Banner for Van Mossel Renault - Roosendaal

TrustScore 4.5 su 5

4,5

Belder 34, 4704 RK Roosendaal, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

De eerste succesvolle aankoop van een Renault Zoë elektrische auto. Zeer snelle en mooie service, het hele aankoopproces tot in detail uitgelegd. De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft v... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 5 stelle su 5

Offerte laten maken met deskundig advies. Met het contact van de medewerker Yannick van der Poel was niets maar dan ook niets mis. Deskundig, bevlogen,meedenkend, blijvend zoekend naar een oplo... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Renault - Roosendaal

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Renault:
Van Mossel is officieel Renault-dealer en heeft vestigingen in Barendrecht, Breda, Culemborg, Dordrecht, Gorinchem, Roosendaal, Rotterdam, Rotterdam Zuid, Spijkenisse, Tiel, Vlaardingen, Waalwijk, Wijk bij Duurstede en Zaltbommel.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Belder 34, 4704 RK, Roosendaal, Nederland, Paesi Bassi

• 0165 526 252
Promotion box for Van Mossel Renault - Roosendaal

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

4,5

4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Fijne klantvriendelijke garage

Super fijne ervaring gehad bij deze garage! We hebben hier onlangs onze nieuwe Renault 5 gekocht en zijn echt heel goed geholpen door Tessa. Vanaf het eerste moment was het contact prettig en ontspannen, zonder gedoe of verkooppraatjes.
Er werd goed met ons meegedacht en alles werd duidelijk uitgelegd. We voelden ons serieus genomen en kregen alle tijd om een keuze te maken.
Kortom: een betrouwbare garage met vriendelijke mensen die weten wat ze doen.

2 maggio 2026
Valutata 5 stelle su 5

De eerste succesvolle aankoop van een…

De auto is gecontroleerd, rijdt geweldig, heeft veel handige functies zoals parkeersensoren en spiegels met een dode hoek, verwarmd stuurwiel en voorstoelen - luxe in een auto van deze klasse kan ik zeggen!
Heel erg bedankt Melvin en ik raad het iedereen aan!

20 aprile 2026

Top service !

We liepen binnen bij Van Mossel Roosendaal gewoon om even rond te kijken. Het eindigde met het kopen van een renault austral. Wij zijn uitstekend geholpen door Dhr. Corne Weterings. Hij is erg geduldig, vakkundig en heeft ons heel goed geadviseerd. Wij zijn heel blij met onze nieuwe auto!

16 aprile 2026
Valutata 1 stelle su 5

Beste Willem,

Beste Willem,

Ik heb nu al zoveel mails verstuurd om de review, volgens afspraak, op trustpilot te verwijderen.
Dit was de afspraak.

Ik vind het jammer dat je de afspraak niet nakomt.
Ik houd hier niet van, maar ik vraag je vriendelijk om de review te verwijderen.
Ik kan immers nu ook een review schrijven, dat jij je afspraken niet nakomt, ondanks een goed telefoongesprek en meerdere reminders per mail etc.
Toch jammer, terwijl we er volgens mij beide begrip voor de situatie hadden.

Vestigingsdirecteur

E: marco.nl
W:
Facebook | LinkedIn | Instagram | YouTube

Van Mossel Renault Dacia Roosendaal is officieel dealer van Renault en Dacia

Van Mossel RDN 1 B.V. is statutair gevestigd te Tiel onder KvK 11014764 en is een onderdeel van de Van Mossel Automotive Group. De inhoud van dit bericht is alleen bestemd voor de geadresseerde en kan vertrouwelijke of persoonlijke informatie bevatten. Indien het bericht niet voor u bestemd is, wordt u verzocht de afzender daarover te informeren en het bericht te vernietigen.

Denk aan het milieu voordat u dit bericht print.

Wel jammer dat het zo moet
Mvg Autobedijf Willem Faber

23 marzo 2026

Soepel aankoopproces

Snelle reactie na aanvraagformulier proefrit. Stonden de volgende dag zelfs twee auto's klaar voor proefrit.
Onze vragenlijstje werd al voor het grootste deel beantwoord door verkoper tijdens kennismakingsgesprek. Al met al een soepel aankoopproces.

17 ottobre 2025

En daar staan we weer met pech deel 2

En daar staan we weer met pech, dit keer op P3 Schiphol. Dus weer bellen met Van Mossel en weer afgewimpeld naar Renault Service. Gelukkig staat de ANWB binnen 5 minuten naast me om te helpen. Helaas protocol van Renault dat ik niet door de ANWB geholpen mag worden en nu 45 minuten mag wachten met gezin en volbepakte auto.

Service dus wederom ver te zoeken, alles voor de laagste prijs en minste service.

Update 23-10-2025
Na contact te hebben gehad met de lokale directie van Van Mossel Renault Roosendaal is er vanuit die vestiging een passende oplossing gekomen. Dus vanuit daar top opgepakt, maar de afwikkeling vanuit de Van Mossel Pechhulp en Renault Route Service blijft van slecht niveau.

Update 21-01-2026:
Met Van Mossel Lease was bij de stranding afgesproken dat er de grote beurt meteen uitgevoerd zou worden door Van Mossel Gorinchem. Helaas blijkt nu dat Van Mossel Gorinchem nooit deze beurt heeft uitgevoerd, omdat mijn auto melding maakt dat er nu weer een beurt nodig is. Het nette voorstel van Van Mossel Lease blijkt nu achteraf toch niet geheel conform afspraak te zijn uitgevoerd.

19 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Hoe vervelend dat dit vanuit Renault niet goed verlopen is. Ik snap uw frustratie als u 45 minuten moet wachten op hulp. Graag kom ik met u in contact om te kijken wat wij, als van Mossel, voor u hierin kunnen doen.

Zeer goede service

Bijzonder goed ontvangen, duidelijke uitleg en zeer goede service.

5 ottobre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Dacia Duster en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Melvin in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Dacia Duster.

Valutata 5 stelle su 5

Tessa heeft me super goed geholpen!

Tessa heeft me super goed geholpen!

19 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Clio. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan Tessa. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Renault Clio.

Renault Austral Naxos blue

Na een proefrit een Renault Austral in de prachtige Naxos Blue kleur uitgekozen. Tessa heeft ons uitstekend geholpen in de keuze en de opties en we kunnen niet wachten tot de auto afgeleverd wordt.

14 agosto 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Austral en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Nog hel even wachten en dan kunt u genieten van uw mooie Renault Austral!

Valutata 5 stelle su 5

Denken goed mee en geven nuttige…

Denken goed mee en geven nuttige informatie.
Snelle service, behulpzaam en zeer vriendelijk.

10 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de geboden service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team. Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Dacia Sandero Stepway.

Prima 1e ervaring.

Keuze gemaakt via Internet en na en een prettig telefonisch gesprek met Tessa, heb ik een afspraak gemaakt voor een proefrit. De rit verliep soepel en na duidelijke onderhandelingen over prijs en onderhoudspunten heb ik direct besloten de gebruikte auto aan te schaffen.
Bij aflevering was de auto tot in de puntjes verzorgd: grondig gereinigd, technisch nagekeken en zelfs voorzien van twee nieuwe banden en gloednieuwe bougies. Een service die mijn verwachtingen overtrof!

4 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Arkana en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Renault Arkana.

Dacia Sandero Stepway

Het was een goede ervaring om zaken te doen met Van Mossel, vestiging Roosendaal, in de persoon van Tessa. We hebben eerlijk onderhandeld en de aflevering was prima in orde.

4 settembre 2025

Beste Ineke de Haan,
Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent, en een mooi compliment, welke ik zal overbrengen aan Tessa. Heel veel plezier en veilige kilometers met uw mooie Dacia Sandero!

Top service en persoonlijke aanpak bij Van Mossel

Onlangs heb ik mijn Renault Clio aangeschaft bij Van Mossel Renault Roosendaal en ik ben ontzettend tevreden over het hele traject. Vanaf het eerste contact met Tessa verliep de verkoop vlot en prettig. Ze dacht goed met me mee toen ik wat twijfelde over de kleur, en nam echt de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Wat ik erg waardeerde, is dat ze altijd vriendelijk bleef en geen enkel moment het gevoel gaf dat iets teveel moeite was.

Ook tijdens het leveringsproces hield Tessa me netjes op de hoogte met tussentijdse updates. Uiteindelijk was de levering zelfs sneller dan in eerste instantie verwacht, wat natuurlijk een mooie meevaller was. Omdat mijn persoonlijke agenda en vakantie het lastig maakten om de auto direct op te halen, werd er snel en flexibel meegedacht: de Clio werd gewoon bij mijn werk afgeleverd. Dat was echt top geregeld en gaf me veel gemak.

De aflevering zelf verliep vlekkeloos. Alles werd netjes uitgelegd en de auto stond er brandschoon bij, precies zoals gehoopt. Het gaf echt het gevoel dat er zorg en aandacht aan besteed was.

Al met al ben ik super positief over zowel Tessa als Van Mossel Renault Roosendaal. Het hele proces voelde persoonlijk, professioneel en betrouwbaar. Absoluut een aanrader!

2 settembre 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met de aankoop van uw Renault Clio en de service die u heeft ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Renault Clio

Nissan Micra

Op zoek naar een leuk boodschappenwagentje voor erbij. Mijn oog viel op een Nissan Micra maar ik wilde eerst nog verder kijken (naja mijn man dan) een dag later toch terug gegaan voor een proefrit en hoewel het al liefde op het eerste gezicht was, was ik na de proefrit dolverliefd op de Micra. We kwamen bij Tessa terecht en wat hebben wij daar goed mee kunnen praten. Na een goed gesprek naar huis gegaan om na te denken, de volgende dag heb ik contact opgenomen om nog wat te bespreken en uiteindelijk de knoop doorgehakt en de koop bezegeld. Een week later kon ik mijn grote liefde ophalen en man man man wat ben ik er blij mee!! Tessa heeft ervoor gezorgd dat de Micra er tip top in orde uitzag en dat ze klaar stond om mee op pad te gaan.
Lieve Tessa, dank je wel voor je hulp en service!!

13 agosto 2025

Risposta di Van Mossel Renault - Roosendaal

Wat fijn dat u zo goed geholpen bent bij de aankoop van uw Nissan Micra. We zijn blij te horen dat de proefrit en de hulp van onze medewerkster zo positief zijn ervaren. Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Ik zal de complimenten overdragen aan mijn team, en aan Tessa in het bijzonder! Heel veel plezierige en veilige kilometers gewenst in uw Nissan Micra!

Vestigingsdirecteur van Mossel Renault Roosendaal

Scopri di più sui diversi tipi di recensioni.

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più