Het moment dat je binnen stap krijg je het gevoel dat je zal vinden waarnaar je op zoek bent.de sfeer,is optimaal klant vriendelijk,hulpzaam en geduldig om je vragen te beantwoorden. Kortom : een le... Leggi di più

vanaf het eerste contact in de showroom voelden wij ons thuis. Er was aandacht en een heel vriendelijke verkoper nam alle tijd om op onze vragen te reageren.
In december 2025 bezoek gebracht aan de koperstraat met doel een nieuwe lease auto uit te zoeken. Heb nu via deze dealer een privatelease Clio welke in juli in geleverd moet worden. Er was tota... Leggi di più
L'azienda ha risposto
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Renault
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Koperstraat 16, 3067 GL, Rotterdam, Nederland, Paesi Bassi
- 010 207 1111

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Het moment dat je binnen stap krijg je…een geweldig gevoel
Kortom : een leuke sfeer om zaken te doen.
Top dealerj Van Mossel Renault-Rotterdam Alexander!
veel keus is merk en prijs
veel keus is merk en prijs, goede service hebben beide auto's kunnen inruilen voor goede inruilprijs enm blij met onze nieuwe Dacia Duster en Renault Capture
Potrebbe usare l'IA per rispondereMostra di più

Des intresse verkopers.
Er was totaal geen interesse bij een verkoper, die we via een magazijn medewerker eindelijk te spreken kregen na 20 minuten in de showroom gelopen te hebben.
We hebben deze verkoper gevraagd of de auto langer geleasd kon worden. Antwoord : doen we niet aan.
Stelde de vraag of zij ook tweede hands leasde: Antwoord: nee of voor heel korte duur.
Vraag naar lease prijs nieuwe Captur hybride, kwam heel moeizaam van de grond. Vraag naar lease prijs nieuwe Dacia Sandero Stepway: antwoord kan ik niet geven, komt in 2026 nieuw model uit.
Maar bij concurrent Citroen een C3 besteld. Puur uit desinteresse verkoper. Terwijl wij al sinds 1980 nieuwe auto's ( 9 stuks) bij deze dealer hebben aangeschaft.
Voor mij geen Renault meer

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Super vriendelijke en professionele service.
Wederom zeer goed, snel en vriendelijk geholpen door Sjoerd van der Meulen.
Mijn Twingo ingeruild voor een super fijne Clio. Dank je wel Sjoerd en tot de volgende keer!
Hartelijke groet,
Anne
❤️🤍

Goed geholpen
Konden rustig de auto bekijken die we op de website gezien hadden
Daarna een proefrit gemaakt
Die was oke
Met Stefano een gesprek gehad over de inruil.
Toen besloten tot koop over te gaan
7 januari de auto opgehaald
Zeer tevreden
Rik en Carla Kennis

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
omdat wij uitstekend geholpen zijn door…
omdat wij uitstekend geholpen zijn door ben een top verkoper

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Ging even kijken bij een occasion
Ging even kijken bij een occasion, kon in alle rust dat doen zonder dat je gelijk besprongen werd! Nadat ik uitgekeken was werd ik benaderd met de vraag, wilt u soms een proefrit maken? dat besluit was zo genomen. Na terug komst de verkoper bedankt en zij tegen hem ga er over nadenken. De volgende dag terug en en gesprek aangegaan voor offerte en besloten tot koop. Alles wat daarna kwam was allemaal perfect. Toezeggingen, services en snelle levering en gewoon duidelijke afspraken. Verkoper (Ben)zeer vriendelijk en behulpzaam. Dank en ben happy met de aangeschafte auto.

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Zeer vriendelijke en hardwerkende…
Zeer vriendelijke en hardwerkende mensen. Ik kwam tussendoor en het was erg druk, maar ze waren zeer behulpzaam.

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Ik had wat beschadigen niet groot ik…
Ik had wat beschadigen niet groot ik melde dat maar werd niet naar gekeken doen wij niet

klantvriendelijk…
Sjoerd is een klantvriendelijk verkoper. Denkt met je mee en zet een stapje extra. Heel fijn.

Goede service vriendelijk geholpen
Goede service vriendelijk geholpen. Ze nemen de tijd voor je.

Aanrader dankzij klantgerichte ervaring
Ondanks dat ik uiteindelijk geen aankoop heb gedaan bij Van Mossel Renault Rotterdam Alexander, wil ik dit filiaal toch van harte aanbevelen. Ik ben vriendelijk en professioneel geholpen door Ben Hooijberg. Hij nam de tijd om al mijn vragen helder te beantwoorden en dacht actief mee. Ben zat er scherp op, waardoor zaken snel geregeld konden worden en hij was bovendien altijd goed bereikbaar voor aanvullende vragen. Het was prettig om met zo’n betrokken en deskundig iemand contact te hebben. Kortom: topservice, ook zonder uiteindelijke aankoop.

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
De vriendelijkheid en bereidwilligheid…
De vriendelijkheid en bereidwilligheid om ons tevreden houden zonder drang van je moet dit of dat zeer aangenaam om zaken te doen, nog maals bedankt Sjoerd.

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Zeer adequaat en service gericht…
Zeer adequaat en service gericht gehandeld door Dennis van Gent. Naar aanleiding van vragen die ik had gesteld voor mijn nieuwe auto werd geleverd Contract hierdoor wat aangepast. Echt top geregeld zeer klant gericht gehandeld. Zal in de toekomst zeker weer bij van Mossel Rotterdam Alexander winkelen en reclame voor ze maken.

Risposta di Van Mossel Renault - Rotterdam Alexander
Filiaal Motorstraat een teleurstellende…
Filiaal Motorstraat een teleurstellende ervaring. Gingen kijken naar een Scenic, en de verkoper was bijzonder ongeïnteresseerd. Achteraf voor ons positief uitgepakt, wij hebben uiteindelijk een Ioniq 5 gekocht bij de buren.
Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.