Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Een leerzaam bedrijfsbezoek gehad bij Van Mossel Kia Apeldoorn, Het ontvangst was top en de presentatie van Rick van Loenen over Kia van Mossel was erg interessant. Na een mooie uitleg van Roy Haneka... Leggi di più
Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Inplannen van de onderhoudsbeurt; overletg over wat wel en wat niet noodzakelijk/gewenst is; ophalen voor en thuisbrengen na de beurt.
Je wordt in de watten gelegd door van Mossel Apeldoorn !!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Al jaren trouwe en tevreden klant, meer dan 15 jaar. Voor de grote beurt was een bedrag van 800 euro begroot. Tijdens de APK werden mijn banden niet goedgekeurd. Droogte scheurtjes. Kan natuurlijk zo zijn. Na telefonisch contact besloot ik er vier AllSeason banden op te plaatsen. De rekening werd ca. 2200 euro. Op je bankpas zitten een betaallimieten, waarmee de betaling geweigerd werd.
Ik ben al op leeftijd en mijn dochter bracht me naar Apeldoorn en was bij de afrekening. Ons verzoek om de rekening naar mij te sturen, dan kon ik zonder hectiek betalen en met de auto weer naar huis. Na overleg van de balie met een meerdere op de achtergrond kwam het antwoord: rekening niet mogelijk, alleen contant betalen. In het verleden was het wel eens misggegaan was het commentaar
Uiteindelijk kon mijn dochter bijspringen met haar en mijn rekening samen kon er betaald worden.
Ik begrijp dat er regels zijn, maar overleg in mijn situatie met de betaallimieten, die ik al verhoogd had i.v.m. de mogelijke rekening. De situatie vond ik zeer genant en laat in de toekomst met mijn auto ergens anders het onderhoud en APK telaten doen.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Vlak na aankoop van een 3 jr oude Kia EV6 bleek dat de on board omvormer (ICCU) stuk was. Dit was onder BOVAG garantie dus de auto werd opgeladen en naar Apeldoorn Kia van Mossel. Na wat telefoontjes kreeg ik het mobiel nr van Erik. Die hield mij goed op de hoogte van de reparatie. De reparatie werd bemoeilijkt door de levering van de ICCU. Zie de horrorverhalen op forums. Maar desondanks probleemloos vervangen!
Dus hulde aan Kia ondanks al het gemopper om mij heen!

Update 29-07-2025 (4 sterren):
Er is contact met me opgenomen om te bespreken wat er niet goed is gegaan en waar verbeterd kan worden.
Fijn dat dit snel opgepakt is en dat het een constructief gesprek is geweest.
Update 28-07-2025 (2 sterren):
De aangeschafte auto bevalt goed, maar het contact na aanschaf verloopt moeizaam met Van Mossel Kia Apeldoorn.
Regelmatig heb ik zelf contact moeten opnemen om antwoorden te krijgen op vragen die open staan en al met al is hier veel tijd in gaan zitten (dit had niet gehoeven).
Omdat ik een niet-Kia auto heb aangeschaft, kunnen bepaalde problemen niet door Van Mossel Kia in Apeldoorn opgelost worden (in mijn geval lijkt de eSIM van de auto niet goed te werken). Daardoor moet ik naar Van Mossel in Tilburg (!) uitwijken of naar een dealer in de buurt.
Van Mossel Tilburg had als eerste een plek met 'maar' 3 weken wachttijd (dealer was al snel 8+ weken wachttijd), dus heb ik weken geleden een afspraak gemaakt bij Van Mossel Tilburg.
Voor de zekerheid heb ik een dag voordat ik naar Tilburg zou rijden gecheckt of Van Mossel Tilburg mijn gemaakte afspraak nog op de planning had staan en dit blijkt dit niet meer het geval te zijn. Niemand weet er meer iets van en de afspraak moest opnieuw ingepland worden op een andere dag...
Al met al is er te veel tijd gaan zitten in regelzaken, uitzoekwerk en achterna bellen.
Initiële review 26-05-2025 (5 sterren):
Vanaf het begin erg prettig contact gehad. Tijdens het hele proces van proefrit tot gekochte auto ophalen is niet alles gelopen zoals het van tevoren bedacht was (sommige zaken waren overmacht). Gelukkig werd dit allemaal netjes opgelost en er werd actief meegedacht in oplossingen.
Ook kleine zaken die aan het licht kwamen na aflevering worden constructief opgepakt en (hopelijk) opgelost wanneer mogelijk.
Al met al erg tevreden met Van Mossel Kia - Apeldoorn en zou hier zeker weer naartoe gaan in de toekomst!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ik vind dat je niet vriendelijk ontvangen word goedemorgen kan er niet van af en je voelt je soms genegeerd
Er is 1 man die wel super vriendelijk is maar de oude man die er zit moet gewoon lekker met pensioen gaan
Ik ben telefonisch benadert door kia en ze gaven aan dit zeer vervelend te vinden en dit op gaan pakken,
Ik kan dit zeer waarderen dat er ook wat met de feedback word gedaan
Dank voor dit goeie gesprek !!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
We waren op zoek naar een Picanto automaat en bij van Mossel gevonden. Erg fijn geholpen door Roy. Leuke filmpjes voor de proefrit en na de aankoop! Persoonlijke en vriendelijk contact, niets opdringerig, alle tijd. Je voelt je echt een klant. Kan menig andere garage een voorbeeld aan nemen. Hopelijk nog vele probleemloze veilige kilometers voor mijn moeder van 82 (!) in haar mooie Picanto die keurig werd afgeleverd. Roy nogmaals bedankt.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Wat ontzettend fijn hoe door vestigingsmanager Roy en de monteur die de hele zaterdag heeft gewerkt, het probleem met onze KIA Nero met veel flexibiliteit en meedenken is opgelost. Wij kunnen nu met gerust gevoel met onze auto op vakantie.
Wat een service! Top!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Enkele weken geleden onze KIA EV3 in ontvangst genomen.
Het voorafgaande proces van belangstellingsinventarisatie, infovoorziening, regelen van proefritten (jawel, zelfs 2x) en aanschaf werd op een niet-opdringerige en prettige manier prima begeleid door Sandra. Middels geboortekaartje, filmpje en telefonisch werden we op de hoogte gehouden van de status. Kortom: zeer tevreden over werkwijze en bereikbaarheid van het van Mossel-verkoopteam.
Inmiddels toeren we al weer een paar weken in een fijn rijdende auto.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Complete aflever-experience gehad, tot in de puntjes verzorgd en super geholpen door de vestigingsdirecteur Roy! Super gedaan!

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Voelde me serieus genomen: kon een proefrit maken die ik had afgesproken en werd beschouwd als een potentiële koper (die ik ook was). Dit in tegenstelling tot een andere KIA dealer/niet van Mossel die "ervan uitging dat ik wat aan het rondkijken was". Kon dus geen proefrit maken (wat ik wel had gevraagd). Als ik een auto ga kopen dan kost dat al genoeg tijd. Ik kijk nooit zomaar even rond. Heb ik ook als feedback gegeven aan de betreffende dealer.
Prettige ontvangst en goede informatie.
Leuk ook een keer een vrouwelijke verkoper.
Vergeten te vermelden daarom nog een nabrander: heel verrassend dat geboortekaartje en die filmpjes. Natuurlijk is dit commercie / marketing maar op deze manier werd het aankoopproces (voor mij) een klein feestje.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Snelle service en prettig contact.

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Ik wil U zeggen dat wij superrr goed geholpen zijn door Tijn,
Het is een hele goede verkoper en wij zijn super blij met onze aankoop.
Dikke 10 voor Tijn

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Zeer prettig in de omgang. Auto schoongemaakt en technies prima afgeleverd

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn
Afspraken goed nagekomen, bijkomende werkzaamheden in overleg en juiste prijs afspraak