We waren op zoek naar een andere auto en kwamen voor een occasion bij Van Mossel in Middelharnis terecht. We werden gelijk prettig ontvangen door Bovey Verhoeff. Na een proefrit waren we heel enthousi... Leggi di più

Begin februari voor mijn dochter haar 1e autootje gekocht een Toyota Aygo van 2015. Hierbij zijn we vriendelijk en goed geholpen door Jochum Planting. Er zaten wel wat krasjes en kleine deukjes op de... Leggi di più
Nadat mijn auto kia Picanto totall los was verklaard gingen wij op zoek naar een auto die ook niet zo groot was. Bij onze zoektocht zagen wij een auto Ford Fiesta bij van mossel toen wij daar waren... Leggi di più
Bovy heeft ons super geholpen tijdens het verkooptraject. Helaas vandaag nog bij de werkplaats geweest voor een lekke band, en werd wederom fantastisch geholpen en de band is meteen gerepareerd. Ser... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Dettagli dell'azienda
- Concessionario Opel
- Officina di autoriparazioni
- Rivenditore di auto
- Riparazione e manutenzione auto
- Rivenditore di veicoli a motore
- Rivenditore di auto usate
Informazioni su Van Mossel Opel - Middelharnis
Scritti dall'azienda
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/
De Hofjes 42, 3241 ML, Middelharnis, Nederland, Paesi Bassi
- 088 001 4710

Profiteer nu van topdeals!
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Ruimschoots de tijd gekregen om de…
Ruimschoots de tijd gekregen om de wagen waar ik interesse had te mogen bekijken, twee maal een rondje gereden om zeker te zijn van de aanschaf. Prima geïnformeerd geworden, eigenlijk in alle rust zelf het besluit tot aanschaf kunnen nemen.
Klant vriendelijk en relax
Snelle service en vriendelijke mensen
Prima geholpen op 2e Pinksterdag
Wordt altijd snel en goed geholpen.
Fijn autobedrijf met sympathieke verkopers
Fijne ontvangst ,geheel niet opdringerig ,auto perfect afgeleverd
Alles was goed geregeld en op tijd
Alles was goed geregeld en op tijd. Wel na een dag de turbo problemen maar dat hebben ze heel goed opgelost een leenauto om mee op vakantie te kunnen met trekhaak. En auto staat bij garage voor nieuwe turbo onder garantie
Na een reparatie door de ANWB werd er…
Na een reparatie door de ANWB werd er direct een afspraak gemaakt om de reparatie (mede op advies ANWB) zodanig aan te passen dat er geen risico op een tweede keer pech meer is.
Snelle service van de medewerkers in Middelharnis.
Zeer nette deal met onze inruilauto.
Zeer nette deal met onze inruilauto.
Verkoper netjes door geholpen een fijn persoon voor de zaak en professioneel met zijn werk bezig.
Minpunt moeilijk om met de juiste afdeling verbonden te worden receptie een beetje nonchalant hierin .
Ik kom al meer dan 30 jaar bij deze…
Ik kom al meer dan 30 jaar bij deze garage en dat zegt volgens mij genoeg!
heldere afspraken die ook "gewoon"…
heldere afspraken die ook "gewoon" nagekomen worden.
goed en vriendelijk geholpen
Jawel prima