Helaas een paar vervelende pro blemen gehad met m'n Kia Niro. Gelukkig prima binnen de garantie opgelost door Van Mossel Kia in Amersfoort. Laatste ervaring was onderhoudsbeurt met APK, geen probleme... Leggi di più

L'azienda ha risposto
Mijn vorige Stonic is total loss gereden en normaal is er een levertijd van ongeveer 4 maanden. De verkoper heeft uitgezocht of er nog ergens in Nederland een Stonic stond met dezelfde uitvoering en e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Informatief en behulpzaam. Goede uitleg bij de ingebruikname van m'n nieuwe KIA EV2. De handleiding omvat 992 pagina's! In ruim een half uur de belangrijkste functies doorgenomen, apps geinstalleerd e... Leggi di più
L'azienda ha risposto
Vandaag onze nieuwe Kia EV3 opgehaald. De auto is door Jelle Landman vanaf het moment van aankoop tot aflevering zéér professioneel en prettig begeleid. Hij heeft ons bij de aflevering zeer goed uitg... Leggi di più
Scritti dall'azienda
Maanlander 12, 3824MP, Amersfoort, Nederland, Paesi Bassi

Chiedi ai clienti di scrivere una recensione
Dat stapje extra, die je bij een oudere auto nodig hebt om deze in goede conditie te houden

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Nadat auto was aangekomen op locatie snel geholpen een duidelijke communicatie.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Auto is nagekeken en goed beoordeeld. Dat was ik blij mee.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Auto is keurig en volgens afspraak afgeleverd. Kleine tegenvallers bij de mogelijkheden (Apple CarPlay alleen bedraad, telefoon kan niet dienen als sleutel), terwijl dit volgens mij wel besproken was. Ik wilde eigenlijk 4,5 sterren geven, maar het is 4 of 5.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Ik had een spijker in mijn band. Ben naar de Kia garage gereden en ik werd meteen geholpen. Ik kon erop wachten in de koffiehoek met koffie en croissants.Blij met de altijd vriendelijke en deskundige mensen bij deze garage.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Alles klopte met de gemaakte afspraken voor beurt, onderhoud en apk; simpel toch.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Prima garage met vriendelijk en vakkundig personeel, en niet onbelangrijk koffie staat altijd klaar.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Heel goed en behulpzaam personeel alles goed gedaan

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Fijne informele sfeer en verkoopgesprek. Nemen alle tijd voor je. Afleveren van de auto was een feestje met zelf een gebakje! Helaas zijn chocolaatjes al op😟.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Mijn meer dan 20 jaar oude Kia Sorento heeft een dood enkele keer een mankement.Dan wordt er in overleg een plan van aanpak opgemaakt en dat wordt dan uigevoerd en blijkt da nog goedkoper uit te vallen.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Mijn ervaring met de aankoop van een Kia Niro bij Van Mossel was uitstekend. Het personeel was vriendelijk en deskundig, en ze namen de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. De auto zelf is een plezier om te rijden, met een comfortabele rit en uitstekende brandstofefficiëntie. Ik ben erg blij met mijn aankoop en kan Van Mossel van harte aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een nieuwe auto!

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Een goede ontvangst, vriendelijk, we voelden ons gelijk op ons gemak. Per slot van rekening is het heel wat om een nieuwe auto te kopen en op te halen.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Snel geholpen kwam zo maar even aan.
Auto nagekeken of er schade aan de onderzijde was. Gelukkig was er geen schade te zien.

Risposta di Van Mossel Kia - Amersfoort
Hebben ontzettend hun best gedaan om onze auto naar Amersfoort te krijgen en daar zijn wij super blij mee.
Prachtige auto een Parel zoals de verkoper de auto noemde.
Vriendelijke mensen en je merkt niet dat je een occasion koopt !!!!!!
Ik raad Van Mossel zeker aan!