Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Mevrouw Elmi heeft ons op een plezierige en professionele manier geholpen. Ook toen bleek dat dit niet ging leiden tot een verkoop heeft ze dit op een prettige wijze geaccepteerd en zelfs nog een alte... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Wij zijn ontzettend vriendelijk ontvangen voor een proefrit met een Kia Niro EV. De afspraak stond gepland met Sander, maar deze werd tijdens de opstart van het gesprek weggeroepen voor een haastklus. Daan nam het gesprek over. Wij zijn tevreden hoe de verkoop van onze Toyota en de aankoop van een Kia Niro EV verder is verlopen. En zijn intussen erg blij met onze nieuwe auto. De positieve manier waarop we op de dag van aankoop geholpen zijn door Daan, de feestelijke onthulling van onze aanwinst en de uitgebreide uitleg over de werking van het instrumentarium geven veel vertrouwen. Complimenten!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ik ben helemaal top en fantastisch geholpen door Sander…. Niet met een Kia maar met een heerlijke nieuwe Citroen C5 Aircross

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Goede service en prettig contact, alles perfect in orde en geregeld door Daan Vuijk! Mooie auto ook, met alles er op en er aan!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
We hadden een storing in de interieur verwarming van onze Kia Niro, zeker in wintertijd heel vervelend. Door allerlei oorzaken zat reparatie tegen, maar Roy heeft snel en adequaat het benodigde onderdeel geregeld in België met als motto "klachten zijn er om opgelost te worden". Dit onderdeel is dezelfde dag gemonteerd. Roy en medewerkers nogmaals hartelijk dank !
Vriendelijke groet, Homme Schurer.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Sander heeft mij top geholpen en echt aan alles gedacht. Koop graag in de toekomst nog een auto bij hem

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Fantastische service verleend door Sander en team. Erg blij dat wij afgelopen jaar onze Kia E-Niro hier hebben gekocht. Aanrader!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Na een slechte ervaring met de internationale pechhulp van Allianz heeft Kia van Mossel Apeldoorn (Roy Hanekamp) geweldig geholpen om tot een nette oplossing te komen om de financiële schade snel en tot volledige tevredenheid op te lossen. De bos bloemen die ook nog bezorgd is, is de bekende kers op de taart.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Wij zijn erg tevreden over onze aankoop. Serieus en enorm vriendelijk behandeld door Sander.
Deze Kia dealer is zeker een aanrader en voor ons een reden om hier terug te komen!!!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ik had vanmiddag mijn kentekenhouder voor van de auto dus dacht ga even langs bij Kia van Mossel. Werkplaats dicht maar de vestigingsdirecteur zelf heeft de kentekenplaathouder vervangen en de auto gewassen wat een goede service. Daar wordt je blij van en ook nog koffie en thee erbij geserveerd. Bedankt

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ik kwam om een nieuwe Kia Stonic te kopen tot dat ik de inruil prijs kreeg van maximaal 21000 euro voor mijn Kia xceed van circa 3 Jaar oud. Na nogmaals overleg tussen Daan en de verkoopleider zat er niet meer in ondanks dat ik in het verleden 5 nieuwe Kia's heb gekocht bij v Mossel Apeldoorn.
Maar het maakt schijnbaar geen verschil of je jarenlang een trouwe klant bent geweest of dat je er voor de 1e keer komt. Ik heb de Kia aangemeld bij een veiling bedrijf waar ik na één dag al een bod had van 26000 euro, en twee dagen later werd de auto keurig opgehaald en direct afgerekend met de vrijwaring.
De Kia gevolgd en binnen drie dagen is hij verkocht voor 29750 euro door een niet Kia dealer.
Autobedrijf v Mossel mag er best geld aan verdienen, maar dit is natuurlijk belachelijk. Inmiddels een nieuwe Suzuki Vitara gekocht wat zeer goed bevalt.
Helaas kan verkoper Daan hier niets aan doen, maar de verkoop leider moet maar eens een cursus taxaties gaan volgen mijns inziens.
Mvg,
Evert Eikema

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Alles klopte. Van advies tot begeleiding bij aankoop en bij aflevering. Een dikke 10.

Erg attent en leuk op deze manier even persoonlijke aandacht ! Top 👌

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Onze zeer recentelijk aangeschafte Kia Niro werd op zaterdag beschadigd door een marter en bleek er een datakabel doorgebeten (zie foto), tevens werd ook de slang voor de sproeiers van de ruitenwissers doorgebeten. Die doorgebeten datakabel gaf een motormanagement waarschuwing. Maandagochtend vroeg naar van Mossel Kia in Apeldoorn en ondanks alle drukte opgevangen door Eric. Auto was eind van de ochtend weer gerepareerd en heeft men tevens een ultrasoon anti marter kastje onder de motorkap geplaatst. Al met al topservice!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Super ervaring voor een aflevering bij KIA Apeldoorn. Fijn en persoonlijk contact door Roy, houden je goed op de hoogte van de status. Top!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Super fijn, vriendelijk en enthousiast geholpen door Roy. Alles was mooi op tijd geregeld en ik werd goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ook de winterbanden zaten er al onder, dat was top.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Gisteren onze nieuwe auto op mogen halen. Vanaf de proefrit tot de aflevering super service ervaren.
Wat leuk was, was dat we regelmatig een foto of filmpje kregen over de status (dat de auto binnen was, klaar was gemaakt, over een doek etc).
De aflevering ging zoals het hoort. Tijd en aandacht voor ons als klant en nieuwe berijders. Duidelijke uitleg aan de hand van de dingen die wij belangrijk vonden.
En wat het afmaakte was de goodiebag die we kregen.
Wat ons betreft is Van Mossel Kia Apeldoorn, en in het bijzonder Roy Hanekamp, een prima bedrijf om je nieuwe of gebruikte Kia aan te schaffen, of in ons geval de lease auto te laten leveren.
Roy is op en top gastheer!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vanaf de 1e kennismaking met van Mossel en Roy Hanekamp is alles perfect verlopen , prettig contact goeie service en hebben ze me steeds op de hoogte gehouden van de levering van de nieuwe auto

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vakkundig en vlgs afspraak ook overleg bij noodzakelijk of op termijn reparatie.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Klacht van de auto niet goed verholpen. Garage heeft vier nieuwe banden op de auto gezet. Helaas verder niet gekeken of de klachten verholpen waren. Teruggegaan naar de garage en bleek dat wiellager kapot was.
Als direct verder onderzoek was opgestart nav de klachtenvrije ipv alleen uit te gaan van nieuwe banden. Dan was het euvel mogelijk snel verholpen geweest. En zou dat voor mij een aantal weken gescheeld hebben om met tegenzin in de auto rond te rijden.
Na goed overleg en terugkoppeling werd ik positief verrast. De auto kon direct gebracht worden nadat betreffende onderdeel binnen was gekomen. En as we speak wordt de auto gerepareerd.
Thx voor de kleine attentie en in gesprek komen werkt beter dan te communiceren via een toetsenbord.