van mijn eerste private-lease contract ben ik op een uiterst prettige en behulpzame manier geholpen door Bryon van V. Hij nam ruim de tijd en dacht echt mee. Omdat ik 25 jaar een VW Be... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Koop van mijn eerste auto in 2014 bij V Mossel werd heel fijn afgehandeld door John Slabbekoorn. Dus natuurlijk John weer opgezocht omdat ik van Captur naar Symbioz wilde. Wederom een vlekkeloze beh... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Renault

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

Promotion box for Van Mossel Renault

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

3 stelle
2 stelle
1 stella

Valutata 2 stelle su 5

Jammer dat als er een on line afspraak…

Jammer dat als er een on line afspraak is gemaakt voor een proefrit, dat de auto tussendoor wel aan andere klant verkocht kan worden. Vermoed geen business policy , dus hoop voor menselijke fout.

15 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Beste heer Smit, vervelend dat u dit zo ervaart.

De verkoper heeft u nog proberen te bellen hierover en u een offerte voor een mooi alternatief toegestuurd.

Graag kom ik met u in contact hierover.

Marnix Guijs

Slechte reparatie

Versnellingsbak vervangen en de volgende dag staat de auto still met een kapotte koppeling.

8 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Geachte heer Harmsen, vervelend en onze excuses dit mag natuurlijk niet gebeuren! Wij gaan u vandaag bellen en het netjes oplossen.

Valutata 2 stelle su 5

zo flexibel als hout......

de zgn. AFTER SALE leek nergens op.

7 maggio 2025

Goedemiddag meneer Rike,

Allereerst wil ik u zeggen dat ik het zeer spijtig vind dat niet alles naar volledige tevredenheid is verlopen.
Ik kom daarom dus ook graag met u in contact om uw kant van het verhaal te horen.

Zojuist heb ik telefonisch contact met u geprobeerd op te nemen, om het met u op te lossen.
Zou u mij bij gelegenheid kunnen terugbellen op 06-11855674?

Jorrit de Groot

van Mossel Culemborg

Zeer goede service en ERG vriendelijk..
lekkere koffie! Had een lekke band, 15 min later kon ik weer wegrijden.. even tussendoor zeiden ze al. ZÉÉR tevreden!!

5 maggio 2025

Beste Vincent,
Ontzettend bedankt voor deze leuke 5 sterren review!
De lekke band was vervelend maar gelukkig konden we je snel helpen zoals we altijd doen.

Graag tot een volgende keer. Doen we weer een lekker kopje koffie :)

Vestigingsdirecteur Van Mossel

Valutata 5 stelle su 5

De vriendelijkheid en bereidwilligheid…

De vriendelijkheid en bereidwilligheid om ons tevreden houden zonder drang van je moet dit of dat zeer aangenaam om zaken te doen, nog maals bedankt Sjoerd.

24 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Jeroen van Dongen
06-26056618

Tessa engelengeduld…

Tessa Heijligers heeft eindeloos geduld met me gehad. Met mijn gebruikte ZOE waar ik ook nog een waslijstje aan extraatjes bij wilde hebben. Zo’n aankoop is toch altijd een beetje spannend maar Tessa heeft al mijn zorgjes weggenomen met een brede glimlag en engelengeduld. Hartelijk dank daarvoor!🫶

12 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Ik zijn blij te horen dat u een positieve ervaring hebt gehad met Tessa. Het is fijn om te lezen dat ze u met geduld en een glimlach heeft geholpen bij het vinden van de perfecte ZOE. Nog veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw mooie Renault Zoe!

Aanschaf Renault 5 E-tech

We zijn goed geholpen bij onderhoud en reparatie van de Zoë. Dus zijn we voor een vervanging daarvan bij jullie gaan kijken. We zijn toen heel vriendelijk door Melvin te woord gestaan en met veel informatie geholpen. Alles goed uitgelegd, zodat ik de aankoop wel aan durfte. Het gaf ons vertrouwen om bij jullie een auto te kopen. Door Melvins handelen verliep alles om de auto heen heel soepeltjes, zo koop je met plezier een auto.

5 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Het is fijn om te horen dat u zo'n positieve ervaring heeft gehad met onze service. Ik ben blij dat Melvin u zo goed heeft geholpen en dat u zich door hem goed geïnformeerd voelde. Het is onze missie om onze klanten een prettige en transparante aankoopervaring te bieden. Heel veel plezier met de nieuwe schitterende Renault 5! Veel veilige en plezierige kilometers en graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Zeer adequaat en service gericht…

Zeer adequaat en service gericht gehandeld door Dennis van Gent. Naar aanleiding van vragen die ik had gesteld voor mijn nieuwe auto werd geleverd Contract hierdoor wat aangepast. Echt top geregeld zeer klant gericht gehandeld. Zal in de toekomst zeker weer bij van Mossel Rotterdam Alexander winkelen en reclame voor ze maken.

2 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Beste Dennis, fijn dat u de tijd heeft genomen om een beoordeling voor ons achter te laten op Van Mossel Rotterdam. We zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen! We kijken uit naar uw volgende bezoek. Fijne dag!

Jeroen van Dongen
06-26056618

Klantvriendelijk

Prettige ontvangst, goede uitleg en mogelijkheid om tot prijsafspraak te komen.

Fam.Nuijten

28 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Hartelijk dank voor uw positieve review! Ik ben blij te horen dat u tevreden bent, en ik wens u dan ook heel veel plezier en veilige kilometers met de Renault Symbioz! Graag tot ziens.

Valutata 5 stelle su 5

Erg prettig geholpen door Tessa bij de…

Erg prettig geholpen door Tessa bij de aanschaf van een Capture. Zij heeft het proces heel goed begeleid. Erg vriendelijk en gezellig. Stond altijd open voor vragen.
Zo wil je als klant behandeld worden.
Top👍🏻😊

21 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Bedankt voor de leuke review Aad!

Bianca Slotboom
Van Mossel Renault

Top service!

10 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Fijn om te lezen en dank voor de top beoordeling!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer attente monteur goede service bij van mossel Barendrecht

Vandaag bij van mossel Barendrecht geweest schakelaar Twingo vervangen
Ondanks de auto al uit de garantie was gratis gedaan
De monteur die er aan gewerkt heeft vertelde mij dat er een kreunend geluid uit de onder het stuur vandaan kwam
Keurig dat hij dat bemerkte hij heeft het gelijk gerepareerd ongevraagd

6 marzo 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Fijn om te horen over uw positieve ervaring in Barendrecht.

Bianca Slotboom
Van Mossel Renault

Valutata 5 stelle su 5

Kom met een lekke band en wordt direct…

Kom met een lekke band en wordt direct geholpen.
Wat een TOPPERS zijn het, kon na een kop koffie direct door.

Dank je wel voor deze fijne service

3 marzo 2025

Goedemiddag,

Bedankt voor deze fantastische review.
Graag tot een volgende keer in onze winkel, doen we weer een kopje koffie!

Vestigingsdirecteur Van Mossel Culemborg

Fantastische service!

Toen ik een leuke auto op de website zag, heb ik telefonisch contact opgenomen met Van Mossel Culemborg. De auto was er gelukkig nog en ik mocht meteen langskomen voor een proefrit. Ik was super enthousiast over de auto, maar wilde wel even met het thuisfront overleggen omdat het een flink bedrag is om uit te geven. Ik werd geholpen door Bryon van Voorst en hij was bereid de auto die dag voor mij te reserveren zodat ik thuis kon overleggen. Uiteindelijk heb ik telefonisch overlegd en de auto meteen gekocht. Ik was samen met mijn dochter en wij waren in gesprek over hoe we de auto op moesten komen halen. Bryon stelde toen voor de auto te komen brengen. Wat een service! We hebben een afspraak gemaakt en de auto werd thuis gebracht. Gepoetst en wel! Wij zijn heel tevreden met Van Mossel Culemborg, en met Bryon in het bijzonder!

4 marzo 2024

Beste Mariska,

Bedankt voor uw leuke en uitgebreide review.
Erg fijn om te lezen dat u zo enthousiast was over de de auto en dat onze collega Bryon van Voorst u zo goed en klantvriendelijk heeft geholpen.
We zijn trots op onze medewerkers die er alles aan doen om onze klanten een prettige ervaring te bieden.

Hele fijne en veilige kilometers toegewenst in uw nieuwe auto.
Graag tot ziens in Culemborg.

Vestigingsdirecteur Van Mossel Culemborg

Mega slechte verkoopservice

Wij zijn op een maandag in de showroom geweest en zouden de dag erna gebeld worden met informatie. Helaas had ik een oproep gemist. Ik probeerde direct terug te bellen, maar krijg dan de klantenservice aan de lijn. Ik ben 5 dagen bezig geweest de verkoopster die we gesproken hadden aan de telefoon te krijgen. Elke keer wordt er gezegd dat ze er niet is, dat ze me wel terug zal bellen of er wordt gewoon opgehangen. Als je nou een auto wil verkopen, zou je toch beter met je potentiële klanten om moeten gaan.

18 febbraio 2025

Risposta di Van Mossel Renault

Beste Laura, kunt u mij a.u.b. uw telefoonnummer appen of mailen, dan kunnen we in contact met u komen, obv een voornaam kan ik uw gegevens niet opzoeken. Met vriendelijke groet, Jan de Winter Vestigingsdirecteur Mijlweg jan.dewinter@vanmossel.nl of 0615448882

Valutata 5 stelle su 5

Wat je ver haalt is beter? Deze keer zeker!

Zo vaak koop je in je leven niet een nieuwe auto. En dan is afscheid van de oude ook nog een dingetje. Dat hebben de mensen van Mossel Dordrecht goed begrepen…!
Nadat wij onze trouwe LandRover Discovery 4 zelf hadden verkocht, waren onze zinnen gericht op een Jeep Renegade 4xe 240 Plug-in hybrid electric S…. Vanuit noord Fryslân het hele land (en daar buiten) afgestruind om precies dat bouwjaar en aantal kilometers, die uitvoering en die kleur te vinden.
Bij Van Mossel, Dordrecht doemt dan plotseling de ‘one-and-only’ Jeep op. Meteen gebeld, afspraak gemaakt en dezelfde dag 250 km afgelegd om blij verrast oog in oog te staan met onze favoriete auto.
Aandacht, vriendelijkheid en rust bij de onderhandelingen; oplossingen voor nog kleine aanpassingen en vooral de bereidwilligheid om de auto - na grote beurt, nieuwe apk, rijklaar en blinkende poetsbeurt - zelf bij ons thuis in het hoge noorden af te leveren! Voor ons ongekende service, die de transactie van begin tot eind een succes maakt.
Het enige ‘minpuntje’ is, dat de verkoper niet zover wilde zakken met de prijs als ik zou wensen, maar wel goeie argumenten had om ons te overtuigen. Bedankt!

10 febbraio 2025

Jan Hager,

Wat fijn te horen dat de aankoop van uw Jeep Renegade zo'n succes was! We zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen bij deze bijzondere aankoop en de service aan huis kon waarderen. Bedankt voor uw feedback!

Met vriendelijke groet, Van Mossel Renault Dordrecht

Kat in de zak gekocht!

Auto gekocht voor 18000,- en nu blijkt er alles aan mis te zijn. Distributie ketting, motor, olietank. Kortom bijna alles. Wat me een reparatie van 6000 euro gaat kosten. Dus nee 👎

Gebeld met van mossel helaas was er niks mogelijk. Vervolgens de opdracht gegeven aan een andere garage, en na het plaatsen van een review op trust pilot is korting op reparatie wel mogelijk. Bijzonder

20 febbraio 2025

Beste Nathalie,

Wij vinden het erg vervelend dat u problemen ervaart met de auto die u ruim twee jaar geleden bij ons heeft aangeschaft. Vanwege de combinatie van leeftijd, kilometerstand en het feit dat er in de afgelopen twee jaar geen onderhoud bij een dealer is uitgevoerd, is er helaas geen coulance toepasbaar vanuit de fabrikant. Zoals besproken willen wij graag met u meedenken en bent u van harte welkom bij Van Mossel om diagnose te stellen en een eventuele reparatie met korting uit te laten voeren. Als u hierover alsnog in gesprek wilt, kunt u mij altijd bellen op 0620016447.

Pim de Groot

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più