Banner for Van Mossel Opel - Den Bosch

Van Mossel Opel - Den Bosch Recensioni

TrustScore 4 su 5

Afrikalaan 2, 5232BD 's-Hertogenbosch, Nederland, NL

Valutata 5 stelle su 5

Goed geholpen!!!… 2 dagen voor mijn vakantie begaf mijn auto het. Ondanks de drukte was er toch tijd gevonden om een diagnose te stellen. Helaas waren de kosten van reparatie hoger dan de dagwa... Leggi di più

Valutata 2 stelle su 5

Niet meer de service die we gewend zijn. We zijn gewend dat we worden gebeld als er tijdens jaarlijks onderhoud dingen worden ontdekt, om te overleggen hoe en wat. Nu zelf richting einde van de dag... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een zeer positieve Opelervaring erbij! Heel goed, vriendelijk en kundig te woord gestaan door Nick van de Wiel! Hij is erg gemotiveerd, meedenkend en heeft een goed luisterend oor. De auto werd keu... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Valutata 4 stelle su 5

het verleden heb ik niet zo'n goede ervaring gehad met Van Mossel Den Bosch. Toch besloot ik ze nog een kans te geven en liep ik opnieuw de showroom binnen. Daar werd ik vriendelijk aangesprok... Leggi di più

L'azienda ha risposto

Informazioni su Van Mossel Opel - Den Bosch

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Opel:
Van Mossel is officieel Opel-dealer en heeft vestigingen in Oosterhout, Tilburg, Den Bosch, Veghel, Breda, Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen en Hulst.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Afrikalaan 2, 5232BD, 's-Hertogenbosch, Nederland, Paesi Bassi

• 073 646 3463
Promotion box for Van Mossel Opel - Den Bosch

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Molto buono

TrustScore 4 su 5

180 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

472 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

Valutata 4 stelle su 5

Indruk dat (groot) onderhoud opnieuw…

Indruk dat (groot) onderhoud opnieuw betrouwbaar is gebeurd. Met vervolgens uitleg en eerlijk advies aan balie. Nette behandeling, ondanks hoge tijdsdruk!

14 febbraio 2025

Beste W van de Wiel,
wat zouden wij moeten doen om een 5 sterren review
te krijgen?

met vriendelijke groeten,

Wim van Lieshout

Valutata 1 stelle su 5

Verbaasd...

Heb me bijzonder verbaasd over het treurige niveau van "Van Mossel Opel Den Bosch". Niet verwacht toen ik daar pas geleden een nieuwe auto kocht. De verkoopafdeling is prima, maar de organisatie rondom onderhoud/reparaties is (zacht uitgedrukt) ondermaats. Heb ook niet de illusie dat ze in staat zijn om het niveau te verbeteren.

23 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Dank voor uw bericht. Helaas moeten we vernemen dat u de werkzaamheden in onze werkplaats als negatief hebt ervaren. Wij nemen uw schrijven ter harte en zouden dan ook graag met u in contact komen. Zou u contact met ons op willen nemen? Dan kan telefonisch, maar ook per mail via fjao.ktv@vanmossel.nl ... wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Bij voorbaat dank!

Valutata 5 stelle su 5

Zonder afspraak was ik snel uit de…

Zonder afspraak was ik snel uit de problemen. Na een uur kon ik mijn reis voortzetten.

2 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

We zijn blij te horen dat u snel geholpen kon worden. Het is fijn dat u uw reis kon voortzetten na een uur.

Wat een top bedrijf!

Ik ben erg fijn geholpen met de aanschaf van mijn mooie Crossland X, alles was erg netjes tot in de puntjes verzorgd. Mannen van het verkoopteam ga zo door, Chapeau!

28 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de aankoop van uw Crossland X en de service die u heeft ontvangen. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden en we waarderen uw complimenten voor ons verkoopteam.

Vriendelijk geholpen

Vriendelijk geholpen. Goede informatie gekregen

23 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en informatie die u heeft ontvangen.

Valutata 5 stelle su 5

Zoals gewend onderhoud volgens afspraak…

Zoals gewend onderhoud volgens afspraak goed uitgevoerd, goede kop koffie en uitstekende wifi. Eerlijk, goed advies

22 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service en het advies. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Het was een goede ervaring.

Het was een fijne ervaring normaal gesproken ga ik nooit naar de dealer toe
Maar werd zo fijn geholpen met mijn probleem en daarnaast ook nog netjes welkom ge hete bij binnenkomst dat ik zeker vaker terug kom

En dankzij de goede hulp weet ik nu waar ik aan toe ben

22 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

We zijn blij te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad tijdens je bezoek. Het is fijn om te horen dat je je welkom voelde en dat je probleem goed is opgelost. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we zijn blij dat we je konden helpen.

Valutata 5 stelle su 5

Aan de balie goed geholpen

Aan de balie goed geholpen, afspraak gemaakt en aantal dagen later super geholpen! Ik kom hier zeker terug!

Ook voor onderdelen aan de balie geweest aardige en kundige mensen die daar zitten!

20 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden was met de service aan de balie en dat u een goede ervaring heeft gehad tijdens uw afspraak. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en we waarderen uw complimenten. We hopen u snel weer te zien!

Valutata 5 stelle su 5

Waterpomp was stuk,ze hebben er alles…

Waterpomp was stuk,ze hebben er alles aan gedaan om het probleem snel op te lossen toppers

21 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

We zijn blij te horen dat we je konden helpen met het snel oplossen van het probleem met je waterpomp. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden.

Valutata 5 stelle su 5

Geweldige service en erg gastvrij personeel

Duidelijke communicatie en alles was super geregeld. Telefonisch goed bereikbaar en van te voren werd de offerte voor reparatie netjes besproken. Top ervaring en een echte aanrader dit bedrijf!

21 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze communicatie en de manier waarop we uw reparatie hebben afgehandeld. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en uw feedback motiveert ons om dit te blijven doen.

Goede service en prima alles afgewerkt

Goede service en prima alles afgewerkt

18 gennaio 2025

Risposta di Van Mossel Opel - Den Bosch

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden was met onze service en de afwerking van uw bestelling.

Valutata 2 stelle su 5

Meermaals gevraagd om offertes maar…

Meermaals gevraagd om offertes maar worden gewoon niet gegeven. Je merkt dat het bedrijf volledig is ingericht op de grotere markt en particulieren vallen hierdoor tussen wal en schip. Remblokken en schijven laten vervangen, nadat er meermaals iets aan gedaan is piepen de remmen nog onder het mom er zit geen asbest meer in, dat terwijl dat al jaren niet meer is.

16 gennaio 2025
Valutata 1 stelle su 5

Communicatie

Communicatie van mossel uit vriendelijk gevraagd mijn te bellen als hij niet op tijd klaar is niet gebeld zelf moeten bellen dan was er iest besteld volgende dag zal ie klaar zijn weer bellen niet klaar omdat ze zaterdag niet werken maandag gebeld krijgt niet te pakken zullen ze een mail sturen dinsdag gebeld was hij al zaterdag klaar maar was vergeten door te geven 4 dagen auto kwijt had toch wel een excuus of iest anders gekregen maar nee wel een rekening van 650 euro

12 gennaio 2025

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più