Vandaag hebben wij onze nieuwe opel mokka electrisch opgehaald in Roosendaal. Wij zijn zeer tevreden over het inruil/aankoop en afleverings traject. Ook een dikke pluim voor onze verkoopadviseu... Leggi di più

Onze Opel Crossland was toe aan z'n eerste onderhoudsbeurt. Het maken van een afspraak was zo gebeurd. Ik kon tijdens het onderhoud, onder het genot van een bakje koffie wachten in de klantencorner. O... Leggi di più
Geprobeerd om telefonisch en via de mail contact te krijgen met de werkplaats.Telefoon werd doorgeschakeld en zouden terug gebeld worden,niet gebeurt .Toen via de mail nogmaals poging gedaan om reacti... Leggi di più
Afspraak op tijd begonnen, ondanks onderhoud en APK niet extra lang gewacht. Na de werkzaamheden goede uitleg van vat er was gedaan en dat de auto weer was goedgekeurd. Medewerkster liep mee naar de... Leggi di più
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Opel - Roosendaal
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
Bredaseweg 243, 4705 RN, Roosendaal, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4690

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Alleen maar goede ervaringen
attente verkoper
Er werd vooraf uitgelegd wat ze gingen doen. Ik had zelf ook wat extra werkzaamheden aangegeven om te doen. Tussendoor werd ik ook nog gebeld met een schatting van de kosten welke uiteindelijk nog voordeliger (lager) bleken uit te vallen.
Netjes geholpen
Netjes geholpen, duidelijke prijsopgave, informatie over kosten en erg vriendelij
het straalt rust en vertrouwen uit
Super ervaring met Tim Fekkens en Opel…
Super ervaring met Tim Fekkens en Opel Roosendaal .
Mooie Opel corsa
Fijn geholpen , ook wat kleine punten nadien opgelost
Gemakkelijk te bereiken. Leveren goed werk af.
Leveren goed werk af. Informeren je snel en correct.
Het bedrijf in Roosendaal is gemakkelijk te bereiken.
Alles volgens afspraak nagekomen.
Prima service en zoals al jaren klant…
Prima service en zoals al jaren klant weer goed geholpen
Na servicebeurt lekkage aan de carterplug
Na servicebeurt lekkage aan de carterplug, na telefoontje twee dagen moeten wachten voor herstel,
Waarschijnlijk oude plug gebruikt en toch een nieuwe gerekend.
Zeer correcte vriendelijke medewerker…
Zeer correcte vriendelijke medewerker en prettige omgeving. Goede en eerlijke voorlichting.
Geruime tijd vantevoren onderhoud…
Geruime tijd vantevoren onderhoud ingepland bij Opel van Mossel Roosendaal met vervangen vervoer. Aangegeven aandachtspunten zijn door hoofdmonteur prima opgepakt, maar vervangend vervoer was niet voorhanden, of ik akkoord wilde gaan met een bestelbus. Ik moest naar mijn werk dus weinig keus, maar wat een slechte service.....
George
Tarieven ontzettend gestegen
Afspraak was correct. De tarieven die op de nota stonden waren wel erg veel gestegen (met name het verversen van de remvloeistof was heel erg in prijs gestegen, dat was erg buitensporig.
Grandland van 2024 gekocht
Grandland van 2024 gekocht, keurig gepoetst en op tijd afgeleverd.
Afspraak op tijd begonnen
Afspraak op tijd begonnen, ondanks onderhoud en APK
niet extra lang gewacht. Na de werkzaamheden goede uitleg van vat er was gedaan en dat de auto weer was goedgekeurd. Medewerkster liep mee naar de auto om het beschermplastic van de stoelen te halen en de sleutel te overhandigen.
Vriendelijk personeel
Wordt altijd vriendelijk te woord gestaan.
Bellen als er iets doorgegeven moet worden.
Voel me op mijn gemak