Banner for Van Mossel Kia - Apeldoorn

Van Mossel Kia - Apeldoorn Recensioni

TrustScore 4.5 su 5

Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS Apeldoorn, Nederland, NL

Valutata 4 stelle su 5

Uitstekende service, prettig bedrijf echter eenmaal bij onderhoudsbeurt vergeten de apk uit te voeren waardoor ik een waarschuwing kreeg van de RDW. Moest extra terug om alsnog de APK uit te voeren. D... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Een leerzaam bedrijfsbezoek gehad bij Van Mossel Kia Apeldoorn, Het ontvangst was top en de presentatie van Rick van Loenen over Kia van Mossel was erg interessant. Na een mooie uitleg van Roy Haneka... Leggi di più

Valutata 4 stelle su 5

Personeel gekwalificeerd en vriendelijk. Weliswaar vooraf bekend maar toch geschrokken van het met name hoge uurtarief. Rekening voor een normale 30.000 km beurt € 616. Uitleg gevraagd en je krijgt... Leggi di più

Valutata 5 stelle su 5

Onlangs een Kia Stonic gekocht bij Van Mossel Kia Apeldoorn en dat is van begin tot eind goed verlopen. Sander Bosman dacht mee over wat er echt bij ons past en was helder over de mogelijkheden, z... Leggi di più

Dettagli dell'azienda

Informazioni su Van Mossel Kia - Apeldoorn

Scritti dall'azienda

BEKIJK ONZE VOORRAAD PLAN EEN WERKPLAATS AFSPRAAK NEEM CONTACT MET ONS OP

Over Van Mossel Kia:
Van Mossel is officieel Kia-dealer en heeft vestigingen in Amersfoort, Apeldoorn, Harderwijk, Hengelo en Zwolle.

Over Van Mossel:

Onze visie:
Meer lezen: https://www.vanmossel.com/over-ons/

• Oude Apeldoornseweg 40B, 7333 NS, Apeldoorn, Nederland, Paesi Bassi

• 055 368 2840
Promotion box for Van Mossel Kia - Apeldoorn

Profiteer nu van topdeals!

Ontdek alle lopende acties nu op onze website.

Eccellente

TrustScore 4.5 su 5

453 recensioni

5 stelle
4 stelle
3 stelle
2 stelle
1 stella

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione

Tutte le recensioni

497 recensioni negli ultimi 12 mesi

Scrivi una recensione

onderhoudsbeurt

Inplannen van de onderhoudsbeurt; overletg over wat wel en wat niet noodzakelijk/gewenst is; ophalen voor en thuisbrengen na de beurt.
Je wordt in de watten gelegd door van Mossel Apeldoorn !!

11 giugno 2025

Dag heer/mevrouw Roelofs,

Wat fijn dat u zo tevreden bent over de service, zoals het inplannen, overleg en de haal- en brengservice. We zijn blij te horen dat u zich in de watten gelegd voelt bij ons. Dank voor uw feedback! Hier werken wij elke dag vol passie aan :)!

Betrouwbaar

Prima geholpen met de reguliere auto beurten.

5 giugno 2025

Dag Jan,

Fijn om te horen dat we u goed hebben kunnen helpen met de reguliere onderhoudsbeurten van uw auto. Dank voor uw feedback!

Giga goed service

Giga goed service

31 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn

En wij zijn giga-dankbaar voor het delen van uw waardering! Met vriendelijke groet, Roy Hanekamp (van Mossel Kia Apeldoorn)

Valutata 2 stelle su 5

Moeilijke betaling

Al jaren trouwe en tevreden klant, meer dan 15 jaar. Voor de grote beurt was een bedrag van 800 euro begroot. Tijdens de APK werden mijn banden niet goedgekeurd. Droogte scheurtjes. Kan natuurlijk zo zijn. Na telefonisch contact besloot ik er vier AllSeason banden op te plaatsen. De rekening werd ca. 2200 euro. Op je bankpas zitten een betaallimieten, waarmee de betaling geweigerd werd.
Ik ben al op leeftijd en mijn dochter bracht me naar Apeldoorn en was bij de afrekening. Ons verzoek om de rekening naar mij te sturen, dan kon ik zonder hectiek betalen en met de auto weer naar huis. Na overleg van de balie met een meerdere op de achtergrond kwam het antwoord: rekening niet mogelijk, alleen contant betalen. In het verleden was het wel eens misggegaan was het commentaar
Uiteindelijk kon mijn dochter bijspringen met haar en mijn rekening samen kon er betaald worden.
Ik begrijp dat er regels zijn, maar overleg in mijn situatie met de betaallimieten, die ik al verhoogd had i.v.m. de mogelijke rekening. De situatie vond ik zeer genant en laat in de toekomst met mijn auto ergens anders het onderhoud en APK telaten doen.

29 maggio 2025

Dag heer Noorland,

We vinden het spijtig te horen dat uw ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed, zeker gezien uw jarenlange klantrelatie. We begrijpen dat de onverwachte kosten en de betaalprocedure voor ongemak zorgden. Uw feedback over de communicatie en afhandeling nemen we serieus. We zullen intern bespreken hoe we in de toekomst beter kunnen inspelen op dergelijke situaties. Dank u voor uw tijd om dit met ons te delen. Echter dienen onze klanten de facturen altijd direct te voldaan. Dat de bankpas weigerde en u uw code niet wist is natuurlijk erg vervelend, echter kunnen wij hier niks aan doen.

We hebben u geprobeerd dit net telefonisch uit te leggen echter gaf u aan dat de facturen op basis van vertrouwen meegegeven dienen te worden. Wij begrijpen u, echter vragen wij om uw begrip.
Ook jammer dat u geen begrip heeft voor het feit dat wij tijdelijk bij JLR Apeldoorn zaten wegens de verbouwing én dat u de afstand van Deventer naar Apeldoorn te ver vindt en ons dat kwalijk neemt. Waar we kunnen verbeteren en leren wij graag, echter kunnen we de afstand tussen Deventer & Apeldoorn niet verkleinen!

Kia EV6 ICCU succesvol vervangen

Vlak na aankoop van een 3 jr oude Kia EV6 bleek dat de on board omvormer (ICCU) stuk was. Dit was onder BOVAG garantie dus de auto werd opgeladen en naar Apeldoorn Kia van Mossel. Na wat telefoontjes kreeg ik het mobiel nr van Erik. Die hield mij goed op de hoogte van de reparatie. De reparatie werd bemoeilijkt door de levering van de ICCU. Zie de horrorverhalen op forums. Maar desondanks probleemloos vervangen!
Dus hulde aan Kia ondanks al het gemopper om mij heen!

9 maggio 2025

Dag heer Donkervoort,

Wat fijn te horen dat de reparatie van uw Kia EV6, ondanks de uitdagingen met de levering van de ICCU, probleemloos is verlopen. We zijn blij dat we u goed op de hoogte konden houden en dat u tevreden bent met de service. Bedankt voor uw feedback en uw attente 5sterren, dank!

Fijne hemelvaartsdag!

Prettige garage

Update 29-07-2025 (4 sterren):
Er is contact met me opgenomen om te bespreken wat er niet goed is gegaan en waar verbeterd kan worden.
Fijn dat dit snel opgepakt is en dat het een constructief gesprek is geweest.

Update 28-07-2025 (2 sterren):
De aangeschafte auto bevalt goed, maar het contact na aanschaf verloopt moeizaam met Van Mossel Kia Apeldoorn.
Regelmatig heb ik zelf contact moeten opnemen om antwoorden te krijgen op vragen die open staan en al met al is hier veel tijd in gaan zitten (dit had niet gehoeven).
Omdat ik een niet-Kia auto heb aangeschaft, kunnen bepaalde problemen niet door Van Mossel Kia in Apeldoorn opgelost worden (in mijn geval lijkt de eSIM van de auto niet goed te werken). Daardoor moet ik naar Van Mossel in Tilburg (!) uitwijken of naar een dealer in de buurt.
Van Mossel Tilburg had als eerste een plek met 'maar' 3 weken wachttijd (dealer was al snel 8+ weken wachttijd), dus heb ik weken geleden een afspraak gemaakt bij Van Mossel Tilburg.
Voor de zekerheid heb ik een dag voordat ik naar Tilburg zou rijden gecheckt of Van Mossel Tilburg mijn gemaakte afspraak nog op de planning had staan en dit blijkt dit niet meer het geval te zijn. Niemand weet er meer iets van en de afspraak moest opnieuw ingepland worden op een andere dag...
Al met al is er te veel tijd gaan zitten in regelzaken, uitzoekwerk en achterna bellen.

Initiële review 26-05-2025 (5 sterren):
Vanaf het begin erg prettig contact gehad. Tijdens het hele proces van proefrit tot gekochte auto ophalen is niet alles gelopen zoals het van tevoren bedacht was (sommige zaken waren overmacht). Gelukkig werd dit allemaal netjes opgelost en er werd actief meegedacht in oplossingen.
Ook kleine zaken die aan het licht kwamen na aflevering worden constructief opgepakt en (hopelijk) opgelost wanneer mogelijk.
Al met al erg tevreden met Van Mossel Kia - Apeldoorn en zou hier zeker weer naartoe gaan in de toekomst!

26 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn

Fijn te horen dat u een prettige ervaring met ons had. We waarderen het dat u de nette oplossingen en het meedenken waardeert. We zijn blij dat u tevreden bent en in de toekomst terug zou komen. Dank voor uw feedback!

29-07-2025 Dag heer Langeveld,

Ai, van 5 naar 2, dan gaat er echt iets mis. Wij onderzoeken dit en komen er z.s.m. op terug!

GEWOON ALLES .

25 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn

Wederom bedankt familie Vrielink!

Valutata 4 stelle su 5

Ik vind dat je niet vriendelijk…

Ik vind dat je niet vriendelijk ontvangen word goedemorgen kan er niet van af en je voelt je soms genegeerd
Er is 1 man die wel super vriendelijk is maar de oude man die er zit moet gewoon lekker met pensioen gaan

Ik ben telefonisch benadert door kia en ze gaven aan dit zeer vervelend te vinden en dit op gaan pakken,
Ik kan dit zeer waarderen dat er ook wat met de feedback word gedaan
Dank voor dit goeie gesprek !!

24 maggio 2025

Dag Natasja,

Bedankt voor uw feedback. We vinden het spijtig te horen dat u zich niet altijd welkom voelde. We zullen uw opmerkingen over de vriendelijkheid van het personeel bespreken om onze service te verbeteren zoals wij net telefonisch besproken hebben. Dank voor het fijne gesprek!

** Dank voor deze update! **

Super klantvriendelijk

We waren op zoek naar een Picanto automaat en bij van Mossel gevonden. Erg fijn geholpen door Roy. Leuke filmpjes voor de proefrit en na de aankoop! Persoonlijke en vriendelijk contact, niets opdringerig, alle tijd. Je voelt je echt een klant. Kan menig andere garage een voorbeeld aan nemen. Hopelijk nog vele probleemloze veilige kilometers voor mijn moeder van 82 (!) in haar mooie Picanto die keurig werd afgeleverd. Roy nogmaals bedankt.

21 maggio 2025

Dag Arno,

Mega fijn te horen dat ik jullie zo goed geholpen heb bij de aankoop van de Picanto automaat.

Leuk dat de video's meegeholpen hebben met de afspraak voor de Pop Orange Kia, leuk!

Nogmaals heel veel rijplezier gewenst voor jouw moeder en onze collega's van Kia Hengelo zullen jullie altijd netjes helpen voor onderhoud, service en garantie!
Het is een mooie stap na al die jaren om de Daihatsu Sirion achter te laten en met de Kia weg te rijden. Leuk!

Reparatie KIA Nero

Wat ontzettend fijn hoe door vestigingsmanager Roy en de monteur die de hele zaterdag heeft gewerkt, het probleem met onze KIA Nero met veel flexibiliteit en meedenken is opgelost. Wij kunnen nu met gerust gevoel met onze auto op vakantie.
Wat een service! Top!

17 maggio 2025

Dag heer Rodenburg,

Alle credits voor onze Jochem die de verdamper heeft vervangen en direct het onderhoud heeft uitgevoerd zodat jullie in juni niet terug hoeven te komen voor het onderhoud.

Dank voor jullie openheid en mogelijkheid tot lering en mogelijkheid om een klacht te herstellen!

Prima service

14 maggio 2025

Dag Hans,

Fijn zo! Hartelijk dank!

Prettige ervaring

Enkele weken geleden onze KIA EV3 in ontvangst genomen.
Het voorafgaande proces van belangstellingsinventarisatie, infovoorziening, regelen van proefritten (jawel, zelfs 2x) en aanschaf werd op een niet-opdringerige en prettige manier prima begeleid door Sandra. Middels geboortekaartje, filmpje en telefonisch werden we op de hoogte gehouden van de status. Kortom: zeer tevreden over werkwijze en bereikbaarheid van het van Mossel-verkoopteam.
Inmiddels toeren we al weer een paar weken in een fijn rijdende auto.

7 maggio 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn

We zijn erg blij te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe KIA EV3! Het is fantastisch om te lezen dat u een positieve ervaring heeft gehad met het verkoopteam. We zijn trots op Sandra en haar inzet om u te begeleiden tijdens het proces van belangstelling tot aanschaf. Het is fijn te horen dat u zich goed geïnformeerd voelde en dat de proefritten u hebben geholpen om de juiste keuze te maken. We hopen dat u nog vele fijne kilometers zult maken in uw nieuwe auto.

Complete aflever-experience gehad

Complete aflever-experience gehad, tot in de puntjes verzorgd en super geholpen door de vestigingsdirecteur Roy! Super gedaan!

18 aprile 2025

Hi Marlinde,

Super toffe review en leuk dat jij ervoor gekozen hebt om de nieuwe Kia EV3 op te halen in onze showroom zodat wij ook de aflevering konden verzorgen voor je.

Nogmaals dank voor je leuke feedback en geniet van de EV3.

Aanschaf KIA

Voelde me serieus genomen: kon een proefrit maken die ik had afgesproken en werd beschouwd als een potentiële koper (die ik ook was). Dit in tegenstelling tot een andere KIA dealer/niet van Mossel die "ervan uitging dat ik wat aan het rondkijken was". Kon dus geen proefrit maken (wat ik wel had gevraagd). Als ik een auto ga kopen dan kost dat al genoeg tijd. Ik kijk nooit zomaar even rond. Heb ik ook als feedback gegeven aan de betreffende dealer.

Prettige ontvangst en goede informatie.

Leuk ook een keer een vrouwelijke verkoper.

Vergeten te vermelden daarom nog een nabrander: heel verrassend dat geboortekaartje en die filmpjes. Natuurlijk is dit commercie / marketing maar op deze manier werd het aankoopproces (voor mij) een klein feestje.

25 aprile 2025

Beste Emma,

We waarderen uw feedback enorm. Het is fijn te horen dat u zich serieus genomen voelde tijdens uw bezoek en dat u een proefrit kon maken. We streven ernaar om elke klant een positieve ervaring te bieden en het is goed om te horen dat we dat in uw geval hebben kunnen realiseren.

We begrijpen dat het frustrerend kan zijn wanneer u bij een andere dealer niet de service krijgt die u verwacht. Uw feedback is waardevol en zal worden gedeeld met ons team.

Valutata 5 stelle su 5

Snelle service en prettig contact.

Snelle service en prettig contact.

2 maggio 2025

Dag Willy,

Dank je wel voor deze positieve beoordeling. Graag tot ziens en een mooi weekend!

Valutata 5 stelle su 5

Ik wil U zeggen dat wij superrr goed…

Ik wil U zeggen dat wij superrr goed geholpen zijn door Tijn,
Het is een hele goede verkoper en wij zijn super blij met onze aankoop.
Dikke 10 voor Tijn

24 aprile 2025

Dag Nel,

We zijn blij te horen dat je zo'n positieve ervaring hebt gehad met Tijn. Het is fantastisch om te weten dat hij je zo goed heeft geholpen en dat je tevreden bent met je aankoop. We zullen je feedback zeker met hem delen en die 10 is goud waard!

Valutata 5 stelle su 5

Zeer prettig in de omgang

Zeer prettig in de omgang. Auto schoongemaakt en technies prima afgeleverd

18 aprile 2025

Risposta di Van Mossel Kia - Apeldoorn

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de service en de staat van uw auto. een schone auto rijdt altijd fijn! :)

Afspraken goed nagekomen

Afspraken goed nagekomen, bijkomende werkzaamheden in overleg en juiste prijs afspraak

24 aprile 2025

Dag heer/mevrouw Zumbrink,

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met de geleverde service en de afspraken die we hebben gemaakt. We streven ernaar om onze klanten altijd de best mogelijke ervaring te bieden en zijn dan ook benieuwd hoe wij uw 5e ster kunnen verdienen?
Wilt u mij uw tips doorgeven via roy.hanekamp@vanmossel.nl?

Vestigingsdirecteur Van Mossel Kia Apeldoorn

Ecco qui 8 consigli per scrivere delle ottime recensioni.

Scopri di più