De reparatie is goed uitgevoerd tot nu toe geen enkele storing.naar vele storingen.auto rijdt nu zoals hij bedoelt is.C300E.ben goed op de hoogte gehouden van de reparatie.de module van de hoogspanni... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Aanschaf van een nieuwe auto, gehele ervaring was prettig. Pasa deed enorm zijn best. Bij aflevering is er wat mis gegaan met het poetsen waardoor de sierlijsten dof zijn geworden, zowel Pasa en deale... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Rommelig aflevering, te weinig aandacht voor de klant, afspraken worden niet opgevolgd. Klant moet zelf achter alles aangaan. Dit is mijn 4 e gekochte auto met slechste ervaring. Ook rommelig bij de f... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Ik woon in Rotterdam, maar voor mijn Mercedes ga ik graag helemaal naar Van Mossel Mercedes-Benz in Dordrecht. Ik heb hier zelf al twee auto’s gekocht en door mijn aanbeveling hebben ook familiele... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Mijlweg 81, 3316 BE, Dordrecht, Nederland, Paesi Bassi
Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Vanaf het maken van een afspraak voor een proefrit tot en met de levering van de auto was alles super verzorgd.
Marc heeft ons uitvoerig geïnformeerd en heeft van de aflevering een klein feestje gemaakt.

goede service
auto wordt keurig schoongemaakt en afgeleverd
duidelijke uitleg van de rekening.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Bij Van Mossel in Dordrecht wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en goed geholpen. Nooit heb je het idee dat het te druk is, je wordt altijd vriendelijk geholpen en als de balie een keer bezig is wordt je keurig teruggebeld met een antwoord op je vragen, Auto was verder op tijd klaar na de beurt en bandenwissel. Zoals altijd was de auto keurig gereinigd.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Reparatie goed uitgevoerd en op afgesproken tijd. Vriendelijke ontvangst en uitleg bij factuur.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
De vestiging in Dordrecht is in de ruim 15 jaar dat ik Mercedes rijd, een bijzonder prettige dealer gebleken. Leuk en attent personeel en de schaarse noodzakelijke reparaties werden altijd perfect uitgevoerd.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Ruim van tevoren een afspraak gemaakt voor APK en het jaarlijks uitvoeren van onderhoud beurt. Bij aankomst , zoals gevraagd, zijn de monteurs aan de gang gegaan met de werkzaamheden.
Ik kon wachten maar de werkplaats receptie vertelde dat het iets langer ging duren en kreeg een auto ( prive) aangeboden wat ik zeer op prijs stelde. Nog voor de lunch was de auto gereed.(inclusief wasbeurt ), Top.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
De mensen die werken bij de ontvangst en werkplaats planning van Mercedes Dordrecht zijn echt top! Denken altijd in oplossingen en leveren fijne service.
We hebben twee auto’s in onderhoud een ML en een E klasse W211, over de service van beide ben ik zeer tevreden.

Goed geholpen door Bud Blad
Vriendelijke man die graag met je mee denkt.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Onmiddellijk na aankomst (zonder afspraak) mijn probleem aangepakt.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
De heer Puello heeft mij vanaf het begin van mijn zoektocht naar een nieuwe auto uitstekend geholpen. Hij bood mij een realistisch prijs voor mijn in te leveren auto en stond daarna nog open voor een nog betere bijbetalingsbedrag. Dit heeft mij uiteindelijke doen besluiten een nieuwe MB EQA 250+ aan te schaffen. Tijdens de dag van het ophalen van mijn nieuwe auto was er alle tijd om alles goed uit te leggen en ben ik daarna tevreden naar huis gereden met mijn nieuwe auto.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Top service! Flexibel en goede uitleg mbt de werkzaamheden. Absolute aanrader.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Goed op de hoogte gehouden van het verloop van de levering.

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
We kwamen kijken voor een andere auto nadat onze andere auto total los was verklaard toen we binnen kwamen werden we welkom geheten we zeiden dat we kwamen kijken en daar stond de andere auto die we wilden eigenlijk de zelfde als de andere alles werd uitgelegd door Arno de Bruijn bleek de vestigings directeur te zijn hij deed ook nog gewoon het veldwerk erbij kijk dan ben je een met je bedrijf weet je ook wat op de werkvloer leeft we hebben het zeer positief ervaren bij van mossel in Dordrecht eigenlijk hebben we al onze auto's daar vandaan ook toen het nog wust was nemen de tijd voor je klasse daar

Risposta di Van Mossel Mercedes-Benz - Dordrecht
Al jaren correct geholpen en behandeld , kortom ik kan geen verbeterpunten melden
Ga vooral op de ingeslagen weg zo verder. Succes!!!